Dodaj do ulubionych

Taaaka niespodzianka...

12.09.02, 19:31
Moi Drodzy, siedzę sobie dzisiaj na rynku w Tarnowie, patrzę, a naprzeciwko
mnie idzie William Wharton i siada sobie w ogródku. No cóż, jak można nie
skorzystać z takiej okazji? Jednym słowem teraz do bonzaja po autograf będę
lecieć w podskokach!
Inne refleksje: mieszkam w Krakowie od urodzenia i jakoś nikt nie zwracał na
mnie szczególnej uwagi. Pojechałam pierwszy raz do Tarnowa, a tu pół męskiej
części miasta mnie zaczepia i podrywa. Od dzisiaj zwiedzam polskie miasta!!!
Pozdrawiam (strasznie dużo zrobiliście mi zaległości w czytaniu!) ;))
Obserwuj wątek
    • Gość: bonzaj Re: Taaaka niespodzianka... IP: *.krakow.pl 12.09.02, 19:35
      Hehhe mialas jednym słowem farta... : Ale ja bym sie nie zdziwił gdyby 90% osob
      w Tarnowie nie wiedzialo kto to ...Ze o tym jak pon wyglada nie
      wspomne...Zreszta pewnie nie tylko w Tarnowie :)
      • dreamlover Re: Taaaka niespodzianka... 12.09.02, 19:43
        Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> Ale ja bym sie nie zdziwił gdyby 90% osob w Tarnowie nie wiedzialo kto
        to ...Ze o tym jak pon wyglada nie wspomne...Zreszta pewnie nie tylko w
        Tarnowie :)

Jakbyś zgadł! Siedział sobie spokojnie, nikt do niego nie podchodził, w ogóle
        go nie zauważył. A o farcie mogę rzeczywiście mówić, gdyż 100 metrów dalej miał
        podpisywać swoje książki w księgarni i ustawiła się tam niemała kolejka. Ale
        chyba większość z tych osób rzeczywiście nie wiedziała jak on wygląda.
        • Gość: bonzaj Re: Taaaka niespodzianka... IP: *.krakow.pl 12.09.02, 19:47
          Ja np.wiem kto to jest ale jesli chodzi o wyglda to tez mialbym trudnosci... :)
          Tzn.tak na ulicu spotkac kogos slawnego to nie tak łatwo go rozpoznac.Acha
          dzisiaj w "dzień Dobry" jest jego duze zdiecie i wywiad :)
          • dreamlover Re: Taaaka niespodzianka... 12.09.02, 19:52
            Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> Ja np.wiem kto to jest ale jesli chodzi o wyglda to tez mialbym
            trudnosci... :)
            > Tzn.tak na ulicu spotkac kogos slawnego to nie tak łatwo go rozpoznac.Acha
            > dzisiaj w "dzień Dobry" jest jego duze zdiecie i wywiad :)

Jeżeli chodzi o wygląd, to pewnie ja też. Ale w pociagu czytałam GW i ot
            natknęłam się na zdjęcie. A co śmieszne: na głównej ulicy Tarnowa zostały
            rozwieszone ogromne plakaty informujące o jego przyjeździe (chyba w obawie o
            niską frekwencję publiki). U nas w Krakowie nie do pomyślenia!
    • Gość: tomCrac game over ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 23:41
      > Inne refleksje: mieszkam w Krakowie od urodzenia i jakoś nikt nie zwracał na
      > mnie szczególnej uwagi.
      > Pojechałam pierwszy raz do Tarnowa, a tu pół męskiej części miasta mnie
      > zaczepia i podrywa. Od dzisiaj zwiedzam polskie miasta!!!

[Do Skks]:
      Mily Skks'ie! Z przykroscia musze stwierdzic, iz musimy zakonczyc nasza rywalizacje, Dreamlover nawet na nas nie zwrocila uwagi, kiedy z takim zaangazowaniem probowalismy ja poderwac... ehhh te kobiety! ;))

[Do Dreamlover]:
      Z Tarnowem to smieszna sprawa, bo odkad polaczyli go z Krakowem droga szybkiego ruchu wszystkie kobiety wyemigrowaly do Krakowa! Ja bym sie bal w takim miescie przebywac bedac kobieta ;))

• dreamlover game will never be over ;) 13.09.02, 07:41
        Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> [Do Skks]:
        > Mily Skks'ie! Z przykroscia musze stwierdzic, iz musimy zakonczyc nasza
        rywalizacje, Dreamlover nawet na nas nie zwrocila uwagi, kiedy z takim
        zaangazowaniem probowalismy ja poderwac... ehhh te kobiety! ;))

I pisze to osoba, której marzą się Włoszki, Francuzki i Hinduski!!!

> [Do Dreamlover]:
        > Z Tarnowem to smieszna sprawa, bo odkad polaczyli go z Krakowem droga
        szybkiego ruchu wszystkie kobiety wyemigrowaly do Krakowa! Ja bym sie bal w
        takim miescie przebywac bedac kobieta ;))

No rzeczywiście - kobiet tam niewiele, ale bac się to raczej chyba nie ma
        czego. Byłam tam tylko 1 dzień i musze przyznać, że zdążyłam się steksnić za
        moim miastem. Powroty są najpiękniejsze.
        Jednoczesnie oświadczam, iż moja pierwsza wypowiedź miała charakter żartobliwy
        i stanowiła li i jedynie ciekawostkę z podróży. Wszystkich dotkniętych
        forumowiczów gorąco przepraszam. ;))
        • Gość: tomCrac Re: game will never be over ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 08:44
          > I pisze to osoba, której marzą się Włoszki, Francuzki i Hinduski!!!

To Ty nie jestes Wloszka?! ;)))

• m.in Re: game will never be over ;) 13.09.02, 09:33
            dreamlover napisała:
            > Pojechałam pierwszy raz do Tarnowa, a tu pół męskiej części miasta mnie
            > zaczepia i podrywa.

ja tam sie nie dziwie :)))
    • joseph.007 Re: Taaaka niespodzianka... 13.09.02, 09:51
      dreamlover napisała:

> Inne refleksje: mieszkam w Krakowie od urodzenia i jakoś nikt nie zwracał na
      > mnie szczególnej uwagi. Pojechałam pierwszy raz do Tarnowa, a tu pół męskiej
      > części miasta mnie zaczepia i podrywa. Od dzisiaj zwiedzam polskie miasta!!!

A to w tym Krakowie, łajdacy, kanalie, bezguścia, ślepowrony! Uroczyście
      zapewniam Cię, że wyrokiem losu musiało byc to, że zamieszkiwaliśmy
      najwyraźniej w różnych dzielnicach, bo inaczej takie przeoczenie z mojej strony
      byłoby nie do pomyślenia. Piszę to bez grama ironii i z przekonaniem o głębokim
      poparciu ze strony całego samczego segmentu Forum.
      • Gość: tomCrac rownowaga :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 09:58
        > Piszę to bez grama ironii i z przekonaniem o głębokim
        > poparciu ze strony całego samczego segmentu Forum.

Panowie, utrzymujmy rownowage! Przeciez wszystkie kobiety z forum Krakow sa cudne, ale niektore juz zajete.... ;D
      • Gość: peteen No przecież również pod wpływem dreamlover... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 12:34
        powstał wątek o uroku i urodzie dam z krakforum !
        chyba, że my dla nie jesteśmy tym wspomnianym "nikim"...
        :c(

ps. wielkieś mi uczyniła pustki...
        • dreamlover Re: No przecież również pod wpływem dreamlover... 13.09.02, 12:52
          Nie wiedziałam, iż jednym, małym, nic nieznaczącym, jak najbardziej żartobliwym
          stwierdzeniem można wywołać falę oburzenia. To była, jak juz wspomniałam,
          ciekawostka z podróży, która zwyczajnie zwróciła moją uwagę.

P.s. To kiedy następne spotkanie? ;))
          • Gość: tomCrac Re: No przecież również pod wpływem dreamlover... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 12:56
            > P.s. To kiedy następne spotkanie? ;))

Z ktorym z nas? ;))))))
            • dreamlover Re: No przecież również pod wpływem dreamlover... 13.09.02, 13:05

> Z ktorym z nas? ;))))))

No cóz, nie będę się ograniczać do jednej osoby. W końcu (cytuję): "ta
              dzisiejsza młodzież jest taka nieskrępowana". Koniec cytata. ;))
              • Gość: tomCrac Re: No przecież również pod wpływem dreamlover... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 13:09
                > No cóz, nie będę się ograniczać do jednej osoby. W końcu (cytuję): "ta
                > dzisiejsza młodzież jest taka nieskrępowana". Koniec cytata. ;))

Szybka edukacja to kolejna z wielu twych zalet.. ;))
          • Gość: peteen Re: No przecież również pod wpływem dreamlover... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 12:57
            już kąpiesz się nie dla mnie...

oby jak najszybciej, musimy zmazać tę hańbę z naszych ócz i ust !
            :c)
            • dreamlover Re: No przecież również pod wpływem dreamlover... 13.09.02, 13:06
              Gość portalu: peteen napisał(a):

> musimy zmazać tę hańbę z naszych ócz i ust !
              > :c)

No to ja już zaczynam się bać. A tak się zastanawiałam: pisac nie pisać, pisać
              nie pisać. I wybrałam złą odpowiedź. To zdaje się ja będę zmuszona się
              rehabilitować ;))
              • Gość: peteen Re: No przecież również pod wpływem dreamlover... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 13:09
                amicus cognoscitur amore, more, ore, re...
                • Gość: tomCrac tlumacz IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 13:15
                  > amicus cognoscitur amore, more, ore, re...

Przyjaciela poznaje sie po miłości, obyczajach, obliczu i czynach.
                  Co to (kropeczki) cofnelismy sie w czasie czy co? Nie bedzie mi tu lacina krolowala! ;)))
    • Gość: Gatsby Re: Taaaka niespodzianka... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.09.02, 13:08
      ja tam dreamlover nie widziałem, ale to najseksowniejszy nick na forum!!!
      OOO!
      • Gość: peteen Re: Taaaka niespodzianka... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 13:11
        a ja widziałem i nick to pikuś...
        • dreamlover Re: Taaaka niespodzianka... 13.09.02, 13:25
          Gość portalu: peteen napisał(a):

> a ja widziałem i nick to pikuś...
          > :c)

Boże, jacy Wy kochani jesteście! Miodzio! ;)
      • Gość: tomCrac Re: Taaaka niespodzianka... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 13:12
        > ja tam dreamlover nie widziałem, ale to najseksowniejszy nick na forum!!!

My tu powaznie rozwazamy wazne dla forum kwestie, a temu tylko jedno w glowie ;))
        • Gość: Gatsby Re: Taaaka niespodzianka... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 13.09.02, 13:15

> My tu powaznie rozwazamy wazne dla forum kwestie, a temu tylko jedno w
          glowie ;
          widzisz, a Peteen docenił...nie miej serca z kamienia!;)
          • Gość: tomCrac Re: Taaaka niespodzianka... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 13:19
            > widzisz, a Peteen docenił...nie miej serca z kamienia!;)

Niech Dreamlover doceni, to wtedy bedziesz dopiero rad! :D
      • dreamlover Re: Taaaka niespodzianka... 13.09.02, 13:19
        Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> ja tam dreamlover nie widziałem, ale to najseksowniejszy nick na forum!!!
        > OOO!

Ja też Cię nie widziałam, ale myślę że to tylko kwestia czasu.
        Dzięki Bogu, to tylko nick. ;))
        • Gość: Gatsby Re: Taaaka niespodzianka... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.09.02, 13:27
          dreamlover napisała:

> Ja też Cię nie widziałam, ale myślę że to tylko kwestia czasu.
          > Dzięki Bogu, to tylko nick. ;))

oj, na podst. nicka psycholog dużo by powiedział...nie tylko psycholog:)))

tak, to tylko kwestia czasu. WSZYSTKICH Was zobaczę... na razie, cieszę sie
          troche tą "wirtualnościa" naszej znajomości...ale to już nie długo!:)
          • dreamlover Re: Taaaka niespodzianka... 13.09.02, 13:36
            Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> oj, na podst. nicka psycholog dużo by powiedział...nie tylko psycholog:)))

Powiedzieć rzeczywiście mógłby dużo, ale ile z tego byłoby zgodne z prawdą to
            już inna sprawa.

> tak, to tylko kwestia czasu. WSZYSTKICH Was zobaczę... na razie, cieszę sie
            > troche tą "wirtualnościa" naszej znajomości...ale to już nie długo!:)

Zbyt długa "wirtualność" znajomości może być baardzo niebezpieczna. ;)
            • m.in Re: Taaaka niespodzianka... 13.09.02, 14:17
              no no, ostro pogrywacie chłopaki :) - to do chłopaków

myśle, dreamlover, iz nie musisz już jeździć do tarnowa :) - to do dreamlover
              • Gość: tomCrac Re: Taaaka niespodzianka... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 14:22
                > no no, ostro pogrywacie chłopaki :) - to do chłopaków

nie przylaczysz sie? :)

> myśle, dreamlover, iz nie musisz już jeździć do tarnowa :)

Przeciez to jasne, ze Dreamlover specjalnie napisala ten wywrotowy tekst, to taka przyneta (na dodatek skuteczna!) ;)))
              • dreamlover Re: Taaaka niespodzianka... 13.09.02, 14:30
                m.in napisał:

> myśle, dreamlover, iz nie musisz już jeździć do tarnowa :) - to do dreamlover

No, ja też tak myślę. I chyba nie dacie mi o tym zapomnieć. ;))
                Ja tam pojechałam tylko po to, aby zawieść koleżance indeks. To, co się
                wydarzyło w międzyczasie jest czystym przypadkiem. ;))
    • kriss.forum Re: Taaaka niespodzianka... 13.09.02, 16:52
      A ja wczoraj widziałem w kantorze takiego gościa, co gra chyba w Klanie (albo w
      Złotopolskich). Był z panienką i wymieniał 1000 czegośtam na peeleny. Poezja...

--
      Kriss.
      • Gość: mtq Re: Taaaka niespodzianka... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 17:19
        p. Cyrwus:) ??? (Rysio)
        • kriss.forum Re: Taaaka niespodzianka... 14.09.02, 17:01
          Gość portalu: mtq napisał(a):

> p. Cyrwus:) ??? (Rysio)

Rysio to wujek mojego kumpla :-/
          A tamten miał może 20 kilka kat, czarne włosy, ciut wyższy ode mnie miał
          okulary typu "cobra" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka