Gość: picipolo IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 11:14 witaj czysty !!!!!!! ale czy woda w fontannie na rynku nie jest juz za zimna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Trudna higiena 20.09.02, 11:38 Gość portalu: picipolo napisał(a): > witaj czysty !!!!!!! > ale czy woda w fontannie na rynku nie jest juz za zimna? Porozmawiam z Tobą o tym. Wiedza o higienie jest istotna więc jeśli Ci jej brak, albo co lepsze jeśli chcesz ją zgłębić, chętnie pomogę. Temperatura wody w fontannie nie stanowi tu problemu. Raczej jej twardość. Wiem , ze Tobie może bardziej dokuczać twardość fontanny albo twardość łoża albo tzw. twarde życie, jednak poprzestanę na twardości wody. W takiej wodzie źle się pieni mydło, ale dobre mydło i tak jest skuteczne. Mydło przetłuszczone prawie jak wieprzowe. Tym samym prawie jak świńskie... i właśnie tak, bowiem zgoła świński to temat ablucje w rynkowej fontannie. Temat świński ale i śliski - mydlany. A jeśli mydlany to jak bańka - pusty i krótkotrwały. Więc to o kąpielach i tej stronie higieny. Jednak trudny choć z trudem poddaje się i higienie innej natury. Dla higieny niekiedy milczy, dla higieny niekiedy prowadzi oczyszczające rozmowy i dla tej samej higieny, pozwala sobie na dysputy z z picem i polo ...tem. Zwłaszcza jeśli staje interlokutora. Teraz dla higieny będę podlegał wycieraniu? A szorstkie to wycieranie? Chodzi i o to aby mnie kto o frotteuryzm nie posądził i to jeszcze przed hejnałem. Oczywiście południowym. I tym południowym akcentem "zakanczam" trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Trudna higiena IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 12:04 tylko uwazaj na ph !!!!!!!!!!!!!!!!! musisz dbac o swoja skóre ( co kobiety pomysla o tobie jak bedziesz szorstki)? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Jak to powiedziałeś? 20.09.02, 12:06 ...kolorowy misio? Kolorowy misio może być szorstki, żeby tylko ogłady dostawalo...;-)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Proponuje IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 12:09 to zapusc jeszcze brode a bedziesz wygladał ja buszmen. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 To się chyba pisze... 20.09.02, 12:43 BUSH-men, nie? trudny Albo Walker albo jakoś tak, albo nie bo Walker jest do picia...i może być czarny... Odpowiedz Link Zgłoś