prokocim1 27.09.02, 03:47 moj dziadek malowal obrazy, babcia wyszywala gobeliny a ja tez cos tego tamtego. Wyszywalem kwiatki i motylki dawno temu na zajeciach zpt w podstawowce. ach ta moja dusza....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy38 Prokocim!!! 27.09.02, 08:49 Mam coś dla Ciebie: www2.gazeta.pl/usenet/704354,27013.html?group=pl.rec.robotki-reczne Serio! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Prokocim!!! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 09:09 ja sie musze pochwalic ze sam sobie zrobiłem sweter na drutach!!!!! czyz nie jestem wspaniały? pozdrawiam picipolo Ps.moze komus szaliczek zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Picipolo!!! 27.09.02, 09:24 Tobie też polecam te grupę :-) Ale zdolni Ci mężczyźni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Kathy38!!!!!! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 09:30 Ze tak zapytam słoneczko naszego forum , a ty w czym jestes dobra? Pozdrowienia od zdolnego artysty picipolo. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Picipolo!!! 27.09.02, 09:55 Och Picipolo, mam tak wiele talentów, że aż nie wypada mi się otwarcie chwalić. pozdrowienia od równie zdolnej acz skromnej kathy38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Kathy38 IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:09 zapewne masz wiele talentów!!!!!!!!! ale nie badz taka skromna takich ludzi jak ty nam w kraju potrzeba!!!! Z wielkim uznaniem dla kathy (i twoich talentów). zauroczony picipolo. Ps. A jak tam z jezykiem francuskim?(bez urazy) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Picipolo!!! 27.09.02, 11:56 Och Picopolo, talentów wiele posiadam, a jakże. A ponieważ wrodzona skromność nie pozwala mi się z nimi obnosić, odkrywam je jedynie w zaciszu domowym. nieustannie trwająca w swej skromności kathy38 Ad. PS – rozczaruję Cię zapewne, ale znajomości nie posiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Kathy wybacz IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 12:09 kathy pragne cie szczerze i mocna przeprosic . Wybaczysz moja prostote i brak elementarnych zasad kultury. przepraszam,całuje,sciskam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś