Dodaj do ulubionych

Kto głosował na PO?

IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 10:53
Kosmopolityczne kliki i straszni mieszczanie bezboleśnie łykający
telewizyjno - gazetową papkę.
Obserwuj wątek
    • ropusznik Re: Kto głosował na PO? 03.11.05, 10:54
      ja głosowałem na tolka banana
      • Gość: ki-o Re: Kto głosował na PO? IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 10:57
        Pewnie łyknąłeś nie tę papkę(?)
        • ropusznik Re: Kto głosował na PO? 03.11.05, 10:58
          nie, z kiko czy koko sie spotkałem..

www.koko.org/friends/index.koko.html
          • Gość: kiko Re: Kto głosował na PO? IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 11:20
            Sympatyczne są te koko, praprzodkowie nasi....
            • Gość: kiko Re: Kto głosował na PO? IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 11:40
              Ale czemu bez wąsów?
            • qoobaq w kwestii fomalnej 03.11.05, 21:21
              goryl nie jest naszym przodkiem - chyba,ze twoim. W najleprzym przypadku
              jestesmy baaaardzo odleglymi kuzynami (z gorylem)
              • Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 23:58
                A ty co tu robisz, dziś juz nikt cię tu nie prosi...wczoraj starałeś się być
                milszy. Skąd ta agresjofrustacja , gorylu? Domniemywam - alienacja,
                nieprzystosowanie, kompleks obywatela II kategorii wśród ścigających się
                szczurów za Wielką Wodą....Klasyczny syndrom repatrianta.
                Do ojczyzny wracać radzę, no bo ile można zeżreć i po co?
                • qoobaq Re: w kwestii fomalnej 04.11.05, 00:05
                  1. mam bardzo fajna prace - robie to co lubie
                  2.Byc moze nie jestem uppermiddle class ale za II kategorie sie nie uwazam
                  3.Owszem mam dzisiaj kiepski humor ale przez jednostki zblizone pogladowo do
                  ciebie - nie przez miejscowych
                  4. Musialbym byc pokrecony bardziej niz jestem zeby teraz tam jechac - nie lubie
                  narodowego socjalizmu. Zadnego socjalizmu nie lubie. Nie lubie pseudorencistow,
                  pseudobezrobotnych i innych pasozytow ktorym sie wydaje, ze moga krasc pieniadze
                  z cudzych kieszeni. Ponadto nie lubie politykow, ktorzy im na to pozwalaja i
                  mysla, ze lepiej potrafia gospodarowac moimi pieniedzmi niz ja
                  • ropusznik Re: w kwestii fomalnej 04.11.05, 00:07
                    qoobaq, mówiłem ci- zostaw.. szkoda nerwów i klaiatury..to przypadek
                    beznadziejny- leczyć sie juz nie da, można jedynie poddać kwarantannie
                  • Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej - kubeku! IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 00:16
                    No i życzę Ci jak najlepiej,tylko po co się czepiasz?
                    Zrobiłam ci jakąś krzywdę? Każdy tu pisze co chce. To wy zaczęliście tę
                    agresję, dlaczego sądziliście , ze nie oddam? Skoro tak dobrze się bawicie w
                    swoich wątkach, to czyńcie to tak dalej. Przecież nikt wam raczej nie
                    przeszkadza, a już na pewno nie ja.
                    • secesja2005 Re: w kwestii fomalnej - kubeku! 04.11.05, 00:18
                      Jakbym nie była tak leniwa jak jestem to bym Ci znalazła wątek, w którym widać
                      kto się kogo czepił pierwszy ;)
                      • Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej - secesjo! IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 00:27
                        Ale jesteś leniwa...pamietam ze kiedyś przez kogoś (?) sprowokowana zrobiłam
                        jakąś , raczej cienką, aluzję. I to dlatego zrobiliście taki zmasowany atak na
                        mnie???
                        • secesja2005 Re: w kwestii fomalnej - secesjo! 04.11.05, 00:30
                          Popatrz sobie na swój wątek o wojnie. Kto komu i co ;)
                          • Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej - secesjo!!!!! IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 00:40
                            Wątek o wojnie to przecież rewanż za Atak Klonów. Staram się raczej na forum
                            nikogo bezpośrednio i osobiście nie urażać.To wy jestescie wkurzeni , za moje
                            ataki na PO. Tak ,jest nas tu mniej niż Was, ale na szczęscie stanowicie grupę
                            niereprezentatywną ,no bo w innym przypadku Kaczyńscy by nie wygrali!
                            • ropusznik Re: w kwestii fomalnej - secesjo!!!!! 04.11.05, 00:42
                              koko, a moze zamiast o polityce to o lekturach szkolnych pogadamy? bo w tym z
                              tego co pamiętam znacznie lepiej się orientujesz?
                        • ropusznik Re: w kwestii fomalnej - secesjo! 04.11.05, 00:30
                          słuchaj, mała sugestia... nie płac za net, odłączą ci, nie bedziesz musiała
                          cierpiec z powodu lektury wywroowych postów na tym forum, ba, nie bedziesz tez
                          narażana na niecne prowokacje ze strony sił reakcji, wstecznictwa i secesyzmu
                          • Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej - Ropuch IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 00:43
                            Ropuchu swoje rady możesz sobie wsadzić tam , gdzie wiesz.
                            • ropusznik Re: w kwestii fomalnej - Ropuch 04.11.05, 00:45
                              między krzyżaków a potop?
                              • Gość: kiko - Ropuch IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 00:49
                                Nie, w d-pę*
                                -----------------------
                                Uwaga, w powyższym wyrazie na miejce "-" należy wstawić "u"
                                • ropusznik Re: - Ropuch 04.11.05, 00:53
                                  od analnych zabaw stronię, więc mnie na takowe nie namówisz.. baw się sama
                              • qoobaq Re: w kwestii fomalnej - Ropuch 04.11.05, 00:53
                                sporo z tych co by zaglosowalo jest teraz w takiej odleglosci od lokalow
                                wyborczych, ze nie maja szans powiedziec co mysla - wyjachali przez system
                                gospodarczy, ktory beda kontynuowaly kaczory. w samym londynie jest
                                zarejestrowanych ponad 300000, pewnie drugie tyle niezarejestrowanych, jeszcze
                                cal pozostala czesc wyspy, irlandia, stany, szwecja....bylo was tylko okolo cwierci
                                • Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej - Kubek! IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 01:08
                                  Trudno mi się z wami umawiać, bo jesteście niestety nie do przekonania. Choć
                                  Tobie to się akurat dziwię , przeciez wiesz co to są slumsy, możesz sobie w
                                  każdej chwili pooglądać do woli....
                                  U nas dopiero sie zaczynaja, wraz z liberalizmem...
                                  • ropusznik Re: w kwestii fomalnej - Kubek! 04.11.05, 01:10
                                    co z tą kawą?
                                  • qoobaq Re: w kwestii fomalnej - Kubek! 04.11.05, 01:12
                                    u nas nie ma slumsow, beda jak laburzysci jeszcze troche pozadza. sa domki w
                                    zabudowie szeregowej z ogrodkiem. nie przejmuj sie dopiskam i na dole - to taki
                                    infantylny zart
                                    • Gość: kiko w kwestii fomalnej - Kubek!!!! IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 01:18
                                      Domki, przyczepy itp. , nie udawaj greka. Wracaj do kraju, bo nostalgia cię
                                      zeżre. Dopiero dzieci Twoich dzieci poczują się tam jak w domu...
                                      • qoobaq Re: w kwestii fomalnej - Kubek!!!! 04.11.05, 01:24
                                        jak sobie wreszcie kupie ten aparat to ci wysle zdjecie. wyraznie pamietam jak
                                        mi sie tam zylo i dlaczego. i nie zanosi sie na poprawe. nostalgia to nic czego
                                        by sie nalezalo wstydzic ale nie ma ochoty wiecej pracowac na czarno, kombinowac
                                        jak zwiazac koniec z koncem...tu sobie poczekam. albo dalej
                                        • Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej - Kubek!!!! IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 01:34
                                          Ja nie mówię, że nostalgia to wstyd, to raczej cierpienie, ale przecież nie
                                          każdego to dotyczy. Miło czytać, że tobie się tam układa! A robić to co się
                                          lubi i jeszcze zarabiać przy tym, to jedna z ważniejszych rzeczy w tym
                                          cholernym życiu.
    • Gość: Wyborca Re: Kto głosował na PO - popatrz sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:13
      PiS chce zbudować koalicję zwolenników "życia z ręką w kieszeni sąsiada"

Jan Winiecki

Polska scena polityczna podzieliła się w sposób klarowny na dwa sensowne obozy.
      Sensowne, bo oparte wreszcie na interesach dużych grup społecznych. Do tej pory
      wielu z nas głosowało nie "za", lecz "przeciw". Na przykład przeciw
      postkomunistom, którzy dla zachowania przywilejów byli gotowi modlić się pod
      figurą, ale ewidentnie mieli diabła za skórą. Ewentualnie głosowaliśmy przeciw
      solidarnościowej związkokracji, nad którą można wprawdzie rozliryczniać się
      jubileuszowo, lecz która z punktu widzenia rozwoju gospodarki stanowi szkodliwe
      kuriozum. Dziś, po raz pierwszy od początku polskich przemian ustrojowych, mamy
      jednoznaczną sytuację. Po jednej stronie znaleźli się zwolennicy Polski
      pasożytniczo-roszczeniowej, rozciągającej się od PiS przez LPR, PSL po
      Samoobronę (Ludwig Erhard, ojciec niemieckiego cudu gospodarczego lat 40. i
      50., określił taką postawę jako "życie z ręką w kieszeni sąsiada"), a po
      drugiej - zwolennicy Polski liberalnej, wolnorynkowej. Czyli takiej, w której
      państwo nie odstrasza od tworzenia bogactwa tych najzdolniejszych i
      najpracowitszych, a ci z kolei ciągną w górę wszystkich pozostałych, a
      przynajmniej tych, którzy zechcą podjąć jakiś wysiłek w tym kierunku.
      • Gość: ki-o Panie Janie, IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 11:23
        niech pan przestanie. Pan z której grupy - kosmopolita czy może straszny.....?
        • Gość: ki-o Re: Panie Janie, IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 11:45
          No i przestał pan Jan. I dobrze, pewnie zrozumiał był......
          • Gość: dzięcielina Re: Panie Janie i inni............................ IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 12:16
            Kosmopolici i straszni krakowscy mieszczanie, przechodzicie do PiSu.....
            R E C H O T historii, żabi........
            kum kum kum.............
            • Gość: Pan Józef Re:Młode bęcwały.......................... . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:51
              uczcie się od Pana Jana, bo być może dla was jeszcze nie jest za późno.
              Chociaż wątpię, czy jesteście w stanie coś zrozumieć.
          • qoobaq Re: Panie Janie, 03.11.05, 21:24
            zrozumial to co wszyscy tutaj - dyskusja merytoryczna z toba mija sie z celem, w
            obliczu jakiegokolwiek sensownego argumentu zaczynasz blaznowac albo zucac
            wyzwiskami
    • hiob102 Ja głosowałem. Młodzieżówka PiS na tropie? 03.11.05, 14:04
    • Gość: m Re: Kto głosował na PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:15
      Ja
      • jacekm22 Re: Kto głosował na PO? 03.11.05, 18:19
        Ja tez !!
    • xyz_xyz_xyz ja głosowałam 03.11.05, 17:13
      kiko, dawo nie pisałam, ale czytuję sobie ciebie. Widzę, że dorobiłaś się
      nowego wielbiciela (pozdrawiam cię, ropuszniku i polecam lekturę wątków
      autorstwa kiko. Zapuść na wyszukiwarce nicki: kiko, awizo, damapik1. Jest ich
      więcej, ale nie pamiętam.)
      Powiedz, kiko, nie ma jakiegoś forum dla internautów czytelników
      niezmanipulowanego "Naszego Dziennika"? Myślę, że tamtejsi forumowicze
      dorównaliby ci zarówno klasą, jak i intelektem. No i spotkałabyś się tam z
      większym zrozumieniem. Bo tu jako nie bardzo.
      Spodziewam się garści obelg w odpowiedzi, ale obawiam się że nie prędko będę
      mogła odpisać.
      pozdrawiam
      xyz
      • Gość: kiko Re: ja głosowałam - xyz? IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 19:06
        A ja juz pisałam cię przez X, no ale trzeba by beczkę soli zjeść, żeby
        człowieka poznać. Nie wiem czym zasłużyłam sobie na tyle uwagi z twojej strony?
        Śledzisz mnie i kapujesz. Czy ja cię prześladuę osobiście? Nie zauważyłam.
        No ale podobno lepiej budzić negatywne emocje niż żadne....
        Czy ja wiem....... Odchodzisz? Trzymaj się mimo wszystko. Nie wiem , czy się
        jeszcze spotkamy, bo zamierzam zmienić nicka na jakiegoś bardziej wyszukanego.
        Myślę o czymś bardzo pretensjonalnym, albo zgoła extra kiczowatym. A ty widzę
        se swoje 3 literki przez 3 pomnożyłaś , rozwijasz się, no no....
        Ps. Uciekaj z tej platformy, bo żenująco już dryfuje, razem z tym Pluskiem, czy
        Tuskiem, czy jakoś tak.....Bye.
        • Gość: ario Re: ja głosowałam - xyz? IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 20:22
          xyz (3x), ty z kliki, czy ze strasznych mieszczan? I czego ty się boisz, żeś
          taka agresywna?
          Zbroiłaś coś? Sprawiedliwości nie chcesz??????????
          • Gość: Helenka Odpowiadać samemu sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:08
            jako ideał inteligentnej wymiany zdań.
      • Gość: Helenka Ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:07
        Ty xyz to chyba jaki prorok jesteś: przewidziałeś co zrobi kiko, - i zgadza się
        co do joty.
        Gratulacje
        • Gość: życzliwy Cześć helenka! IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 23:26
          Cześc helenka, zostałaś namierzona , uważaj!
          • qoobaq Re: Cześć helenka! 03.11.05, 23:30
            niby czemu - ty jestes caly czas namierzona i nic sie nie dzieje 8-)
          • Gość: Helenka Ja się kreślę z wielkiej litery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:38
            - więc to pewnie nie o mnie mowa. Ale uważać nie zawadzi. Szczególnie, jak się
            da parę złotych operatorowi sygnału satelitarnego, a ten przyniesie na tacy
            wszystkie dane, bo to skromny chłopczyk i dobrze żyje z sąsiadami.

No to pa.
          • Gość: Helenka I to jest właśnie TA różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:43
            , która Ci umyka w twojej piaskownicy, że Ja jestem "Helenka", a ty
            jesteś "TY". No i zwykle wiem, co zrobisz, a Ty zwykle nie wiesz.
            Poprosiłam jedną mądrą Panią Doktor, żeby mi Cię zdiagnozowała na podstawie
            stylu. Wyszło świetnie.
            Ale niestety, ze względu na ochronę danych osobowych...
            • Gość: mini to jest właśnie TA różnica , maleńka IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 23:52
              No proszę , sami TW. Tak wam to zostało do teraz? Ale teczki juz niedługo....
              helenka , co za poczucie godności i jaka pasja w namierzaniu, uuuu oooo....
              Dobrze, że w razie czego Mądrych prosisz, bo sama byś sobie biedactwo nie
              poradziła..............
              Może coś o swojej diagnozie nam opowiesz? Jeśli nie jest ona w specjalnej teczce
              chroniona, oczywiście.
              • Gość: Helenka I taka jeszcze różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 09:00
                , że TW to ja widywałam na własne oczy (bo na mnie srajdo donosili), a tobie
                rodzice opowiadali, jesteś albowiem nieco młodsza od mojej córki. Co udało się
                ustalić. Dalsze prace trwają.

A jeśli widziałaś kiedyś rybkę wyciągniętą na piasek prosto z wody, to jakbyś
                lustro widziała...
                skik...skik...
                Podskakuj dalej, niech Ci się wydaje miła moja, że znalazłaś partnera do Twojej
                kopaniny.
                Pisałam już, że za każdym razem wiem, co zrobisz.
                A Ty niezwłocznie to robisz.
            • qoobaq Re: I to jest właśnie TA różnica 03.11.05, 23:59
              Helenko, czy Ty to ja czy ona . Znowu se nagrabilem?
    • kapturak Re: Kto głosował na PO? 04.11.05, 00:27
      przyznam szczerze że ja głosowałem przed...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka