skks 24.10.05, 08:37 Prezesie, melduję, że zadanie wykonane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: kwa, kwa 24.10.05, 08:47 Mojżesz ciągał żydów po pustyni 40 lat, zanim wymarło pokolenie urodzone w niewoli. Mniej więcej za 25 lat być może wybierzemy ludzi, którzy przed wyborami nie obiecują gruch na wierzbie. Największy błąd jaki może zrobić w tej chwili platforma to wejść do koalicji z PiS. Pisuary będą rządzić a na platformersów spadnie odpowiedzialność za katastrofę gospodarczą i niespełnienie przedwyborczych obietnic. I to będzie rzeczywisty koniec liberałów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kwa, kwa 24.10.05, 08:54 Krzychut!! Ty, ja w takiej sytuacji do "Zarządu" byśmy nie weszli - bo my mamy to "coś" ale Oni tego nie mają:(( Gdyby nie weszli i poczekali dwa lata - no może rok - to wygrali by we wcześniejszych wyborach. Ale Óne kcom od razu do rodzynków się dobrać... Wejdą do koalicji, zafirmują Kaczoryzm i padną:(( Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: kwa, kwa 24.10.05, 09:07 Mnie si wydaji, że tam jest paru rozsądnych ludzi i nie wszyscy przebierają nogami, żeby dorwać się do konfitur i popełnić polityczne samobójstwo. Czym prędzej dojdzie do koalicji PiS - Samoobrona - LPR - PSL, tym większe prawdopodobieństwo skrócenia okresu szwendania się po pustyni. Szkoda bo tacy na przykład Bałtowie mogą się rozwijać normalnie i w tempie 7% rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kwa, kwa 24.10.05, 09:16 Nazwiska.. Pseudonimy... Nie widzę a widzę Rokitę, Komorowskiego, Szejnfelda jak aż furczą w locie do PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: kwa, kwa IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.10.05, 09:05 masz szczescie ze do czynienia miales tylko z liberalami z drugiej reki, takimi jak Kwasniewski i Miller, oraz paru innych komuchow w wersji zmodernizowanej.. a jezeli do tej pory na bilet nie uzbierales, to juz lepiej dluzej nie zbieraj Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: kwa, kwa 24.10.05, 09:10 Kwasniewski, Miller - liberałowie? To może jeszcze Kaczyński jest z prawicy? Czuję tutaj schizofrenię paranoidalną o rozmiarach klinicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: kwa, kwa 24.10.05, 09:10 Do czego ja miałem szczęście a do czego nie wiem lepiej od ciebie wasserpolacke. Swoje rady możesz sobie wsadzić w tyłek. I pędź szorować kible, bo cię wyleją z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko obrotowa PO IP: *.net.autocom.pl 24.10.05, 09:20 Platforma spokorniała i weżmie co się da. Ciekawe co dostanie, spocona od biegania po hospicjach, Hania - Hiena? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: obrotowa PO 24.10.05, 09:23 HGW co dostanie. Jedno jest pewne - jak weźmie, to za dwa lata z 1% poparciem wyląduje jak Frasyniuk i spółka na politycznym zesłaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: kwa, kwa IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.10.05, 09:33 reagujesz agresywnie i bez sensu - czegos sie najwyrazniej boisz.. to chyba nie ty wypisywales w kiblach: "tu sie robi ser dla ZSRR" Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: kwa, kwa 24.10.05, 09:39 Gość portalu: Bloody Polack napisał(a): > reagujesz agresywnie i bez sensu - czegos sie najwyrazniej boisz.. to chyba nie > > ty wypisywales w kiblach: "tu sie robi ser dla ZSRR" A co? Musiałeś zmywać w ramach swoich obowiązków służbowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: kwa, kwa IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.10.05, 11:59 nie, bo kazdorazowo napawaly mie duma narodowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: kwa, kwa IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.10.05, 12:15 troches spozniony, bo strzalka teraz jest w przeciwna strone Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: kwa, kwa 24.10.05, 12:15 Gość portalu: Bloody Polack napisał(a): > nie, bo kazdorazowo napawaly mie duma narodowa :)) Ja cie chyba kojarze! Ty jesteś babcią klozetową, która w biurze na Linke Wienzeile 4(tuż obok Theater an der Wien)w Wiedniu umieściła w toalecie napis: "Bitte klo-besen benutzen!" A jakiś cholernie dowcipny rakuszanin odpisał jej: "Papier bleibt Papier!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: kwa, kwa IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.10.05, 12:23 ja jestem AUS, nie AT.. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: kwa, kwa IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.10.05, 12:55 bo DELEGUJE innych, dzieki czemu zaczynam prace pozniej - zgodnie z nowoczesnymi metodami zarzadzania.. zalecanymi przez liberalow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: kwa, kwa 24.10.05, 13:25 To uważaj kangurze żebyś nie odpadł z tej drugiej strony globu albo żeby ci jaka kaczka do torby nie narobiła. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 k.wa, k.wa, k.wa 24.10.05, 09:30 obudziłam się, a tu dalej kacza dupa :((( szczypanie nie pomogło, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: k.wa, k.wa, k.wa IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.10.05, 09:35 wszystko jedno - na owlosiona cie nie stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: k.wa, k.wa, k.wa IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.10.05, 11:57 coz, pozwolilem sobie strawestowac graffiti z kibla w Pompei, Europa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kwa, kwa 24.10.05, 15:15 kwa, kwa ucz się dziecię, ucz obcych języków!! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: kwa, kwa 24.10.05, 15:28 Tia , Polacy nie gęsi... No gęsi rzeczywiście nie:) Odpowiedz Link Zgłoś