Dodaj do ulubionych

basztowa-westerplatte-pomóżcie plizz!!

IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 06.11.05, 12:53
wiem zxe niektórych już te pytania o Dworzec irytują, ale potrzebuję się
dostac pod teatr Słowackiego i nie wiem któredy to mogę zrobić i czy jest to
możliwe samochodem???wiem że pawia jest zamknięta a co z tymi dwiema ulicami??
czy jest mozliwy skręt z ul.Westerplatte w Basztową????proszę o szybka
odpowiedź!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bulba Re: basztowa-westerplatte-pomóżcie plizz!! IP: *.net.autocom.pl 06.11.05, 14:54
      Pod Teatr Słowackiego to tylko na Szpitalną - wjazd przez pl. Matejki, Basztową.
      • Gość: zre Re: basztowa-westerplatte-pomóżcie plizz!! IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 06.11.05, 15:03
        dzięki za odpowiedź!czyli rozumiem mogę jechać Westerplatte i skręcić w lewo w
        basztową????
        • Gość: lokalny Re: basztowa-westerplatte-pomóżcie plizz!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 15:49
          Z Westerplatte chyba nie ma wjazdu na skrzyżowanie
        • Gość: bulba Re: basztowa-westerplatte-pomóżcie plizz!! IP: *.net.autocom.pl 07.11.05, 08:44
          Chyba wyraźnie napisałem, że od pl. Matejki. Poza tym skrętu w Basztową z
          Westerplatte nie było od dawna i po przebudowie też nie bedzie.
          • Gość: debil Re: basztowa-westerplatte-pomóżcie plizz!! IP: *.utaonline.at 07.11.05, 12:59
            jak to nie bedzie? wlasnie ze bedzie bo ja tego zazadalem w pismie do gs
            samopomoc chlopska z 10.10.05. prosze nie wprowadzac czytelnikow w blad
    • Gość: lokalny od placu Matejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 15:40
      od ulicy Warszawskiej, przez Plac Matejki, skręt pod Barbakanem w lewo na
      Basztową, zaraz potem w prawo w Szpitalną i jesteś pod Teatrem Słowackiego
    • Gość: debil tylko dorozka IP: *.utaonline.at 06.11.05, 20:32
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka