Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 15:21 Nie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruczaj.x dowody, a nie prowokacje 10.10.05, 15:33 jeśli taka ma być IV RP... to ja może podziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kiko... 10.10.05, 15:38 jako zwolennik prawa , a i sprawiedkliwosci pewnie znasz art 23 Kodeksu Cywilnego, prawda? To , ze łamie go nieustannie Kurski, Bielan, Wasserman, a ostatnio i Ziobro, chyba nie znaczy iz jest to kodeks dla wszystkich poza niektórymi...co? trudny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Trudny.. IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 15:48 "Polskość wywołuje u mnie niezmiernie odruch buntu" D. Tusk - Znak nr 11 - 12, 1987r. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: łatwe.. 10.10.05, 15:52 "Narastający analfabetyzm funkcjonalny, a zwłaszcza coraz słabsza znajomość języka wśród dzieci i młodzieży, oznacza w przyszłości gorszą jakość indywidualnego i wspólnego życia oraz realne straty dla gospodarki. Język jest bowiem podstawowym narzędziem myślenia, także matematycznego. W coraz bardziej skomplikowanym świecie ludzie, którzy nie umieją myśleć, analizować sytuacji, przewidywać konsekwencji i rozwiązywać problemów przy pomocy rozumu, stanowią zagrożenie dla siebie i innych. Cała Polska czyta dzieciom" Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kiko 10.10.05, 15:53 Napisz mail do posła Ziobro... Na stronie PiS albo spod Katon znajdziesz... Dam Ci konia z rzedem... w ramach przezroczystosci , przezroczystego... A jeśli zajrzysz na stronę FM PiS łatwo się zorientujesz, ze tam jeszcze wakacje... I to we mnie też wywołuje niezmiennie odruch buntu trudny Nawet literówki te same popełniacie? No popatrz... A wiem że wolisz Rydzyka dyrektoara od Znaku i wiem, ze jest literatura i Literatura, reportaż i Reportaż, dokument i Dokumant a przedewszystkim człowiek i Człowiek... Zwróć uwagę takze na juwenilna działalnosć Jacka Kurskiego...a takze na zdumiewajace przedłużanie nieodpowiedzialnej młodosći, ale podobno niektórzy aparatczycy to mają to do końca. Kurski nie miał też dobrego zdania o ks. Popiełuszce... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Trudny, proszę wydoroślej może i poczytaj: IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 16:16 1. W PO znalazła schronienie armia ludzi, którzy uwłaszczyli się na majątku Skarbu Państwa. 2.Warszawiacy, jak dzieci - zagłosowali na Tuska, który w przeddzień wyborów namówił swoich partyjnych kolegów, żeby zablokowali fundusze na metro. A to po to, żeby przyłożyć Kaczyńskiemu w czasie debaty. Fajne, nie? 3.Kaczyński nie jest do końca kandydatem moich marzeń...Jedno wiem na pewno, nie jest krętaczem, nie zmienia poglądów w zależności od kierunku wiatru. Radia Maryja słucham czasem, żeby wyrobić sobie pogląd i jednocześnie znajduję tam to, czego nie ma gdzie indziej - bezpośredni kontakt ze słuchaczem (dzwonić każdy może i mówić co chce...),informacje takie, których nie ma gdzie indziej( skoro tak rzekomo kłamią, to czemu oficjalne media nie podejmują z RM rzeczowej rozmowy?, tylko judzą?), a wszystko to mówi się tam zwyczajnie, bez tej nieznośnej maniery mizdrzenia się , szukania wszędzie sensacji, jak to w innych tzw. środkach masowego przekazu... To tyle. :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 rzeczywiście niewiele 10.10.05, 16:22 jak piszesz ;tyle... W górach mówią na to:bele co. To nie jest dużo, ale wystarcza. Co do dorosłości,to widzisz jest czymś wysoce nie na miejscu wymaganie takie stawiać męzczyznom...no a ja kobitka nie jestem.Mozna mężczyznom ale musza być bliźniakami i wspólnie mierzyć w pozycji stojąc tyle ile rosły siedząc. takim marzy się i dorosłość i księżyca ukardzenie a jak juz to im sie powiedzie to chcieliby dychtaturki... Ale marzenia niektórych to takie jak mówia górale bele co...i tyle trudny Spaceruj... a mój pies widzę serca twojego nie zmiekczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Fałszywka mediów dot. 6 % przewagi Tuska! IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 16:39 Fałszywka mediów dotycząca 6 % procentowej przewagi Tuska! To było po to,żeby najpierw zrobić telewidzom z mózgu wodę ( nawet Gadające Głowy dały się na to nabrać). I zaraz potem ,po komentarzach i sondzie wśród wyborców oraz przejściu przez sztaby, rzekomy "błąd" odkręcono!!!!!! Ludzie, jak Wy dajecie się nabierać! Przeczytajcie coś z socjologii o manipulowaniu ludżmi i sondażami. Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: Trudny, proszę wydoroślej może i poczytaj: 10.10.05, 16:31 a ja korzystając z okazji, że 'capnąłem RadioMaryjnego' - niecodzień się zdarza Proszę mi powiedzieć jak pan/pani odnosi się do treści antysemickich wygłaszanych w tej radiostacji, czy dla rozsądnie myślącego człowieka (za jakiego pan/pani na pewno się uważa) nie jest to nieco odrażające? a tak btw Czy pan T. Rydzyk wyjaśnił może na antenie sprawę pieniędzy ze zbiórki na Stocznie, tak się tylko pytam, z ciekawości. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Do ruczaj IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 16:43 Nie zdarzyło mi się usłyszeć nic antysemickiego jeszcze, ani w ogóle żadnego jadzenia, np. wtedy, gdy był konflikt Z Wałęsą. To Wałęsa wtedy nieżle bluzgał... Ludzie, dlaczego wy nie lubicie prawdy??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Inteligencja i wybory IP: *.net.autocom.pl 10.10.05, 18:57 Inteligencja reklamowo-obrazkowa wybiera Tuska. Prawdziwa i uczciwa woli Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
darino inteligencja pozaziemska wybiera Kaczyńskiego 10.10.05, 19:59 A ta reklamowo - obrazkowa wybiera Tuska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
damapik1 Filozofia Kalego, znowu... 11.10.05, 01:13 Pani Julia Pitera - PO, walcząca z korupcją i układami, skorzystała ze specjalnych preferencji przy zamianie mieszkania na większe , z puli gminy. A tak dziś w programie M. Olejnik rozprawiała o konieczności zachowania etycznych standartów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werti Uwaga--------- IP: *.net.autocom.pl 11.10.05, 13:14 Media znów sondażują i manipulują, pchają Mandarynę jak się da......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Dziadkowie i babcie IP: *.net.autocom.pl 11.10.05, 18:23 A po jakiemu mówili śp. dziadkowie i babcie Tuska? A tatuś i mamusia? Odpowiedz Link Zgłoś