Gość: rafal100 IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 27.06.01, 16:38 Od jutra tylko w wyznaczonych miejscach, a więc good bye ogniska z piwkiem, ławeczki z piwkiem itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warschau Re: Piwko nad Wisła. IP: *.matrix.pl 27.06.01, 17:26 W Warszawie od bodaj roku miało byc tylko w wyznaczonych miejscach....Bez obaw..nikt jakoś specjalnie tego nie egzekwuje...W pieknym Krakowie też pewnie nic z tego nie będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fnoll Piwko na ulicy i marihuana na rynku IP: *.ds.uj.edu.pl 27.06.01, 23:35 Ja czasami sacze bronka spacerujac sobie ulica, jak mam ochote i mam pragnienie, i ani troche nie czuje sie nielegalny, i watpie, zeby sie ktos do mnie przyczepil. Troche beztroski i system zastraszania peka. Tyle dyskusji sie toczy o legalizaci/nielegalnosci marihuany. Niech ci, ktorzy ja lubia, po prostu ja pala - zreszta ta robia - a system sie ugnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD Re: Piwko nad Wisła. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 02:14 A jak robaczku myślisz, będzie się komukolwiek chciało tego zakazu pilnować (poza najgęściej uczęszczanymi miejscami)??? Odpowiedz Link Zgłoś