Dodaj do ulubionych

mała prośba

24.01.11, 16:39
mam mała prosbe o karty , nic wielkiego ale powtarza sie cos i zaczynam sie zastanawiac o co chodzi otoz po raz kolejny ktos do mnie dzwoni z dosc dziwnego numeru ...na numer stacjonary za krotki na komorke mi niepasuje sadze ze to numer gg-jest taka mozliwosc dzwonienia z gg i wtdy gg pokazuje jakis numer dziwny (nie ten pod ktorym jest sie zalogowanym zupelnie inny)
Po raz kolejny ktos wydzwania do mnie , wczesniej ie odbierlam, pozniej odebralam ale od razy sluch odlozona , teraz w sobote rano o 8:52 odebralam bo wiadomo ciekawosc ze po raz kolejny ale osoba wysluchła mojego "slucham" po czym po kilku sekundach rozłaczyła sie.
Meczy mnie to poniewaz popytalam znajomych nikt sie nie przyznaje sad
Prosze o karty na pytania:
1. Kim byla osoba dzwoniaca? płec, wyglad
2. W jakiej sprawie dzwoniła?
3. Jakie ma zamiary wobec mnie?
4. Co nas wczesniej łaczyło (mam tu na mysli np praca, znajomi, itp)
5. Jak ta osoba zachowa sie wobec mnie wprzyszłosci?

Wzamian za karty oczywiscie ja rozwniez jestem do dyspozycji i stawiam karty na wybrana sprawe itp
Dziekuje
asia
Obserwuj wątek
    • coill Re: mała prośba 24.01.11, 17:33
      asia.33 napisała:
      > Prosze o karty na pytania:
      > 1. Kim byla osoba dzwoniaca? płec, wyglad
      kim jest- Gwiazda, płeć - Moc. wyglad - 6pucharow.

> 2. W jakiej sprawie dzwoniła?
      R puch + Diabel
      > 3. Jakie ma zamiary wobec mnie?
      7 kijow + paz kijow
      > 4. Co nas wczesniej łaczyło (mam tu na mysli np praca, znajomi, itp)
      Mag + umiar(4miecze)
      > 5. Jak ta osoba zachowa sie wobec mnie wprzyszłosci?

Sąd + 6 kijow + 8 puch

zinterpetuje za ok 0min bo musze isc widze po zxegqrku nie zdarzewink wróce i podam in terpet
      • coill Re: mała prośba 24.01.11, 18:56
        1. Kim byla osoba dzwoniaca? płec, wyglad
        > kim jest- Gwiazda..no tu nie wiem uncertain moze ktos emocjonalnie nabuzowany? ktos kto wyslal juz wiadomosc i czeka na odpowiedz?(bo taka jest moj Gwiazda, kobieta wysylajaca golębia z listem po pomoc,czekajaca na realizacje i odp...)
        płeć - Moc.chyba facet raczej, na moej Mocy nie ma nic kobiecego dlatego uwazam ze mezczyzna.

wyglad - 6pucharow. nie wiem, moze infantylnie? bo moje 6 jest dziecinne, wiec albo osoba mloda albo infantylna? bo chyba nie przebiera sie w ciuchy dzieci, az tak doslownie byc nie moze. ze swojego dosw Ci powiem zeby niektorymi kartami w wygladzie sie sugrowac, ja sie n tym bardzo przejechalam gdy pytalam o nadawcow telefonow.
        >
        > > 2. W jakiej sprawie dzwoniła?
        > R puch + Diabel
        uwodzicielskiej, ale z góry zaplanowane by sie nie odezwac. to jakis 'chwyt", gra..pewnie COS dzieki temu ten ktos chcial sie dowiedziec, dziwny szpieg. Moze tez poirytowac Cie troszke,ze dzieki temu sama sie odezwiesz? ktos mocno MUSI dzwonic kusi go.
        > > 3. Jakie ma zamiary wobec mnie?
        > 7 kijow + paz kijow
        7-zdobyc,wywalczyc.paz moze mowic o niedojrzalosci w tej dziedzinie, wiec walka spoposbem dziecinnym, tak od d** strony sie ktos dobiera i sam nie wie jak.
        > > 4. Co nas wczesniej łaczyło (mam tu na mysli np praca, znajomi, itp)
        > Mag + umiar(4miecze)
        tu trudno mi sie wypowiedziec. Umiar moze mowic o przyjazni wlasnie, czy dlugiej znajomosci, ale zadne sekscesy nie sa,tymbardziej ze 4 miecze na to. Chyba jakies wspolne kombnowanie tez. Mag moze byc i praca ale jakos mi to nie pasuje(chyba ze pracowalas gdzies gdzie i mag i umiar by pasowalo, z jkims magiem?) brdziej stawiam na przyjazn, Mag to facet, moze przyjazn z fcetem kt chce czegos wiecej co? Nie dostal mozliwosci, bo to tylko Umiarkowanie z Twojej strony,nie ma tu namietnosci i to stad, oddalilas sie?
        > > 5. Jak ta osoba zachowa sie wobec mnie wprzyszłosci?

> Sąd + 6 kijow + 8 puch
        napewno znowu zadzwoni. Mozliwe ze zadzwoni i sie rozlaczy(8puch), no chyba ze wkoncu nie wytrzyma i cos powie.

• ivana Re: mała prośba 24.01.11, 21:10

Kim byla osoba dzwoniaca? płec, wyglad
          > kim jest- Gwiazda.

Facet co do ktorego zywisz jakies nadzieje i tesknisz, wypatrujesz za nim
          Moc- na mojej karcie pan karmi pania, wiec byl Twoim opiekunem, dbal o Ciebie

> wyglad - 6pucharow
          Na mojej karcie wysoki wrazliwy brunet kleczacy u stop i podajacy chusteczkewink Czyzby znajomy z przeszlosci?wink

R puch + Diabel

Kusi go aby uslyszec Cie...dzialasz na niego erotycznie ...
          > 3. Jakie ma zamiary wobec mnie?
          > > 7 kijow + paz kijow

Chce wznowic kontakt i upewnic sie ze nadal jest dla Ciebie tym naj...

> > 4. Co nas wczesniej łaczyło (mam tu na mysli np praca, znajomi, itp
          > )
          > > Mag + umiar(4miecze)
          Łaczyla Was wspolna fascynacja, bylas w niego wpatrzona i nikt wiecej sie nie liczyl...liczy na to ze przebaczysz po tak dlugim milczeniu...

> 5. Jak ta osoba zachowa sie wobec mnie wprzyszłosci?[/b]
          > > Sąd + 6 kijow + 8 puch
          Pochopnie ja ocenilas i odjechala w pospiechu...pod wplywem emocji z myslami ze tym razem to juz koniec...
          • asia.33 Re: mała prośba 24.01.11, 21:49
            Brawo!!!! Ivanka super interpetacja dosłowna wrecz i po chyba kwadransie milam od niego wiad.
        • misboaa Re: mała prośba 24.01.11, 21:10
          coill napisała:
          widzę, że coill użyła innej talii, ja bedę myślała jak RW więc nie wiem czy dobrze wyjdzie.

> wyglad - 6pucharow.

> > > 3. Jakie ma zamiary wobec mnie?
          > > 7 kijow + paz kijow
          jakaś mało dorosła ta osoba. Ma zamiar dzwonić w ten sposób, dawać znać o sobie. Niedojrzała osoba
          > > Mag + umiar(4miecze)
          może byłaś gdzieś na kursie z tą osobą? Ten ktoś chciał na wiązać z toba bliższy kontakt, ale tak nieporadnie, że możesz tego nie wychwycić w pamięci. Może to też być ktoś z imprezy, restauracji lub lekarza/czasami ma sie takich znajomych z kolejki. Mało rozmawialiście i na neutralne tematy.
          > > > 5. Jak ta osoba zachowa sie wobec mnie wprzyszłosci?[/b]
          > > Sąd + 6 kijow + 8 puch
          zadzwoni i to pewnie nie raz, ale potem da sobie spokój. Nie wiem czy się odezwie.

Brałaś pod uwagę, że to jakies dzieciaki?
        • asia.33 Re: mała prośba 24.01.11, 21:44
          karty idelanie to pokazy ..bo juz po kilku widzilam ze to on gwiazda 6puch 8puch i teraz te 4mieecze
          dzieki kiss
          • ivana Re: mała prośba 24.01.11, 21:47
            wink Ciesze sie bardzo Twoim szczesciemwink
    • asia.33 odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.11, 21:16
      wlasnie dostalam inform od mojego = sms

ze wariuje za man i mnie kocha i nie moze zyc beze mnie i ze przeprasz zae chcial zapomniec o wszystkim o mnie ale nie potrafi , ze jestem jego nałogiem i ze dzwonil by mnie posluchac choc !!!!!!!!!
      Jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • asia.33 Re: odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.11, 21:19
        rece mi sie trzesa
        az!!!!
        Kocham Go jest Mloscia Mojego zycia i boje sie ..musze ochłonac
        • misboaa Re: odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.11, 21:25
          Ja też jestem w pozytywnym szoku big_grin
          Wszystkiego dobrego!!!!!!!
        • ma_ewa01 Re: odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.11, 21:31
          Asiulku, trzymam za Was kciuki
          Msmile
      • misboaa Re: odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.11, 21:28
        asia.33 napisała:

> wlasnie dostalam inform od mojego = sms
        >
        > ze wariuje za man i mnie kocha i nie moze zyc beze mnie i ze przeprasz zae chci
        > al zapomniec o wszystkim o mnie ale nie potrafi , ze jestem jego nałogiem i ze
        > dzwonil by mnie posluchac choc !!!!!!!!!
        > Jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czyli urocze dziecinne zagrywki, fajnie smile
      • coill Re: odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.11, 21:36
        to jest to 8 puch na koncu - przelalo siebig_grin
    • asia.33 Re: mała prośba 24.01.11, 21:52
      dziekuje Dziewczynki ..Ma-ewo, misboaa ..na azie nic nie robie ... jestem w emocji bo ledwo karty tu sru takie cos ..boje sie bo troszke przegiał ..jeszcze z 6 takich rozstan i bedzie idealny..no coz i ja co raz lepiej to znosze wink
      Nie podjelam decyzji ..to nie bedzie hop siup
      • czu-jka Re: mała prośba 24.01.11, 22:47
        Asiu cieszę się i trzynmam kciukismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka