Dodaj do ulubionych

Nie chcemy wolnej republiki kaszubskiej!

IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 15:21
Nie!
Obserwuj wątek
    • ruczaj.x dowody, a nie prowokacje 10.10.05, 15:33
      jeśli taka ma być IV RP...
      to ja może podziękuje
      • trudny2002 Kiko... 10.10.05, 15:38
        jako zwolennik prawa , a i sprawiedkliwosci pewnie znasz art 23 Kodeksu
        Cywilnego, prawda?
        To , ze łamie go nieustannie Kurski, Bielan, Wasserman, a ostatnio i Ziobro,
        chyba nie znaczy iz jest to kodeks dla wszystkich poza niektórymi...co?
        trudny
        :))
        • Gość: kiko Re: Trudny.. IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 15:48
          "Polskość wywołuje u mnie niezmiernie odruch buntu"
          D. Tusk - Znak nr 11 - 12, 1987r.
          • ruczaj.x Re: łatwe.. 10.10.05, 15:52
            "Narastający analfabetyzm funkcjonalny, a zwłaszcza coraz słabsza znajomość języka wśród dzieci i młodzieży, oznacza w przyszłości gorszą jakość indywidualnego i wspólnego życia oraz realne straty dla gospodarki. Język jest bowiem podstawowym narzędziem myślenia, także matematycznego. W coraz bardziej skomplikowanym świecie ludzie, którzy nie umieją myśleć, analizować sytuacji, przewidywać konsekwencji i rozwiązywać problemów przy pomocy rozumu, stanowią zagrożenie dla siebie i innych. Cała Polska czyta dzieciom"
          • trudny2002 Kiko 10.10.05, 15:53
            Napisz mail do posła Ziobro...
            Na stronie PiS albo spod Katon znajdziesz...
            Dam Ci konia z rzedem...
            w ramach przezroczystosci , przezroczystego...
            A jeśli zajrzysz na stronę FM PiS łatwo się zorientujesz, ze tam jeszcze
            wakacje...
            I to we mnie też wywołuje niezmiennie odruch buntu
            trudny
            Nawet literówki te same popełniacie? No popatrz...
            A wiem że wolisz Rydzyka dyrektoara od Znaku i wiem, ze jest literatura i
            Literatura, reportaż i Reportaż, dokument i Dokumant a przedewszystkim człowiek
            i Człowiek...
            Zwróć uwagę takze na juwenilna działalnosć Jacka Kurskiego...a takze na
            zdumiewajace przedłużanie nieodpowiedzialnej młodosći, ale podobno niektórzy
            aparatczycy to mają to do końca.
            Kurski nie miał też dobrego zdania o ks. Popiełuszce...
            trudny
            • Gość: kiko Trudny, proszę wydoroślej może i poczytaj: IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 16:16
              1. W PO znalazła schronienie armia ludzi, którzy uwłaszczyli się na majątku
              Skarbu Państwa.
              2.Warszawiacy, jak dzieci - zagłosowali na Tuska, który w przeddzień wyborów
              namówił swoich partyjnych kolegów, żeby zablokowali fundusze na metro. A to po
              to, żeby przyłożyć Kaczyńskiemu w czasie debaty.
              Fajne, nie?
              3.Kaczyński nie jest do końca kandydatem moich marzeń...Jedno wiem na pewno,
              nie jest krętaczem, nie zmienia poglądów w zależności od kierunku wiatru.
              Radia Maryja słucham czasem, żeby wyrobić sobie pogląd i jednocześnie
              znajduję tam to, czego nie ma gdzie indziej - bezpośredni kontakt ze słuchaczem
              (dzwonić każdy może i mówić co chce...),informacje takie, których nie ma gdzie
              indziej( skoro tak rzekomo kłamią, to czemu oficjalne media nie podejmują z RM
              rzeczowej rozmowy?, tylko judzą?), a wszystko to mówi się tam zwyczajnie, bez
              tej nieznośnej maniery mizdrzenia się , szukania wszędzie sensacji, jak to w
              innych tzw. środkach masowego przekazu...
              To tyle. :)
              • trudny2002 rzeczywiście niewiele 10.10.05, 16:22
                jak piszesz ;tyle...
                W górach mówią na to:bele co.
                To nie jest dużo, ale wystarcza.
                Co do dorosłości,to widzisz jest czymś wysoce nie na miejscu wymaganie takie
                stawiać męzczyznom...no a ja kobitka nie jestem.Mozna mężczyznom ale musza być
                bliźniakami i wspólnie mierzyć w pozycji stojąc tyle ile rosły siedząc. takim
                marzy się i dorosłość i księżyca ukardzenie a jak juz to im sie powiedzie to
                chcieliby dychtaturki...
                Ale marzenia niektórych to takie jak mówia górale bele co...i tyle
                trudny
                Spaceruj...
                a mój pies widzę serca twojego nie zmiekczy
                • Gość: kiko Fałszywka mediów dot. 6 % przewagi Tuska! IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 16:39
                  Fałszywka mediów dotycząca 6 % procentowej przewagi Tuska!
                  To było po to,żeby najpierw zrobić telewidzom z mózgu wodę ( nawet Gadające
                  Głowy dały się na to nabrać). I zaraz potem ,po komentarzach i sondzie wśród
                  wyborców oraz przejściu przez sztaby, rzekomy "błąd" odkręcono!!!!!!
                  Ludzie, jak Wy dajecie się nabierać!
                  Przeczytajcie coś z socjologii o manipulowaniu ludżmi i sondażami.
              • ruczaj.x Re: Trudny, proszę wydoroślej może i poczytaj: 10.10.05, 16:31
                a ja korzystając z okazji, że 'capnąłem RadioMaryjnego' - niecodzień się zdarza

Proszę mi powiedzieć jak pan/pani odnosi się do treści antysemickich wygłaszanych w tej radiostacji, czy dla rozsądnie myślącego człowieka (za jakiego pan/pani na pewno się uważa) nie jest to nieco odrażające?

a tak btw
                Czy pan T. Rydzyk wyjaśnił może na antenie sprawę pieniędzy ze zbiórki na Stocznie, tak się tylko pytam, z ciekawości.

pozdrawiam serdecznie
                • Gość: kiko Do ruczaj IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 16:43
                  Nie zdarzyło mi się usłyszeć nic antysemickiego jeszcze, ani w ogóle żadnego
                  jadzenia, np. wtedy, gdy był konflikt Z Wałęsą. To Wałęsa wtedy nieżle
                  bluzgał...
                  Ludzie, dlaczego wy nie lubicie prawdy???????
                  • Gość: kiko Inteligencja i wybory IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 18:57
                    Inteligencja reklamowo-obrazkowa wybiera Tuska.
                    Prawdziwa i uczciwa woli Kaczora.
                    • darino inteligencja pozaziemska wybiera Kaczyńskiego 10.10.05, 19:59
                      A ta reklamowo - obrazkowa wybiera Tuska :)))
                      • damapik1 Filozofia Kalego, znowu... 11.10.05, 01:13
                        Pani Julia Pitera - PO, walcząca z korupcją i układami, skorzystała ze
                        specjalnych preferencji przy zamianie mieszkania na większe , z puli gminy.
                        A tak dziś w programie M. Olejnik rozprawiała o konieczności zachowania
                        etycznych standartów...
                        • Gość: werti Uwaga--------- IP: *.net.autocom.pl 11.10.05, 13:14
                          Media znów sondażują i manipulują, pchają Mandarynę jak się da.........
                          • Gość: kiko Dziadkowie i babcie IP: *.net.autocom.pl 11.10.05, 18:23
                            A po jakiemu mówili śp. dziadkowie i babcie Tuska?
                            A tatuś i mamusia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka