Gość: mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 14:48 Dostałem wczoraj od znajomej dwa zaproszenia na impreze Marlboro Sound Race. Czy ktoś może mi powiedzieć czy warto tam zajrzeć czy jest to raczej strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.cortez Re: Marlboro Sound Race 15.10.05, 19:23 Headlinerem jest NU:TONE z Hospital Records >> www.hospitalrecords.com wiec jesli ktos w klimacie siedzi, to od jakiegos czasu wie co 28.10 bedzie robil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :} Re: Marlboro Sound Race IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 21.10.05, 22:15 jak zdobyc bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motylek0084 Re: Marlboro Sound Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 11:18 Bilety mozna zdobyć w klubach, hosstesy je rozdaja albo zadzwonic pod numer 697035127! Zaproszenia sa za darmo, wystarczy wypełnic kupon, zanaczyc marke papierosów jaką sie pali i przyjśc z dowodem osobistym! Pozdrawiam i widzimy sie 2. grudnia w Gdańsku na Beniowskiego ( hala targowa nr) ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gagarin Re: Marlboro Sound Race IP: *.net.autocom.pl 21.10.05, 21:25 ogólnie snooobowa to impreza... jak cos to mogę wziąć od ciebie te zaproszenia, 2 piwa będziesz mieć u mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_kiecka Re: Marlboro Sound Race 22.10.05, 18:13 witam!! w zeszłym roku bylo nawet fajnie, ale jezeli jestes osoba palaca (i to czerwone marlboro) - innych nie daja.. Jak Ci sie odechce to moge od Ciebie te zaproszenia odkupic za symboliczna kwote :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gagarin Re: Marlboro Sound Race IP: *.net.autocom.pl 24.10.05, 21:51 to co idziesz na to ? bo szkoda żeby się zmarnowały te zaproszenia ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Marlboro Sound Race 25.10.05, 16:21 czemu ktos skasowal moje posty???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilka Re: Marlboro Sound Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:52 wlasnie..co to za imprezka? opłaca sie isc? dostalam tez ostatnio zaproszenie i sie zastanawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
hilton555 Re: Marlboro Sound Race 29.10.05, 10:56 I po Marlboro. Ale bylo kozacko..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisak Re: Marlboro Sound Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 10:59 a gdzie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpok Re: Marlboro Sound Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 15:08 No impreza była w dawnym hotelu Froum..obecnie "Rwący Potok"...było masakrycznie, wrecz fenomenalnie...wiedzialem ze to bedzie jedna z lepszych imprez roku !! Pozdrawiam wszystkich co byli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ SigN Re: Marlboro Sound Race IP: *.autocom.pl 31.10.05, 00:01 Naprawdę rewelacja! Mnóstwo ludzi, świetna muzyka, piękne dziewczyny! jednym słowem rewelacja! udana impreza do samego rana :-) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
perelkaa5 Re: Marlboro Sound Race 02.11.05, 16:34 zgadzam się z przedmówcami! super imprezka, nie żałuje ani minuty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychoo85 Re: Marlboro Sound Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 20:01 mega impreza... szkoda tylko ze mnie zmusili z tamtad isc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odessa Re: Marlboro Sound Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 14:16 Mam pytanie:zna ktos moze linki do stron ze zdjeciami z marlboro sound race z lodzi?Z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisak Re: Marlboro Sound Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 14:57 albo z krakowa.. gdzie w ogole jakas relacja w necie?jesli ktos wie,to piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Marlboro Sound Race IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:41 czyli nie ma w necie zadnej relacji??:((moze jednak ktos cos wie! Odpowiedz Link Zgłoś