Gość: jola IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 24.10.05, 03:01 Gdzie się podział tow trudny? Ostatnio tak go pełno było na forum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zosia Re: gdzie się podział? Ach, gdzie? IP: *.net.autocom.pl 24.10.05, 03:13 Gorzkie żale gdzieś pewnie odprawia................. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Chcę miłym Paniom 24.10.05, 10:24 wyjść naprzeciw i zdementowac rzekomą rejteradę, oddalenie, gorzki żal... Któraś z Pań była uprzejma nazwać mnie"tow" cojak mniemam ma oznaczac "towarzysza"...Mila Pani, nie bądź taki Kurski, Zapraszam do analizy przeszłości i jeśłi zamierzasz nadal przklejac mi gębę postkomunisty co ma znacznie pejoratywne, a tym samym jeśli zamierzesz mnie lżyć i oszczerczo pomawiać jak właśnie wspomniany Kurski niejednego...to zapewniam Cie nie jest to postępowanie ani ładne, ani godne ani wolne od cech zachowaniapodleającego ściganiu przez Prawo. Jeśli nie dowierzasz sprawdź, co gorąco zalecam. Zrób to Zosiu nawet dla powodutakiego by nie spotkac się z uprawnioną według wniosków mozliwą propozycją jaka moze Cię spotkac z mojej srony, a chlubytoTwej osobie nie przyniesie...:))) trudny Trudny zaś gwoli poważnego całkiem wyjasnienia informuje, iż nawet jego stałe zaleganie w łóżku nie nakazuje nieustannej adoracji komputera:))) Niech bedzie pochylony...Zosiu Odpowiedz Link Zgłoś
koneser13 Re: gdzie się podział? 24.10.05, 10:34 Jola daj mu spokuj,on ma jeszcze ciezka glowe po denaturacie Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Koneserze 24.10.05, 10:53 Pozwolę sobie upomnieć Cię , ..a w wypadku nieskutecznosci.. potórnie. Skutek powinien się pojawić.jak mniemam trudny Odpowiedz Link Zgłoś
koneser13 Re: Koneserze 24.10.05, 11:27 no dobra sorry,wygadalem sie ,a mialem nikomu nie mowic Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Koneserze 24.10.05, 12:40 koneser13 napisał: > no dobra sorry,wygadalem sie ,a mialem nikomu nie mowic No to i ja się wygadam:) Prosze uprzejmie o niezwłoczną odpowiedź na korespondencję mail. Pozostaję z pełnym poszanowaniem dla reguł jakie obowiazują a tez i dla osób które ze swiadomoscią lub bez jednak i tym regulacjom podlegaja. trudny Odpowiedz Link Zgłoś