qoobaq Re: sabbin!!!Masz doły????;c))) 21.10.05, 22:37 pewnie odchorowywuje wycieczke do Zakopanego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: merolem wozi "łebków"!!!!;c))) 21.10.05, 22:54 obojga plci - zaleznie kim sie czuje wdanej chwili:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: merolem wozi "łebków"!!!!;c))) 21.10.05, 22:58 wszelakie doły są mi obce ! przygotowuję się do wyjazdu do Zakopanego, jadę jutro rano - wracam dopiero w środę wieczór, spotkanie biznesowe, więc musze przygotować różne papiery, dokumenty etc. jakby, kto chciał napić się ze mną wódki informuję; - sobota wieczór piję w www.renesans.pl (zresztą to moje lokum pobytowe na te kilka dni), - niedziela (wieczór pije na Kropówkach), w knajpie zwanej "Bacówka" - poniedziałek wieczór ostro imprezuję w "Chacie Zbójnickiej" ul. Jagiellońska, - a we wtorek kontrolnie kilka piwek, znow w miejscu wypoczynku www.renesans.pl więcej nie da rady, bo w środę wracam do Krakowa..., Także proszę się nie niepokoic nieobecnością moją na tym forum przez najbliższe kilka dni ! NARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re:uważaj na krawat!!!;c))) IP: *.comnet.krakow.pl 21.10.05, 23:03 Longo, jedziemy do Zakopca ? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:uważaj na krawat!!!;c))) 21.10.05, 23:04 Kużwa!!!.Jedziemy na wybory!!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re:uważaj na krawat!!!;c))) IP: *.comnet.krakow.pl 21.10.05, 23:06 na trójce powtórka z debaty TUSK -Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś