Gość: picipolo IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 13:44 co sadzicie o zamknietych oddziałach banku BPH z powodu łaczenia sieci z bankiem PBK? ciekawi mnie czy beda np.uzupełniac pieniadze w bankomatach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: zamknienty bank PBK-BPH 03.10.02, 13:47 Będzie można. Do mnie przedwczoraj przysłali specjalną informację na dwóch kartkach. Sprawdź dziś w skrzynce (pocztowej nie emailowej)- pewnie do Ciebie też przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: zamknienty bank PBK-BPH 03.10.02, 14:39 Po połączeniu systemu informatycznych będziesz mógł korzystać z usług zarówno dawnych Oddziałów BPH jak i Oddziałów PBK (lub na odwrót-w zalezności jakigo Banku byłeś klientem przed rokiem 2002), więc myślę, że jest to na korzyść dla Klientów. Pracownicy w Banku będą pracowali normalnie, a nwaet jeszcze więcej więc bankomaty napewno będą ładowane. Będziesz mógł wypłacać pieniądze bez obway. Chyba, że nastąpi awaria łaćzy telekomuniacyjnych, lub samej maszyny to będziesz musiał szukać innego urządzeń. Saldo w bankomacie będzie z dnia przed łączniem. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: zamknienty bank PBK-BPH 04.10.02, 09:18 tymon2 napisał: > Po połączeniu systemu informatycznych będziesz mógł korzystać z usług zarówno > dawnych Oddziałów BPH jak i Oddziałów PBK (lub na odwrót-w zalezności jakigo > Banku byłeś klientem przed rokiem 2002), więc myślę, że jest to na korzyść dla > Klientów. > > Pracownicy w Banku będą pracowali normalnie, a nwaet jeszcze więcej więc > bankomaty napewno będą ładowane. Będziesz mógł wypłacać pieniądze bez obway. > Chyba, że nastąpi awaria łaćzy telekomuniacyjnych, lub samej maszyny to > będziesz musiał szukać innego urządzeń. Saldo w bankomacie będzie z dnia przed > łączniem. Potwierdzam wyżej wymienione jako pracownik tegoż banku. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
pagan.gh Re: zamknienty bank PBK-BPH 03.10.02, 19:38 Po pierwsze to nie PBK-BPH tylko BPH-PBK. :) Po drugie bankomaty działać będę tylko off-line. Po trzecie na tej informacji są wymienione pewne placówki które będą czynne. A tak poza tym to mam nadzieję że to łączenie wyjdzie temu bankowi na zdrowie. POZDRO ALL Odpowiedz Link Zgłoś