Dodaj do ulubionych

zamknienty bank PBK-BPH

IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 13:44
co sadzicie o zamknietych oddziałach banku BPH z powodu łaczenia sieci
z bankiem PBK?
ciekawi mnie czy beda np.uzupełniac pieniadze w bankomatach?
Obserwuj wątek
    • viking73 Re: zamknienty bank PBK-BPH 03.10.02, 13:47
      Będzie można. Do mnie przedwczoraj przysłali specjalną informację na dwóch
      kartkach. Sprawdź dziś w skrzynce (pocztowej nie emailowej)- pewnie do Ciebie
      też przyjdzie.
    • tymon2 Re: zamknienty bank PBK-BPH 03.10.02, 14:39
      Po połączeniu systemu informatycznych będziesz mógł korzystać z usług zarówno
      dawnych Oddziałów BPH jak i Oddziałów PBK (lub na odwrót-w zalezności jakigo
      Banku byłeś klientem przed rokiem 2002), więc myślę, że jest to na korzyść dla
      Klientów.

Pracownicy w Banku będą pracowali normalnie, a nwaet jeszcze więcej więc
      bankomaty napewno będą ładowane. Będziesz mógł wypłacać pieniądze bez obway.
      Chyba, że nastąpi awaria łaćzy telekomuniacyjnych, lub samej maszyny to
      będziesz musiał szukać innego urządzeń. Saldo w bankomacie będzie z dnia przed
      łączniem.
      • adam.67 Re: zamknienty bank PBK-BPH 04.10.02, 09:18
        tymon2 napisał:

> Po połączeniu systemu informatycznych będziesz mógł korzystać z usług zarówno
        > dawnych Oddziałów BPH jak i Oddziałów PBK (lub na odwrót-w zalezności jakigo
        > Banku byłeś klientem przed rokiem 2002), więc myślę, że jest to na korzyść
        dla
        > Klientów.
        >
        > Pracownicy w Banku będą pracowali normalnie, a nwaet jeszcze więcej więc
        > bankomaty napewno będą ładowane. Będziesz mógł wypłacać pieniądze bez obway.
        > Chyba, że nastąpi awaria łaćzy telekomuniacyjnych, lub samej maszyny to
        > będziesz musiał szukać innego urządzeń. Saldo w bankomacie będzie z dnia
        przed
        > łączniem.
        Potwierdzam wyżej wymienione jako pracownik tegoż banku.
        Amen.
    • pagan.gh Re: zamknienty bank PBK-BPH 03.10.02, 19:38
      Po pierwsze to nie PBK-BPH tylko BPH-PBK. :)
      Po drugie bankomaty działać będę tylko off-line.
      Po trzecie na tej informacji są wymienione pewne placówki które będą czynne.
      A tak poza tym to mam nadzieję że to łączenie wyjdzie temu bankowi na zdrowie.
      POZDRO ALL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka