gph 25.09.02, 14:48 Znacie jakichś Romów? doświadczyliście od nich czegoś złego, czy dobrego? - diego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_wu Re: Cygan to Cygan. 25.09.02, 15:19 Moja kolezanka z podstawowki i jej maz Rom zrobili sobie duuuuzo dzieci. On przez caly czas malzenstwa zdradzal ja bez ustanku. Potem sie rozwiedli. Ale to nie nie tylko Romowie zdradzaja, wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bh2 Re: Cygan to Cygan. IP: 213.249.157.* 25.09.02, 16:56 nienawidze cyganow;to zlodzieje,lenie,brudasy i tempaki.nie sa to puste,bezpodstawne slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Cygan to Cygan. 25.09.02, 17:06 Gość portalu: bh2 napisał(a): > nienawidze cyganow;to zlodzieje,lenie,brudasy i tempaki.nie sa to > puste,bezpodstawne slowa. hm, jak na razie są. bo nic konkretnego nie powiedziałeś chłopku. jeżeli musisz na kogos pluć to może chociaż powiedz dlaczego, bo inaczej sam trafiasz do ligi jak to pięknie ująłeś "tempaków". a w podstawówce uczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Cygan to Cygan. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 25.09.02, 17:06 oj gph, najpierw na integracyjna stronkę o dzieciach cygańskich zapodajesz, a teraz taka prowokacja? nie mam złych doświadczeń. Nie podoba mi się tylko "cygańska" architektura pod Zgierzem... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Cygan to Cygan. 25.09.02, 17:08 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > oj gph, najpierw na integracyjna stronkę o dzieciach cygańskich zapodajesz, a > teraz taka prowokacja? > > nie mam złych doświadczeń. Nie podoba mi się tylko "cygańska" architektura pod > Zgierzem... a dlaczegóżby nie. w końcu warto wiedzieć z kim się na forum przebywa... a co do architektury to ta jeszcze nie jest taka zła... polecam cygańskie pałace pod Aradem w Rumunii. Odpowiedz Link Zgłoś
beciab Rom to Rom 25.09.02, 17:18 Ostatnio w Zgirzu zaskoczył mnie jeden fakt- wszystkie te rzeczywiście paskudne romskie domy (pałacyki) są na sprzedaż... Odpowiedz Link Zgłoś