Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 20:18 Garfield rzadzi! inne komiksy tez, powiesilem na scianie kolo komputera :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Komiksy w GwK 19.09.02, 20:26 czytam je w przerwach miedzy rozwiazywanie lamiglowek z tej samej strony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Komiksy w GwK IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 20:35 Przyznaj, ze dzisiejszy Garfield i Snoopy rozbrajaja calkowicie! Mialem jeszcze jeden wycinek gazety, gdzie kazdy komiks byl 'zabojczo' smieszny, moze jak go znajde to wysle chetnym na prv :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Komiksy w GwK IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 20:36 Przyznaj, ze dzisiejszy Garfield i Snoopy rozbrajaja calkowicie! Mialem jeszcze jeden wycinek gazety, gdzie kazdy komiks byl 'zabojczo' smieszny, moze jak go znajde to wysle chetnym na prv :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Komiksy w GwK IP: *.krakow.pl 19.09.02, 20:40 Hagar rządzi!!!!!Zresztą ta rubryka jest moją ulubioną w GwK ...No może poza podsłuchane.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Ranking IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 20:44 1. Garfield -zawsze smieszny 2. Hagar -w 90% smieszny 3. Snoopy -70% 4. Obywatel pies -60% 5. Czarnoksieznik ID -30% (kiedys byl w pierwszej trojce, ale przez slabe tlumaczenie -tak przynajmniej mnie sie wydaje- spadl w rankingu) Odpowiedz Link Zgłoś
_problem Re: Ranking 19.09.02, 21:00 snoopy jest najlepszy powiedzialbym, ze to poziom dilberta, czyli ekstraklasa.. garfield trzyma poziom, ale czesto jest monotematyczny (randki jona) - zreszta ja mam chyba jakas ksiazke z komiksami z garfieldem, godzna czytania i plakania ze smiechu, ale potem juz tak nie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Ranking IP: *.krakow.pl 19.09.02, 21:08 1.Hagar...dobre rady dobrej mamy :) 2.Garfield...nie trzeba tłumaczyć... 3.Obywatel pies...(dzisiejszy jest miażdzący...) 4.Snoopy(trzeba czytać codziennie a ja kupuje wyborcza tylko pare razy w tygodniu) 5.ID... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Ranking 19.09.02, 21:15 Zaczynam czytanie GW od komiksów. Wszyscy moi znajomi z uczelni się ze mnie śmieją. No, może nie wszyscy... 1. oczywiście Snoopy 2. Garfield - wiecznie zywy 3. hagar 4. ID 5. obywatel pies Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: Komiksy w GwK 21.09.02, 11:17 Śledzę losy Garfielda, przede wszystkim. Na pozostałe czasem rzucę okiem. Też bywają niezłe. A Garfield, jak jest szczególnie dobry, to go sobie wycinam i zostawiam. Powiedzmy 10% tych, na które trafiam (bo nie czytam GW codziennie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 Re: Komiksy w GwK IP: *.net.autocom.pl 21.09.02, 12:36 Te komiksy rzeczywiście są niezłe ale daleko im do "Far Side" Garego Larsona - www.tdi.net/cousino/farside.htm (trzeba tylko znać angielski) - fani Garfielda obejrzyjcie sobie np. "Snake Ate Cat" :) Takie obrazki jak Mechanically Declined czy Rock, Paper, Scissors (Before Paper and Scissors) to klasyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlika Re: Komiksy w GwK IP: 213.134.142.* 21.09.02, 16:50 Garfield jest zdecydowanie najlepszy :) mam cały stos komksów z nim nabywanych niezwykle systematycznie:)jednak nagle,ku mojej ogromnej rozpaczy,a z bliżej nie wyjaśnionych powodów zniknęły one ze sklepowych półek:(zostały tylko czarno- białe "giganty":( na szczęście moge codziennie dostawać glupawki nad gazetą:))) Odpowiedz Link Zgłoś