magazyn1 06.10.02, 21:28 Kto wie co dzieje sie z niejakim Prokocimiem alias Prokocimem. Z tego co wiem to jeszcze Szamborga nie zasypalo... Proksio gdzie Wasc sie szlajasz!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Prokocim 06.10.02, 21:31 > Proksio gdzie Wasc sie szlajasz!? wlasnie, Raf, gdzie jestes? ogladalem wczoraj Air Force One, to tak w nawiazaniu do naszego starego watku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Prokocim 06.10.02, 21:35 A w jakiej telewizyji?Bo ja toze na Starz1.To taki nie ublizajac nikomu "kabel". A wczoraj tez skonczylem Toma Clancy'ego "Niedzwiedz i Smok".Tak film jak i buk niekiepskie ale jednak bajeczki dla duzych ojcow malych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Prokocim 06.10.02, 21:42 magazyn1 napisał: > A w jakiej telewizyji?Bo ja toze na Starz1.To taki nie ublizajac nikomu "kabel" > . nie mam kabla :-( byla kiedys tzw. cyfra z plusem, ale juz nie ma :)) ogladaem na tvp (w ogole osttanio cos ciekawsze filmy leca?) > A wczoraj tez skonczylem Toma Clancy'ego "Niedzwiedz i Smok".Tak film jak i buk > niekiepskie ale jednak bajeczki dla duzych ojcow malych dzieci. tego nie czytalem, w ogole clancy`ego nie znam prawie w ogole (chyba tylko jedna ksiazke). ale lubie kryminaly, chociaz generalnie jak mam wybor - thriller/kryminal, a jakies fantasy, czy cos w tym stylu to wybieram to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Prokocim 06.10.02, 21:50 Moge Ci co nieco podeslac. Klansego i Griszama mam wszysto co sie ukazalo po polsku,a ukazalo sie wszystko.Wiync co? Poczytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Prokocim 06.10.02, 22:16 magazyn1 napisał: > Moge Ci co nieco podeslac. Klansego i Griszama mam wszysto co sie ukazalo po > polsku,a ukazalo sie wszystko.Wiync co? Poczytasz? hmm.. no nie wiem, czy tak mozna? a kiedy oddam? w blizej nieokreslonej przyszlosci? to znaczy nigdy, a nie chce, zeby u mnie lezaly czyjes ksiazki :)) (niestety juz leza, o wszystkich pamietam i oddam przy najblizszej okazji, to tak do tych paru osob, ktore byly mi cos pozyczyly) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Prokocim 06.10.02, 22:26 Mozna, mozna a oddasz do jakiegos Domu Dziecka np. na ulicu Pikarskiej kiedys byl "Bidula".Zapytaj Skks-a. Powie Ci gdzie to jest. A w ogole to mam "pomysla" od Nas Kazmierzakow dla "Biduli" na Piekarski(jezeli jeszcze jest) albo dla jaki iiny "Biduli" Od Cie oczekuje Emila z informacjami o Twojej lokacji,jak mowio w Szikagowie. Pozdrawiam,o Skks moglby mi po zaapalki latac.Jezeli wiesz co to znaczy.Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Prokocim 06.10.02, 23:03 magazyn1 napisał: > Mozna, mozna dziekuje bardzo :)) a oddasz do jakiegos Domu Dziecka np. na ulicu Pikarskiej kiedys > byl "Bidula".Zapytaj Skks-a. Powie Ci gdzie to jest. A w ogole to mam "pomysla" > od Nas Kazmierzakow dla "Biduli" na Piekarski(jezeli jeszcze jest) albo dla > jaki iiny "Biduli" to fajny pomysl. a ksiazki na pewno oddam :)) a jak nie do domu dziecka (bede sie staral, ale kto to wie, co z tego wyjdzie ;-) to Tobie w lecie, jak tu przyjedziesz :) > Od Cie oczekuje Emila z informacjami o Twojej lokacji,jak mowio w Szikagowie. moze jutro, bo teraz wlasciwie powinienm isc sie zdrzemnac (7,5h to nie jest porzadny sen... jeno drzemka), a nie chce jutro znowu dosypiac na polskim, czy czyms podobnym. > Pozdrawiam,o Skks moglby mi po zaapalki latac.Jezeli wiesz co to znaczy.Howgh. > no niestety nie wiem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Prokocim 06.10.02, 23:19 Zaczne od konca: Skks moglby po zapalki latac - znaczy, ze jest kilka lat mlodszy ode mnie. Ja spie tylko 4-5 godzin(wiek,myslisz?)i wystarcza.W soboty i niedziele deczko dluzej(8-9). Z tym"Bidulem" to trzeba juz przed Gwiazdka pomyslec. I to nie tylko o ksiazkach.Qerva, zeby nam kto pomysla nie chapnal!!! Spij dobrze, na polskim tyz!!Ale wczesni zjydz sniadanko ktore mamusia do szkolki synkowi przyrychtowala!!Smacznego! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Prokocim 07.10.02, 14:52 > Ja spie tylko 4-5 godzin(wiek,myslisz?)i wystarcza.W soboty i niedziele deczko > dluzej(8-9). hehe, w likend moge nawet 12 (!!!), o ile ktos mnie nie wytarga wczesniej sila :( > Z tym"Bidulem" to trzeba juz przed Gwiazdka pomyslec. I to nie tylko o > ksiazkach.Qerva, zeby nam kto pomysla nie chapnal!!! nie chapna :)) trzeba sie tylko zorganizowac, cos na wzro akcji z forum Szczecin... > Spij dobrze, na polskim tyz!!Ale wczesni zjydz sniadanko ktore mamusia do > szkolki synkowi przyrychtowala!!Smacznego! nie bylo sniadanka :)) polskiego tez :)) zaczal sie okres nieobecnosci nauczycieli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Prokocim 06.10.02, 23:25 mikolaj7 napisał: > > > Proksio gdzie Wasc sie szlajasz!? > > wlasnie, Raf, gdzie jestes? ogladalem wczoraj Air Force One, > to tak w nawiazaniu do naszego starego watku :)) Ciekawe, tez ogladalem wczoraj. U nas bylo na kanale 7 czyli WLS. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 jeszcze dycha 06.10.02, 23:21 magazyn1 napisał: > Kto wie co dzieje sie z niejakim Prokocimiem alias Prokocimem. > Z tego co wiem to jeszcze Szamborga nie zasypalo... > Proksio gdzie Wasc sie szlajasz!? Zywy lub nie zupelnie jak na stronie Jesse James, hehe. Fajne motorki gosciu robi, tylko na zamowienie i bagatelka 60 tys dolarow. www.westcoastchoppers.com chcialbym kiedys miec taki chopper. Tak ogolnie to do dupy, dach mi nadal cieknie. Dwa tygodnie temu naprawili po raz kolejny a w piatek znowu cieklo. Gosciu przyjechal i doszedl do wniosku ze beda musieli zrobic water test. Pewnie jakas dziurka ktorej nie widac i ni cholery, naprawiaja i stale to samo. Jak na zlosc muffler mi sie rozlecial, musialem zamowic w GM, 230 dolarow. Jak przyjdzie to jeszcze za zalozenie dojdzie z 60. Zyc nie umierac. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: jeszcze dycha 06.10.02, 23:27 Zeby bylo do ryma powinno byc: "zoorroo" A tak w ogole to jak samoczyosobno POCZUCIE? Jutro NIedzwiedzie rozszarpio "pakowaczy" czy ci ich zapakujom? Ja mowie,ze bedzie po raz trzeci z kolei w doope! Znawcy(SunTimes) stawiaja na Bears i bukmacherzy toze,bears 1,5 pkt do przodu. Pozdrawiam,jeszcze ze starego plejsa. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: jeszcze dycha 06.10.02, 23:32 magazyn1 napisał: > Zeby bylo do ryma powinno byc: "zoorroo" > A tak w ogole to jak samoczyosobno POCZUCIE? > Jutro NIedzwiedzie rozszarpio "pakowaczy" czy ci ich zapakujom? > Ja mowie,ze bedzie po raz trzeci z kolei w doope! > Znawcy(SunTimes) stawiaja na Bears i bukmacherzy toze,bears 1,5 pkt do przodu. > Pozdrawiam,jeszcze ze starego plejsa. Mam nadzieje ze wygraja bo tydzien temu odwalili knota w over time. Jak to sie mowi: pilka jest jajowata a bramki sa dwie. hehe A frajerow ogladales? niezle zasrali. zenada Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: jeszcze dycha 06.10.02, 23:45 Wiesz co to jest nadzieja? Z maly literki, bo z dyzy to rosyjskie imie zenszczyny. Musze po robocie kimnac kilkanascie minut aby do konca meczyk ogladnac,nawet przegrany! A Frajerzy?Zadowoleni wygladali po meczu bo wreszcie sobie odpoczna. A widziales frekwencje? Na plejofie 6,5 tysiaca ludzi!! A jak Kolumbusy?Musze chyba zerknac na Mls.Na razie.Oho kolezanka malzonka wola mnie do korytka(rosolek kurzanny z makaronikiem krajanym i ziemniaczki z buraczkami i polpiersia kurzanna) bedzie popit tfu,Michelobem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jeszcze dycha 07.10.02, 14:47 6.5 tysiaca to duzo jak na play offy? mowicie chyba o futbolu amerykanskim? ee nie znam sie, moze to o bejsbolu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: jeszcze dycha 07.10.02, 18:33 mikolaj7 napisał: > 6.5 tysiaca to duzo jak na play offy? mowicie chyba o > futbolu amerykanskim? ee nie znam sie, moze to o bejsbolu > ;-) To bylo na ostatnim meczu Fire ale grali na wyjezdzie, w szykago wiecej ludzi przychodzi. Na bejsbol chodzi 20-30 tys ludzi a na amer futbol 40-50. Odpowiedz Link Zgłoś