Dodaj do ulubionych

Najpierw Andrzejki

03.11.05, 09:21
...zanim sylwester.
Proponuję dancing z tej okazji. Carmen, idziemy?
Obserwuj wątek
    • Gość: albo albo Re: Najpierw Andrzejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:36
      wy tu cos robicie poza imprezowaniem?
      • zielonki Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 15:37
        potem poprawiny.
    • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 17:29
      Jasne ;)
      Też ten pomysł przewija mi się od jakiegoś czasu :D
      • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 17:31
        Otóż właśnie :)
        A ja bym go chciała wreszcie zrealizować :)
        • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 17:46
          Zmartwił mnie jednak Staruch, że nas nie wpuszczą...
          Ale wciąż nie wiem czemu...;)
          • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 17:54
            Owieczka ma na to radę. Ona zna jakiś lokal na kazimierzu gdzie przychodzą
            emerci i podobno jest to taki prawie dancing, a wpuszczają wszystkich. To by
            było dobre, ale Feniks oczywiście lepszy.

..A tak poza tym to uważam, że nas wpuszczą wszędzie ;)
            • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 17:57
              Pan portier na pewno ugnie się pod naszym urokiem i czarem,
              gorzej jak będzie pani portierka :D
              • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 17:58
                Wcale nie gorzej - przecież mamy wielu przystojnych mężczyzn w grupie :)
                • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 17:59
                  To prawda...
                  zatem selekcję przejdziemy pozytywnie,
                  kto by nie stał na "bramce"
                  • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:01
                    ..A później to już tylko szaleństwo do białego rana.
                    • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:02
                      To emeryci mają siłę bawić się do białego rana?? ;P
                      • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:07
                        W Krynicy kończą o 22, ale to tylko dlatego, że o późniejszej by ich nie
                        wspuścili na noc do sanatorium.
                        • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:09
                          A tak...opowieści santoryjne są zabójcze,
                          aż się nie mogę doczekać słusznego wieku,
                          żeby skorzystać z takich atrakcji :)
                          • Gość: Zocha Re: Najpierw Andrzejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 18:17
                            ja bede stala na bramce, wpuszcze was, ale bez wzgledu na wiek ma byc tak:
                            panowie - szorty
                            panie - mini
                          • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:20
                            Tylko, że oni traktują to wszystko na poważnie...
                            • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:23
                              A My nie...??
                              No wiesz, ja całkiem poważnie ;)
                              • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:31
                                Ale moherowego beretu nie nosisz?
                                • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:34
                                  Noszę, ale tylko jak jest zimno...
                                  Żeby uszek sobie nie odmrozić :P
                                  • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:35
                                    A fioletowy chociaż? ;)
                                    • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:38
                                      Jaki fioletowy...??
                                      Niebieski oczywiście!
                                      • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:43
                                        Wiesz, jedyny prawomyślny kolor to obecnie fioletowy ;)
                                        • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:45
                                          Czyli jestem niemodna, ale to nie pierwszy raz...
                                          U mnie prawomyślny od zawsze jest niebieski.
                                          A czemu akurat fiolet...??
                                          • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:49
                                            No jakoś się tak utarło, że jak moherowy to fioletowy :)
                                            • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:58
                                              A jaki strój, prócz beretu obowiązuje w tym roku na dancingach??
                                              • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:00
                                                No te tam mini spódnice. Ja już mam górę stroju. Po dół wybieram się jutro z
                                                wyrocznią ;)
                                                • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:01
                                                  To i ja powinnam się wybrać na jakieś
                                                  "full wypasione" zakupy z tej okazji ;)
                                                  • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:03
                                                    Idziesz z nami? :)
                                                  • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:04
                                                    Jutro nie mam niestety czasu ;/
                                                    Ale do Andrzejek chyba jeszcze zdąże...
                                                  • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:05
                                                    My się zbieramy jutro po pracy bo Owieczka ma za mną problemy wychowawcze więc
                                                    trzeba wcześniej.
                                                  • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:07
                                                    To przynajmniej napiszcie gdzie są jakieś wyprzedarze ;)
                                                  • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:08
                                                    Na takie sylwestrowo-wieczorowe koszmarki to wyprzedaży chyba długo nie bedzie
                                                    bo to teraz się powinno dobrze sprzedawać.
                                                  • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:10
                                                    Na pewno coś jest...
                                                    a mnie sie nigdy nie chce łazić i szukać ;)
                                                  • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:12
                                                    Ja nieznoszę zakupów, owieczka zabiera mnie gdy uważa, że jest taka konieczność
                                                    bo inaczej życie mi sie nie ułoży ;)
                                                  • carmen_80 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:15
                                                    Zakupy są straszne...
                                                  • qoobaq Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:12
                                                    na tego sylwestra to wy se polar i kalesony sprawcie bo Secesja cos sie miga z
                                                    odpowiedzia gdzie to ma byc i czuje , ze plener
                                                  • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:14
                                                    A ja bym chciała wykombinować najpierw plener, a później lokal. Mam jeden lokal
                                                    na oku, ale... bo ja wiem czy mój plan się powiedzie... ?
                                                  • qoobaq Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:16
                                                    nawiasem mowiac wiem czemu zaiteresowanie twoja internetowa oferta jest nikle -
                                                    strona sie nie otwiera - w kazdym razie jak ostatnio sprawdzale to sie nie
                                                    otwierala. Gdzie ten lokal? Mozna organizowac wiecej gosci?
                                                  • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:19
                                                    Jaka strona?!
                                                  • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 19:26
                                                    A wiem, ale to nie ma nic z tą stroną wspólnego.
                                                    ja mogę zaoferować sylwestra na pace z ogniskiem w pewnej odległości od czołgu -
                                                    to na 100%. A co jeszcze to się okaże wkrótce.
                                                  • ropusznik Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 21:53
                                                    to ognisko to w jakiej odleglosci? boi tak swoją drogą to na pace zmiesci się
                                                    grill:>
                                                  • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 21:54
                                                    Ja nie chcę żeby się zmieścił. Ja czołga naprawdę bardzo lubię.. ;)
                                                  • ropusznik Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 21:54
                                                    ale na pewno wszyscy będą bardzo ostrożni:>
                                                  • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 21:55
                                                    Fajerwerków nie zamierzamy robić ;)
                                                  • ropusznik Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 21:57
                                                    coś zaimprowizujem..:>
                                                  • qoobaq Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 21:59
                                                    poza tym rano czolg bedzie mi sluzyl jako ambulans
                                                  • ropusznik Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 22:00
                                                    rano to będziesz szorowal tapicerke :P
                                                  • qoobaq Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:04
                                                    ja nawet na zerwanym filmie choruje w miejscach do tego przeznaczonych. Nigdy,
                                                    pokreslam Nigdy - nie pochawtowalem sie na dywan, podloge, czyjes spodnie, inne
    • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 18:59
      Adekwatny hit leci w radiu: "Dziewczyny które mam na myśli, powychodziły za mąż
      już. Jedynie my recydywiści trzymamy wciąż samotny kurs.."
    • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 22:58
      Nowe fakty w sprawie... Właśnie z młodym opracowujemy takiego sylwestra,
      którego nie będzie się dało zapomnieć ;)))
      • ropusznik Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:00
        na szczęscie nie bedzie się dało, czy niestety nie będzie się dało?
        • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:01
          Na szczęście ;)
          Ty już wiesz wszystko, możesz przekazać dalej do Qoobaka.
          • ropusznik Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:02
            taaak... a potem on w zamian bedzie mi chciał przekazac, to co przekazala mu
            owieczka.. nie widzi mi się taki handel wymienny..
            • qoobaq Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:05
              zasnalem - nieliczy sie, nie liczy sie
      • qoobaq Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:03
        nie doceniasz mnie 8-)
      • jadzka42 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:03
        Staruch się obraził to żeś sobie młoducha przygruchała ;-)
        • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:07
          Owszem!
          • jadzka42 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:15
            I tak trzymać, a co, a niech se nie myślą no nie?
            Ale trzymaj ropucha na smyczy żeby następnego nie wystraszył :)
            • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:17
              Ropucha na smyczy? To nierealne...!
              • ropusznik Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:20
                secesja2005 napisała:

> Ropucha na smyczy? To nierealne...!

ropusznik na smyczy to nierealne.. bo ropucha to już co innego :>
                • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:21
                  Podałeś dalej czy ja mam to zrobić?
                  • ropusznik Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:21
                    własnie podaje
                  • qoobaq podaj bo jak zwykle nic nie wiem 03.11.05, 23:22
                    • secesja2005 Re: podaj bo jak zwykle nic nie wiem 03.11.05, 23:23
                      Ucieszysz się ;)
                      • ropusznik Re: podaj bo jak zwykle nic nie wiem 03.11.05, 23:24
                        podałem załozenia wstępne.. jak przetrawi rozwinę temat
                        • qoobaq odpowiedz : YEAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.05, 23:35
                          • secesja2005 Re: odpowiedz : YEAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.05, 23:36
                            ;D

będzie ubaw, nie? To teraz kto na ochotnika powie o tym mrugowi?
                            • ropusznik Re: odpowiedz : YEAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.05, 23:37
                              a to grozi jakimiś infekcjami?
                            • qoobaq ja moge, podbam mu sie 8-) 03.11.05, 23:38
                            • qoobaq poszlo, Mrugu, masz emalie 03.11.05, 23:41
                              • ropusznik ty tesz masz, drugom 03.11.05, 23:43

• secesja2005 Re: ty tesz masz, drugom 03.11.05, 23:44
                                  Ciekawe czy mrug podzieli nasz entuzjazm czy zerwie z nami wszelkie kontakty...
            • ropusznik Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:18
              spoko.. młody boi sie tylko kary boskiej i skks'a wiec bedzie ok..
    • kapturak Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:02
      Andrzeja L. też nie zabraknie...
      • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:08
        I jego wspólnota przyjmie!
        • kapturak Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:11
          a jak wam wysypie zboże?
          a jak zablokuje mównicę?
          musicie pomyśleć o Andrew G.
          swoją pięścią jak bochen zakopiańskiego (tego nie krojonego) wytłumaczy
          Andrzejowi że tak się nie robi.
          A poza tem - Andrzejki - wielce ryzykowna jmpreza
          • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:18
            Sylwester będzie bardziej ryzykowny. Andrzejki to preludium...
            Andrzej może poza tym wysypać. Jest wolność. Jeśli musi...
            • kapturak Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:37
              A jak Andrew zobaczy zboże na ziemi - to ucieknie.
              Taka impreza. Sylwestra to bym się nie obawiał, najgorzej jest jak imieniny
              obchodzi Stefana albo Józek. Strach.
              • secesja2005 Re: Najpierw Andrzejki 03.11.05, 23:45
                Nie martw się, wszystko będzie dobrze ;)
            • secesja2005 Do Carmen :-) 22.11.05, 18:57
              Coby się nie narażać Zeniowi bez potrzeby... piszę tutaj ;)

U nas Andrzejki też w sumie w proszku, ale myślę, że coś wykombinujemy na
              sobotę. Byłabyś skłonna bawić się z nami?
              • carmen_80 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:05
                I słusznie, Zeniowi nie ma co podpadać...;)

Do dobrej zabawy ja zawsze jestem skłonna ;P
                W każdym razie do soboty jeszcze sporo czasu,
                ale chętnie posłucham jakie macie plany...
                • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:18
                  No pewnie. Jeszcze by się chłopak gorzej poczuł alboco.. ;)

W sprawie Andrzejek optuję za dancingiem. Myślę, że to miałoby szanse
                  przekroczyć wszelkie bariery abstrakcji. Z imprezami na pace jest trochę kłopot
                  bo sobie zrobiłam dużą krzywdę w prawą rękę i nie bardzo mogę prowadzić, ale
                  może do soboty będzie w tej kwestii lepiej :)
                  • carmen_80 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:29
                    Jeśli chodzi o dancing, to już się bodajże wypowiadałam,
                    a cio w rączke się stało,
                    nie mówi, że gips ją oplata...??
                    • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:33
                      Zatem ja bym to widziała tak żeby o 20:00 w sobotę pod Feniksem ;)
                      Chyba, że lecimy na mocniejsze wrażenia i interesuje nas np. dancing "Szarotka"
                      poza Krakowem? ;)

Ręka na szczęście nie w gipsie, tylko bandaż i tylko kciuk, ale tak boli
                      chwilami, że za kierownicę to się łapać nie będę.
                      • carmen_80 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:37
                        Pierwsza wersja jest chyba lepsza do realizacji,
                        a dancing "Szarotka" można sobie zostawić na inną okazję...
                        No chyba, że opcja "poza Krakowiem" w remizji...:P

• secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:44
                          Remizja jest dobrą myślą. Tylko czy tam naszych chłopaków nie pobiją?
                          • carmen_80 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:48
                            I w tym jest cały szkopuł,
                            miejscowe chopaki jak się do bitki zapalą,
                            to bez siekier się nie obejdzie...
                          • qoobaq Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:49
                            ja raz bylem na party w remizie - jak sie pierwszy raz w zyciu upilem - z tego
                            co pamietam bylo swietnie, na szczescie ojciec kolezanki u ktorej bylismy zdazyl
                            nas znalezc i zabrac do domu zanim lomot obskoczylismy
                            • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:50
                              To może jednak Feniks :)
                              • carmen_80 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:53
                                Chyba jednka Feniks będzie odpowiedniejszy ;)
                                • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:56
                                  To myślę, że odpowiednio będzie we czwartek zaspamować i założyć wątek na
                                  temat: "W sobotę o 20:00 pod Feniksem" :)
                                  • carmen_80 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:58
                                    A czy tam obowiązują jakieśspecjalne stroje,
                                    bo jak jest selekcja, to wiesz...
                                    żeby nie było problemów przy wejściu ;D
                                    • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 20:01
                                      Nie wiem czy tam wiek nie jest selekcją.. Ale mnie tak kusi ta szklana kula pod
                                      sufitem i ten parkiet co się świeci. Przekonamy ich jakoś żeby nas wpuścili
                                      jakby mieli jakieś wątpliwości. Poza tym wredny staruch pójdzie pierwszy ;))
                                      • mtq Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 20:53
                                        Jako nasz tata czy jako ten, co nam kazał? ;-)
                                        • wredny.staruch Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 23:13
                                          mtq napisał:

> Jako nasz tata czy jako ten, co nam kazał? ;-)
                                          jako tata :P
                                          jak odrobisz zadanie, to będziesz mógł pojść :P
                                      • wredny.staruch Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 23:12
                                        secesja2005 napisała:

> Poza tym wredny staruch pójdzie pierwszy ;))

aaaa, na odstrzał znaczy, tak?
                                        • secesja2005 Jako najstarszy... 22.11.05, 23:17
                                          ...żeby zmylić moherową na bramce.
                                          • wredny.staruch Re: Jako najstarszy... 22.11.05, 23:32
                                            secesja2005 napisała:

> ...żeby zmylić moherową na bramce.

to musisz mi ten szykowny berecik pożyczyć na tę okazję
                    • qoobaq Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:34
                      Kto to jest Zenio ? znowu impreza beze mnie, skandal, zaczne grac na gieldzie,
                      zbije gruba kase i wracam, dosyc tej emigracji 8-)
                      • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:37
                        Zenio nie chciał żebyśmy poltkowały w innym wątku więc sobie poszłyśmy. Było
                        nam oczywiście bardzo smutno, ale nie chcemy by Zenio miał przez nas jakieś
                        przykre doznania... ;)
                        • qoobaq Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:39
                          no zeby takie nadobne panny z watku wyzucac - to ja go poszukam i mu powiem co
                          ja na ten temat sadze. Albo od razu do prokuratury doniose 8-)
                          • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:40
                            Poskarż adminowi, to ostatnio modne ;)

Wredny staruch mówi, żeby Ci przekazać, że będziemy jedli pory w sosie
                            balsamicznym...Cokolwiek to oznacza. Tu nocny jastrząb.
                            • qoobaq Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:45
                              ja oka, ja oka
                              pory se mozecie wsadzic - nie bede sioe trol, jak tak to ja nie wracam 8-)
                              • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:47
                                Ja nic nie wiem, to nie moja wina! ;)
                                • qoobaq Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:50
                                  dobra, zostalem udobruchany 8-)
                                  • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:52
                                    To są wasze pory! ;)

(dlaczego doręczyciel wiadomości musi borykać się z agresją wywołaną u odbiorcy
                                    przez nadawcę? ;)
                                    • qoobaq Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:55
                                      jaka znowu agresja, czy ja z capsem pisze ? Staruch wie, ze ja nie cierpie porow
                                      i watrobki i specjalnie prowokuje 8-)
                                      • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:57
                                        A więc to tak! Podły...i mnie wypuszcza do takich celów... ;))
                                        • qoobaq Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:59
                                          tak, widac mu sie narazilas - zglodnialem chyba pojde sobie zupe brokulaowa
                                          zjesc, mniam
                                          • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 20:02
                                            Właśnie coś mówi jeszcze o żołądkowej gorzkiej, ale to pewnie też prowokacja..
                                            • wredny.staruch Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 23:16
                                              secesja2005 napisała:

> Właśnie coś mówi jeszcze o żołądkowej gorzkiej, ale to pewnie też prowokacja..

przeczytałem na stronie dalej, że żołądkowa jest TRENDY w tym sezonie :D:D
                                      • wredny.staruch Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 23:15
                                        qoobaq napisał:

>Staruch wie, ze ja nie cierpie poro
                                        > w
                                        > i watrobki i specjalnie prowokuje 8-)

nie, nie, żadna prowokacja, to tylko taka luzna uwaga z sofy :D

a za wątróbką nie przepadam też
                                        chyba, że indycza, to ostatecznie może być
                          • carmen_80 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:40
                            Ty Qoogaq lepiej z Zeniem nie zadzieraj, ja Ci to mówię...
                            A po za tym miał rację,
                            dlatego zmieniłyśmy miejsce do plotkowania ;)
                            • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:41
                              ..Na znacznie bardziej adekwatne :)
                              • carmen_80 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:43
                                Wręcz stworzone do tego celu ;)
                                • qoobaq Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:47
                                  tak ,jasne - my juz mamy watki na kazdy temat, lacznie z tymi ktorych nie
                                  zakladalismy ale i tak jest nas tam pelno 8-)rasialdo, rasialdo, rasialdo -
                                  zebym tylko nie zapomnial
                                  • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:50
                                    I niektórzy mają nam to za złe!
                                    • carmen_80 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 19:59
                                      Przede wszystkim Qoobaqowi,
                                      bo wypełza z tych tematycznych watków,
                                      do innych, co by polemiki prowadzić...
                                      • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 20:02
                                        Bo on podrywa koko, lubi chyba takie narowiste ;)
                                        • carmen_80 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 20:03
                                          No, no...oni się tak droczą ze sobą ;)
                                          • secesja2005 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 20:03
                                            Forma podrywu, jak nic!
                                            • carmen_80 Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 20:04
                                              Kto się czubi, ten się lubi...
                                              jak nic do nich pasuje jak ulał ;)
                                              • qoobaq Re: Do Carmen :-) 22.11.05, 20:28
                                                I kto teraz prowokuje tez Staruch ? jeszcze nie poszedlem, Ty Niebieskooka nie
                                                badz taka cieta za tego, jak mu bylo... Rasialdo ?
                        • megimach Re: Do Carmen :-) 25.11.05, 21:39
                          chętnie bym poszła....ale ja nie od was z miasta;))pozdrawiam !

SZUKASZ PREZENTU? ZOBACZ MOJE RĘCZNIE MALOWANE BLUZKI:
                          www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2887892

• Gość: krakowiankacija Re: Najpierw Andrzejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 09:15
      jak widze sami starzy znajomi. :)
      • qoobaq Re: Najpierw Andrzejki 25.11.05, 20:59
        Tak, szykuja impreze beze mnie, kolejna. Skandal, ale ja sie zemszcze. I Ty sie
        lewpirj wieczorem pojawiaj bo Tobie tez przejdzie kolo nosa 8-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka