Gość: ''ja'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 15:25 Mam w domu myszy.Czy ktoś wie gdzie można kupić w Krakowie trutkęlub łapke. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph to typowa życzliwość pisiaków. 07.11.05, 15:36 gatt napisała: > w aptece albo w sklepie mięsnym tudzież koncept i intelekt takoż. Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: to typowa życzliwość pisiaków. 07.11.05, 15:52 mini problem to i miniżyczliwość. Natomiast rzetelną informacją służę, gdzie można kupić typowe lekkie mleko, albo rajstopy w dowolnym kolorze, byle był beżowy. T a n i o ! Odpowiedz Link Zgłoś
gatt to typowa życzliwość w wielkomiejskiej dżungli 07.11.05, 16:18 zreszta trutkę to chyba naprawdę w aptece, albo w skl. chemicznym, a łapke w marketach, jak ten k.Geanta, taki z narzędziami, sprzętem ogrodniczym itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: to typowa życzliwość w wielkomiejskiej dżung IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 16:32 Może w sklepie zoologicznym? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to typowa życzliwość w wielkomiejskiej dżung 07.11.05, 16:35 Gość portalu: Y_Sam napisał(a): > Może w sklepie zoologicznym? ;-) trutkę?? łapkę?? prędzej domek dla myszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: to typowa życzliwość w wielkomiejskiej dżung IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 16:42 Przeca użyłem tzw. smajla z przymrużoną gałką oczną ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: MYSZY!!!! białe ? przestań z gorzałą......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 16:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszko Re: MYSZY!!!! białe ? przestań z gorzałą........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:33 po co ci trutka lub łapka? a o myszki dbaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: MYSZY!!!! białe ? przestań z gorzałą........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 18:16 najlepiej sie wyprowadzic a myszy zostawic w spokoju albo Czerwono Czarnym zostawic na koncercie "a Ty sie boisz myszy" Odpowiedz Link Zgłoś
up11 Re: MYSZY!!!! białe ? przestań z gorzałą........ 07.11.05, 18:30 no to sie człowiek dowiedział...teraz będzie musiał z myszami żyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonymous Re: MYSZY!!!! białe ? przestań z gorzałą........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:50 myszki są ciche, nie szczekają mało paskudzą,są miłe tyle ze bedą musialy z takim zyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszko Re: MYSZY!!!! białe ? przestań z gorzałą........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:51 wyłóż wszedzie miętę same cie opuszczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gojo Re: MYSZY!!!! białe ? przestań z gorzałą........ IP: *.med.cm.kabsi.at 07.11.05, 20:26 Czerwonym, ale Gitarom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "ja" Re: MYSZY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 10:54 Ale mnie załatwiliście.Czuje sie jak morderca,śmieć.Ja taka duża,one takie małe.Ale wspóżycie uważam za niemożliwe.Mało przyjemne jest to, jak sięgam do szafki i znajduje mysie kupy.Kuweta tutaj nie załatwi sprawy,bo w.ątpie by się dostosowały.Juz nie mówie o zgryzionej ścianie. Mój kot podobnie mysli jak Wy.I to jeszcze bardziej mnie dołuje. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: MYSZY!!!! przypominam, wyłóż miętę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 10:46 jw. Odpowiedz Link Zgłoś