Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 10:53 Kosmopolityczne kliki i straszni mieszczanie bezboleśnie łykający telewizyjno - gazetową papkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ki-o Re: Kto głosował na PO? IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 10:57 Pewnie łyknąłeś nie tę papkę(?) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Kto głosował na PO? 03.11.05, 10:58 nie, z kiko czy koko sie spotkałem.. www.koko.org/friends/index.koko.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Kto głosował na PO? IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 11:20 Sympatyczne są te koko, praprzodkowie nasi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Kto głosował na PO? IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 11:40 Ale czemu bez wąsów? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq w kwestii fomalnej 03.11.05, 21:21 goryl nie jest naszym przodkiem - chyba,ze twoim. W najleprzym przypadku jestesmy baaaardzo odleglymi kuzynami (z gorylem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 23:58 A ty co tu robisz, dziś juz nikt cię tu nie prosi...wczoraj starałeś się być milszy. Skąd ta agresjofrustacja , gorylu? Domniemywam - alienacja, nieprzystosowanie, kompleks obywatela II kategorii wśród ścigających się szczurów za Wielką Wodą....Klasyczny syndrom repatrianta. Do ojczyzny wracać radzę, no bo ile można zeżreć i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: w kwestii fomalnej 04.11.05, 00:05 1. mam bardzo fajna prace - robie to co lubie 2.Byc moze nie jestem uppermiddle class ale za II kategorie sie nie uwazam 3.Owszem mam dzisiaj kiepski humor ale przez jednostki zblizone pogladowo do ciebie - nie przez miejscowych 4. Musialbym byc pokrecony bardziej niz jestem zeby teraz tam jechac - nie lubie narodowego socjalizmu. Zadnego socjalizmu nie lubie. Nie lubie pseudorencistow, pseudobezrobotnych i innych pasozytow ktorym sie wydaje, ze moga krasc pieniadze z cudzych kieszeni. Ponadto nie lubie politykow, ktorzy im na to pozwalaja i mysla, ze lepiej potrafia gospodarowac moimi pieniedzmi niz ja Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: w kwestii fomalnej 04.11.05, 00:07 qoobaq, mówiłem ci- zostaw.. szkoda nerwów i klaiatury..to przypadek beznadziejny- leczyć sie juz nie da, można jedynie poddać kwarantannie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej - kubeku! IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 00:16 No i życzę Ci jak najlepiej,tylko po co się czepiasz? Zrobiłam ci jakąś krzywdę? Każdy tu pisze co chce. To wy zaczęliście tę agresję, dlaczego sądziliście , ze nie oddam? Skoro tak dobrze się bawicie w swoich wątkach, to czyńcie to tak dalej. Przecież nikt wam raczej nie przeszkadza, a już na pewno nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: w kwestii fomalnej - kubeku! 04.11.05, 00:18 Jakbym nie była tak leniwa jak jestem to bym Ci znalazła wątek, w którym widać kto się kogo czepił pierwszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej - secesjo! IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 00:27 Ale jesteś leniwa...pamietam ze kiedyś przez kogoś (?) sprowokowana zrobiłam jakąś , raczej cienką, aluzję. I to dlatego zrobiliście taki zmasowany atak na mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: w kwestii fomalnej - secesjo! 04.11.05, 00:30 Popatrz sobie na swój wątek o wojnie. Kto komu i co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej - secesjo!!!!! IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 00:40 Wątek o wojnie to przecież rewanż za Atak Klonów. Staram się raczej na forum nikogo bezpośrednio i osobiście nie urażać.To wy jestescie wkurzeni , za moje ataki na PO. Tak ,jest nas tu mniej niż Was, ale na szczęscie stanowicie grupę niereprezentatywną ,no bo w innym przypadku Kaczyńscy by nie wygrali! Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: w kwestii fomalnej - secesjo!!!!! 04.11.05, 00:42 koko, a moze zamiast o polityce to o lekturach szkolnych pogadamy? bo w tym z tego co pamiętam znacznie lepiej się orientujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: w kwestii fomalnej - secesjo! 04.11.05, 00:30 słuchaj, mała sugestia... nie płac za net, odłączą ci, nie bedziesz musiała cierpiec z powodu lektury wywroowych postów na tym forum, ba, nie bedziesz tez narażana na niecne prowokacje ze strony sił reakcji, wstecznictwa i secesyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej - Ropuch IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 00:43 Ropuchu swoje rady możesz sobie wsadzić tam , gdzie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: w kwestii fomalnej - Ropuch 04.11.05, 00:45 między krzyżaków a potop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko - Ropuch IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 00:49 Nie, w d-pę* ----------------------- Uwaga, w powyższym wyrazie na miejce "-" należy wstawić "u" Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: - Ropuch 04.11.05, 00:53 od analnych zabaw stronię, więc mnie na takowe nie namówisz.. baw się sama Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: w kwestii fomalnej - Ropuch 04.11.05, 00:53 sporo z tych co by zaglosowalo jest teraz w takiej odleglosci od lokalow wyborczych, ze nie maja szans powiedziec co mysla - wyjachali przez system gospodarczy, ktory beda kontynuowaly kaczory. w samym londynie jest zarejestrowanych ponad 300000, pewnie drugie tyle niezarejestrowanych, jeszcze cal pozostala czesc wyspy, irlandia, stany, szwecja....bylo was tylko okolo cwierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej - Kubek! IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 01:08 Trudno mi się z wami umawiać, bo jesteście niestety nie do przekonania. Choć Tobie to się akurat dziwię , przeciez wiesz co to są slumsy, możesz sobie w każdej chwili pooglądać do woli.... U nas dopiero sie zaczynaja, wraz z liberalizmem... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: w kwestii fomalnej - Kubek! 04.11.05, 01:12 u nas nie ma slumsow, beda jak laburzysci jeszcze troche pozadza. sa domki w zabudowie szeregowej z ogrodkiem. nie przejmuj sie dopiskam i na dole - to taki infantylny zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko w kwestii fomalnej - Kubek!!!! IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 01:18 Domki, przyczepy itp. , nie udawaj greka. Wracaj do kraju, bo nostalgia cię zeżre. Dopiero dzieci Twoich dzieci poczują się tam jak w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: w kwestii fomalnej - Kubek!!!! 04.11.05, 01:24 jak sobie wreszcie kupie ten aparat to ci wysle zdjecie. wyraznie pamietam jak mi sie tam zylo i dlaczego. i nie zanosi sie na poprawe. nostalgia to nic czego by sie nalezalo wstydzic ale nie ma ochoty wiecej pracowac na czarno, kombinowac jak zwiazac koniec z koncem...tu sobie poczekam. albo dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: w kwestii fomalnej - Kubek!!!! IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 01:34 Ja nie mówię, że nostalgia to wstyd, to raczej cierpienie, ale przecież nie każdego to dotyczy. Miło czytać, że tobie się tam układa! A robić to co się lubi i jeszcze zarabiać przy tym, to jedna z ważniejszych rzeczy w tym cholernym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Kto głosował na PO - popatrz sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:13 PiS chce zbudować koalicję zwolenników "życia z ręką w kieszeni sąsiada" Jan Winiecki Polska scena polityczna podzieliła się w sposób klarowny na dwa sensowne obozy. Sensowne, bo oparte wreszcie na interesach dużych grup społecznych. Do tej pory wielu z nas głosowało nie "za", lecz "przeciw". Na przykład przeciw postkomunistom, którzy dla zachowania przywilejów byli gotowi modlić się pod figurą, ale ewidentnie mieli diabła za skórą. Ewentualnie głosowaliśmy przeciw solidarnościowej związkokracji, nad którą można wprawdzie rozliryczniać się jubileuszowo, lecz która z punktu widzenia rozwoju gospodarki stanowi szkodliwe kuriozum. Dziś, po raz pierwszy od początku polskich przemian ustrojowych, mamy jednoznaczną sytuację. Po jednej stronie znaleźli się zwolennicy Polski pasożytniczo-roszczeniowej, rozciągającej się od PiS przez LPR, PSL po Samoobronę (Ludwig Erhard, ojciec niemieckiego cudu gospodarczego lat 40. i 50., określił taką postawę jako "życie z ręką w kieszeni sąsiada"), a po drugiej - zwolennicy Polski liberalnej, wolnorynkowej. Czyli takiej, w której państwo nie odstrasza od tworzenia bogactwa tych najzdolniejszych i najpracowitszych, a ci z kolei ciągną w górę wszystkich pozostałych, a przynajmniej tych, którzy zechcą podjąć jakiś wysiłek w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki-o Panie Janie, IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 11:23 niech pan przestanie. Pan z której grupy - kosmopolita czy może straszny.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki-o Re: Panie Janie, IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 11:45 No i przestał pan Jan. I dobrze, pewnie zrozumiał był...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzięcielina Re: Panie Janie i inni............................ IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 12:16 Kosmopolici i straszni krakowscy mieszczanie, przechodzicie do PiSu..... R E C H O T historii, żabi........ kum kum kum............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Józef Re:Młode bęcwały.......................... . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:51 uczcie się od Pana Jana, bo być może dla was jeszcze nie jest za późno. Chociaż wątpię, czy jesteście w stanie coś zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Panie Janie, 03.11.05, 21:24 zrozumial to co wszyscy tutaj - dyskusja merytoryczna z toba mija sie z celem, w obliczu jakiegokolwiek sensownego argumentu zaczynasz blaznowac albo zucac wyzwiskami Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz ja głosowałam 03.11.05, 17:13 kiko, dawo nie pisałam, ale czytuję sobie ciebie. Widzę, że dorobiłaś się nowego wielbiciela (pozdrawiam cię, ropuszniku i polecam lekturę wątków autorstwa kiko. Zapuść na wyszukiwarce nicki: kiko, awizo, damapik1. Jest ich więcej, ale nie pamiętam.) Powiedz, kiko, nie ma jakiegoś forum dla internautów czytelników niezmanipulowanego "Naszego Dziennika"? Myślę, że tamtejsi forumowicze dorównaliby ci zarówno klasą, jak i intelektem. No i spotkałabyś się tam z większym zrozumieniem. Bo tu jako nie bardzo. Spodziewam się garści obelg w odpowiedzi, ale obawiam się że nie prędko będę mogła odpisać. pozdrawiam xyz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: ja głosowałam - xyz? IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 19:06 A ja juz pisałam cię przez X, no ale trzeba by beczkę soli zjeść, żeby człowieka poznać. Nie wiem czym zasłużyłam sobie na tyle uwagi z twojej strony? Śledzisz mnie i kapujesz. Czy ja cię prześladuę osobiście? Nie zauważyłam. No ale podobno lepiej budzić negatywne emocje niż żadne.... Czy ja wiem....... Odchodzisz? Trzymaj się mimo wszystko. Nie wiem , czy się jeszcze spotkamy, bo zamierzam zmienić nicka na jakiegoś bardziej wyszukanego. Myślę o czymś bardzo pretensjonalnym, albo zgoła extra kiczowatym. A ty widzę se swoje 3 literki przez 3 pomnożyłaś , rozwijasz się, no no.... Ps. Uciekaj z tej platformy, bo żenująco już dryfuje, razem z tym Pluskiem, czy Tuskiem, czy jakoś tak.....Bye. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ario Re: ja głosowałam - xyz? IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 20:22 xyz (3x), ty z kliki, czy ze strasznych mieszczan? I czego ty się boisz, żeś taka agresywna? Zbroiłaś coś? Sprawiedliwości nie chcesz?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Odpowiadać samemu sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:08 jako ideał inteligentnej wymiany zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:07 Ty xyz to chyba jaki prorok jesteś: przewidziałeś co zrobi kiko, - i zgadza się co do joty. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Cześć helenka! IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 23:26 Cześc helenka, zostałaś namierzona , uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Cześć helenka! 03.11.05, 23:30 niby czemu - ty jestes caly czas namierzona i nic sie nie dzieje 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Ja się kreślę z wielkiej litery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:38 - więc to pewnie nie o mnie mowa. Ale uważać nie zawadzi. Szczególnie, jak się da parę złotych operatorowi sygnału satelitarnego, a ten przyniesie na tacy wszystkie dane, bo to skromny chłopczyk i dobrze żyje z sąsiadami. No to pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka I to jest właśnie TA różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:43 , która Ci umyka w twojej piaskownicy, że Ja jestem "Helenka", a ty jesteś "TY". No i zwykle wiem, co zrobisz, a Ty zwykle nie wiesz. Poprosiłam jedną mądrą Panią Doktor, żeby mi Cię zdiagnozowała na podstawie stylu. Wyszło świetnie. Ale niestety, ze względu na ochronę danych osobowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini to jest właśnie TA różnica , maleńka IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 23:52 No proszę , sami TW. Tak wam to zostało do teraz? Ale teczki juz niedługo.... helenka , co za poczucie godności i jaka pasja w namierzaniu, uuuu oooo.... Dobrze, że w razie czego Mądrych prosisz, bo sama byś sobie biedactwo nie poradziła.............. Może coś o swojej diagnozie nam opowiesz? Jeśli nie jest ona w specjalnej teczce chroniona, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka I taka jeszcze różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 09:00 , że TW to ja widywałam na własne oczy (bo na mnie srajdo donosili), a tobie rodzice opowiadali, jesteś albowiem nieco młodsza od mojej córki. Co udało się ustalić. Dalsze prace trwają. A jeśli widziałaś kiedyś rybkę wyciągniętą na piasek prosto z wody, to jakbyś lustro widziała... skik...skik... Podskakuj dalej, niech Ci się wydaje miła moja, że znalazłaś partnera do Twojej kopaniny. Pisałam już, że za każdym razem wiem, co zrobisz. A Ty niezwłocznie to robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: I to jest właśnie TA różnica 03.11.05, 23:59 Helenko, czy Ty to ja czy ona . Znowu se nagrabilem? Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: Kto głosował na PO? 04.11.05, 00:27 przyznam szczerze że ja głosowałem przed... Odpowiedz Link Zgłoś