Dodaj do ulubionych

Przeciążone linie nr 129 i 159

• Gość: anna od 129 i 159 Re: Przeciążone linie nr 129 i 159 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:53
      nie wsiadłam na Czarnowiejskiej. Ratunku, dziennikarze, ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: xxx Re:gratce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:40
        " Czy długo będzie robiony ten monitoring? A o godz. 9.05 do
        129 na Celarowskiej nie wepchali sie ludzie. Dalej będa sie te gnojki z MPK
        wygłupiać?"

Gnojki z MPK już przestaną się wygłupiać.
        Będą dołożone autobusy przegubowe kosztem linii 128 (bo tam jeszcze udaje się
        wsiąść)
        Z linii 105 też zabiorą, bo linia jest nierentowna.
        • Gość: debil Re:H56 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:15
          ....Czy po upadku PRL-u,
          w komunikacji miejskiej Krakowa nie ma przepisów określajacych dozwolona ilość
          przewożonych pasażerów ? ....

Dobre by było gdyby autobusy zaczęły przewozić tylko na miejscach siedzących
          wtedy setki biednych studentów zap... perpedes
          • Gość: debil1 Re:tekst zapożyczony od Pana TOLKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:18
            1. To, że mamy, a raczej brak jest ciągów komunikacyjnych - winne jest MPK.
            2. To, ze mamy korki - winne jest MPK.
            3. To, ze radni nie daja więcej pieniędzy - winne jest MPK.
            4. To, że paliwo zdrożało - winne jest MPK.
            5. To, że w styczniu była ślizgawica i paraliż miasta - winne jest MPK. (z takim
            stwierdzeniem też się tutaj spotkałem)
            6. To, że ............ tutaj można wpisać co się chce - winne jest MPK.

To mi się podoba.
            Ciekawe, czy fakt, iż takich idotów na tym forum mamy to też jest winne MPK?.
            • Gość: katon Co to jest MPK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:55
              szef, szefostwo, dyspozytorzy + kierowcy i motorniczy + tabor + szyny + plityka
              miejska + Majchorwski i pochodni.

Nie mam nic do p. kierowców i do motorniczych. ale do jasnej cholery, niech mi
              nikt nie mówi, że to, co się dzieje w MPK jest normalne.

Codziennie nie mogę dojechać do pracy. I tyle! G... mnie to obchodzi -
              dlaczego. Ma być zrobione, naprawione i działające.

Mnie gie.., obchodzi, czy pada śnieg, czy pana Tajster, czy nie ma pieniędzy.

Kiedy nie ma - niech se prezes nie płaci zysku, bo to chamstwo. Jak może firma
              dotowana i bedąca pod kreską płacić zysk preziom?
              • Gość: xyz Re: Co to jest MPK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:44

Aleś chłopie nudny z tymi swoimi przygłupiastymi wywodami ... Pisz odwołanie do
                budki z wodą sodową.

>Kiedy nie ma - niech se prezes nie płaci zysku, bo to chamstwo. Jak może firma
                dotowana i bedąca pod kreską płacić zysk preziom?<

No właśnie jak ? Chyba sam nie wiesz albo nie rozumiesz co piszesz.
                Poucz się trochę zanim walniesz kolejną bzdurę.
                • Gość: TOLEK Re: Czy wiecie co jest dobre na tym forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:07
                  Bawi mnie czytanie tych wypocin (bardzo mało jest merytorycznych stwierdzeń)
                  Smutne jest to, ze tak idiotycznie myśli przyszłość narodu.

Więcej piszcie, więcej - jesteście zwykłymi kretynami nie mającymi o niczym pojęcia.

Zastanawiam się czy prócz debilizmu nic nie wyssaliscie z mlekiem matki?

Przyjdź do mnie i powiedz, że płacisz i g... obchodzą cię korki na drodze -
                  chcesz być na miejscu szybko i sprawnie.
                  Zaraz będziesz zap.... na piechotę i do mnie już więcej nie wsiądziesz.
                  Nie moge doczekać sie konkurencji w komunikacji miejskiej. Wtedy te wszystkie
                  darmozjady z konsumenckim podejściem do zycia będą mieli "super" komunikację.
                  • Gość: kabrak TOLEK, ALE TY JESTEŚ "MONDRY" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 07:29
                    jacie, ale mądrośc bije, od ciebie, władco mądrości i jedynego najmądzrejszego
                    zdania, mów do nas, oświeci nas, władco przepysznej jasności, xrenico i
                    klaryfikacjo prawy, zenie bytu i tranformacjo niebytu.

PS. tolek, a co mnie q..r...wa, obhodzi. Ja chcę jeździć, jak? Nie moja rybka,
                    znam sie na czym innym, gdy mnie widujesz w mojej firmie, otrzymujesz produkt,
                    który kupiłeś - dorby polski chleb, smaczny, świeży, konkurencyjny.

PSS. I nie per...do...l więcej. Okey?
                    • Gość: TOLEK Re: TOLEK, ALE TY JESTEŚ "MONDRY" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 13:36
                      "PS. tolek, a co mnie q..r...wa, obhodzi. Ja chcę jeździć, jak? Nie moja rybka,
                      znam sie na czym innym, gdy mnie widujesz w mojej firmie, otrzymujesz produkt,
                      który kupiłeś - dorby polski chleb, smaczny, świeży, konkurencyjny."

A dlaczego taki drogi?
                      A dlaczego, jak zamykasz interes np. o 18:00 to nie mogę kupić tego co chcę
                      tylko oferujesz resztki z dnia. G... mnie to obchodzi, ze klienci nie kupią i
                      tobie zostanie i stracisz. Twój asortyment powinien być taki sam o 5:00, 15:00 i
                      18:00. Tak jak mój.
                      • Gość: Kbrak Re: TOLEK, BURACZKU CZERWONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:16
                        to była niestety "metafura" - trudne słowo metafora, wiem. O musisz się z tym
                        pogodzić, że nicn z opowieści o chlebie nie zorzumiałe4ś. Ty funkcjonujesz jak
                        trzylatek na poizomie myślenia konkretnego.

chleb tak naprawdę piecze się nad ranem, a o 5.00 się go wywozi, a o 8.00
                        piekarz śpi. Ty zaczynasz prace o 5.00, bo wozisz ludzi i za to cię lubię.
                        Lubie, gdy odjeżdżasz punktualnie, lubię, gdy nie wystawiasz idiotów po dwóch
                        za każdym metrem. A w ogóle to ja lubię motorniczych i kierowców.
                        • Gość: TOLEK Re: TOLEK, BURACZKU CZERWONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:30
                          ....A w ogóle to ja lubię motorniczych i kierowców....

Pedał? (dziś nie piątek)

PS. To ty dzięciole nic nie potrafisz zrozumieć. Faktycznie "metafura" - trudne
                          słowo, więc się nie bierz za coś co ci nie wychodzi.

"TOLEK, BURACZKU CZERWONY"
                          Jak coś to dla ciebie gó..arzu PAN TOLEK (kiedy ja pracowałem to tyś ojcu nawet
                          po jajkach nie skakał)
                          • Gość: KABRAK Re: PANIE TOLEK, BURACZKU JEDYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:49
                            ale ja jestem dziewczynka, od urodzenia, z rodziny tramwajarskiej. Może być?
    • Gość: brejk linie nr 129 i 159 to skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:29
      nie wsiadłem dziś do autobusów na Olszy II koło Meteora, tego jeszcze nie było
    • Gość: ternd Re: Przeciążone linie nr 129 i 159 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:04
      o 18.15 - na jednej nodze dojechałem do Zaułki wileńskiego. Szkoda gadać.
    • Gość: totem Re: Przeciążone linie nr 129 i 159 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:51
      dopychałem dzis o 7.10 swoje dzieci do 159 na ul. Celarowskiej! Ratunku
    • Gość: kort linie nr 129 i 159 - bezczelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:57
      tłok o 9.00 - zemdlała babcia na 20 alei, z powrotem także nie dało sie stać.
      • Gość: ? Re: linie nr 129 i 159 - bezczelność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:29
        20 alei?
        • Gość: korektor Re: linie nr 129 i 159 - bezczelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 06:33
          chyba miało być 29 - omskła się komus cyferka. ;-)
          • Gość: gość Re: linie nr 129 i 159 - bezczelność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:24
            Być moze literówka, ale tak czy inaczej Krakow to nie Nowy Jork, gdzie ulica nazywa się 20 aleją, czy nawet 29. Poparwna nazwa brzmi al. 29 listopada. Skoro sie już coś krytykuje to zróbmy to dokładniej.
            • otreb Re: linie nr 129 i 159 - bezczelność 06.12.05, 14:30
              Gość portalu: gość napisał(a):

> Być moze literówka, ale tak czy inaczej Krakow to nie Nowy Jork, gdzie ulica na
              > zywa się 20 aleją, czy nawet 29. Poparwna nazwa brzmi al. 29 listopada. Skoro s
              > ie już coś krytykuje to zróbmy to dokładniej.

Zatem gdyby powiedzieć Ci, żeby jechać przez Aleje Trzech Wieszczów, to byś
              pobłądził? ;-)
              • Gość: gość Re: linie nr 129 i 159 - bezczelność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:58
                Nie,a le to nie jest 3 aleja, tylko al. Trzech Wieszczów - od siebie dodam że to bardzo nieprecyzyjna lokalizacja ;)
                • otreb Re: linie nr 129 i 159 - bezczelność 10.12.05, 23:03
                  Gość portalu: gość napisał(a):

> Nie,a le to nie jest 3 aleja, tylko al. Trzech Wieszczów - od siebie dodam że t
                  > o bardzo nieprecyzyjna lokalizacja ;)

W Krakowie formalnie nie ma Al. Trzech Wieszczów - dokładnie tak samo jak 29 Alei :)
    • Gość: trywialny linie nr 129 i 159 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:27
      musiałem sie pchac dziś na placu inwalidów ok. 16.00 i ledwo ledwo wsiadłem.
    • Gość: widz Re: Przeciążone linie nr 129 i 159 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 17:21
      dziś ok. 9.00 stał na ul. Rogatki facio z MPK - autobus 129 pusty, bo jeszcze
      studenty nie przyjechały!
      • Gość: krakus czekając na 114 przy rogatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 04:50
        faceta nie było o 9.15 - ludzie nie wsiedli do autobusu, pod Politechniką
        autobus był już pusty... wniosek - od samego początku jedzie nim ta sama grupa -
        studenci PK. Inni ludzie nie mają żadnych szans. MPK juz dziękujmy - p. Pękali
        nie życzymy dobrych świąt, a koszmarów sennych, że jest skazana na usługi
        swojej firmy...
    • Gość: pasażer Re: Przeciążone linie nr 129 i 159 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:15
      dramat do miasta i z miasta
      • Gość: ddha Re: Przeciążone linie nr 129 i 159 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:41
        CHOLERA ZRÓBCIE
        COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
        SSSSSS
    • Gość: Olszak Re: Przeciążone linie nr 129 i 159 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:21
      ;-(
    • Gość: wykończony Re: Przeciążone linie nr 129 i 159 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 11:39
      ;-((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka