Dodaj do ulubionych

Zima się zbliża

12.11.05, 19:43
Czy ma ktoś do sprzedania gustowny berecik, koniecznie moherowy.
Obserwuj wątek
    • agajac Re: Zima się zbliża 12.11.05, 19:59
      skks napisał:

> Czy ma ktoś do sprzedania gustowny berecik, koniecznie moherowy.

To podobno najnowszy krzyk mody ! :))
      • skks Re: Zima się zbliża 12.11.05, 20:02
        właśnie!! Tera jeszcze tańsze a za dwa miechy to nizy 100 000zł za berecik to
        będzie mało!!
        Kupisz berecik a derechtorskie stanowisko od "renki".
        • longwehicle Re: Zima się zbliża 12.11.05, 20:04
          Podobno jak ubierzesz psa w "berecik" to Strażnicy Miejscy nie dadzą mandatu za
          kupkę!!
          • skks Re: Zima się zbliża 12.11.05, 20:08
            a jak babe w moherkowym berecie przełażacą na na czerwonym świetle ktoś
            pi..lnie to może to byc poczytane za "walkę" z WC i Pisią.
            • pierre_dolnne Re: Zima się zbliża 13.11.05, 21:30
              wiesz nie mogę sobie ciebie wyobrazić w aksamitnym kapeluszu do którego tak
              deklaratywnie dążysz..A w dodatku obniżyłeś dramatycznie poziom .No cóż jednak
              te tęsknoty liberalne robią z człowieka coś dziwnego.Myślę ,że twoje
              postpzprowskie ciągoty w pełni zaowocowały na tym forum.Wiem o co tutaj biega -
              " bo gdy będzie liberalnie zap... resztę legalnie. I nie wyszło[- na szczę
              scie.Bywaj
              Ps . do twarzy będzie ci w uszance albo pilotce z czerwoną gwiazdą:))
              • Gość: Anna Re: Zima się zbliża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:35
                jak bede miala czas to odszukam zdjecie Michnika w berecie z wloczki
                on w takim chodzil
              • tomeyk Re: Zima się zbliża 13.11.05, 21:45
                > te tęsknoty liberalne robią z człowieka coś dziwnego.Myślę ,że twoje
                > postpzprowskie ciągoty

Czy przypadkiem nie dopuściłeś się w tych dwóch zdaniach pewnej niekonsekwencji?
                Postpzprowskie ciągoty charakteryzują raczej wrogów liberalizmu...
                • pierre_dolnne Re: Zima się zbliża 13.11.05, 22:03
                  Zdecydowanie nie.Czołowymi liberałami no może libertynami byli panowie spod
                  znaku pzpr.Dostrzegli swoją szansę w okresie tzw transformacji. To już dzieci
                  wiedzą kto wtedy obsadzał banki i inne lukratywne posadki prywatyzując czytaj
                  kradnąc co się da.Ze też trzeba to stale przypominać...
    • longwehicle Re: Zima się zbliża 12.11.05, 20:01
      W tej chwili rozpoczęli zapisy na rok 2007!!.W Szkocji już zaczynają golić psy
      na realizację umów do Leppejlandu ...owce są gołe!!!;c))
      • skks Re: Zima się zbliża 12.11.05, 20:04
        Najlepsze szetlandy sprzedają na Podhalu!!
        • longwehicle Re: Zima się zbliża 12.11.05, 20:05
          Też już łyse!!!;c(((
    • longwehicle Re: Zima się zbliża 12.11.05, 20:14
      Leppej twż ma!!!!W biało czerwone paseczki....z antenką !!!;c)))
    • secesja2005 A ja mam.. 13.11.05, 20:54
      Czarny, moherowy, bez antenki. Jest fantastyczny.
      • wij.paszczak Re: A ja mam.. 13.11.05, 21:04
        A czy z braku laku może być czapka z daszkiem?...
        • secesja2005 Re: A ja mam.. 13.11.05, 21:20
          No skąd! Moherowy beret to moherowy beret. Nie ma stosownej alternatywy.
          • wij.paszczak Re: A ja mam.. 13.11.05, 21:23
            No to będzie moherowa czapeczka dla młodzieży...ostatni krzyk mody,kolekcja
            wiosna 2006...

--
            Praaaaga,Praaaga...
            • Gość: Anna Re: A ja mam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:28
              a za komuny faceci tez nosili berety z wloczki, przechylaly sie koniecznie na
              prawa strone,
              niektorzy mezczyzni tez nosili z moheru - jak zostalo troche w domu tej
              wloczki to im mamy dorabialy chociaz daszek
              praaaaaaaaaga zgaaaaaaaaaga
              • Gość: Anna Re: A ja mam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:38
                acha , jak byly bardzo zwiotczale to kladli do srodka gazete - przewaznie
                Trybune Ludu
                zgaga..........praga..........
          • wij.paszczak Re: A ja mam.. 13.11.05, 21:27
            Jak Ty to zrobiłaś,że jesteś na niebiesko????
            • mikolaj24 Re: A ja mam.. 13.11.05, 21:28
              wij.paszczak napisał:

> Jak Ty to zrobiłaś,że jesteś na niebiesko????
              nie wiem , to sa jakies czary i dziwi niczym u Grimmow;)
              • wij.paszczak Re: A ja mam.. 13.11.05, 21:30
                mikolaj24 napisał:

> wij.paszczak napisał:
                >
                > > Jak Ty to zrobiłaś,że jesteś na niebiesko????
                > nie wiem , to sa jakies czary i dziwi niczym u Grimmow;)
                >
                >
                Ja też chcę!!!:)))
                • mikolaj24 Re: A ja mam.. 13.11.05, 21:39
                  wij.paszczak napisał:

> mikolaj24 napisał:
                  >
                  > > wij.paszczak napisał:
                  > >
                  > > > Jak Ty to zrobiłaś,że jesteś na niebiesko????
                  > > nie wiem , to sa jakies czary i dziwi niczym u Grimmow;)
                  > >
                  > >
                  > Ja też chcę!!!:)))
                  mi sie kiedys raz udalo i nie wiem jakim cudem.Ale dumny bylem , z nowego
                  oblicza
            • Gość: ekspertem od moherowych berecików się stała!! nt IP: *.chello.pl 13.11.05, 21:29
              • mikolaj24 A jaki to przedzial wiekowy u beretow? 13.11.05, 21:30

• Gość: ekspertem można być i w wieku niemowlęcym!! IP: *.chello.pl 13.11.05, 21:33
                  wiedza się liczy, wiedza.
                  A Secesji wiedza nt moherowych berecików jest nieograniczona.
          • secesja2005 Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:38
            Zrewanżuję się ;))
            • ropusznik Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:40
              jabłuszkiem
              • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:40
                ..zielonym.
                • mikolaj24 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:43
                  secesja2005 napisała:

> ..zielonym.

z biedronki?:D
                  • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:44
                    koniecznie!
                    • wij.paszczak Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:51
                      owoce i witaminy...błe;)
            • mikolaj24 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:40
              secesja2005 napisała:

> Zrewanżuję się ;))

a skad ta buzka przy nicku? Tez czary?!
              • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:41
                Buźka się bierze z tego, że się ma wizytówkę. Ty też możesz mieć :)
                • mikolaj24 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:44
                  secesja2005 napisała:

> Buźka się bierze z tego, że się ma wizytówkę. Ty też możesz mieć :)
                  a gdzie ja stworzyc ?!
                  • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:46
                    Kliknij w swojego nicka, a ukaże Ci się co trzeba.
            • wij.paszczak Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:41
              Ja też chcę być na bieniesko...;)

Wij-ekspert...to brzmi dumnie.
              • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:41
                Bez moherowego berecika nie da rady Wiju...
                • wij.paszczak Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:45
                  ..eno...:(
                  • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:47
                    Kup sobie zanim ceny pójdą w górę!
                    • mikolaj24 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:48
                      a gdzie , gdzie....!
                      • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:50
                        Szczerze mówiąc to nie wiem! Ja dostałam w prezencie :)
                        • Gość: m24 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.05, 21:53
                          a gdzie mozna spotkac moherowe berety i jak je rozpoznac?:)
                          • wij.paszczak Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:55
                            w kościele na roratach...;)
                            • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 21:56
                              Lub na rajdach samochodów terenowych ;)
                              • mtq Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 23:38
                                Patrol robi piękny rozbryzg ;-)
                                Czy nikt nie pytał w domu, czemu auto takie brudne? ;-)
                                • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 23:40
                                  Jest ciemno, nikt nie widział ;)
                                  • mtq Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 23:50
                                    ...do jutra! ;-)
                                    • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 13.11.05, 23:57
                                      Kogo obchodzi moje błoto ;)
                                      • ropusznik Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 01:24
                                        secesja2005 napisała:

> Kogo obchodzi moje błoto ;)

pewnie tego jelenia który będzie je musiał myć
                                        • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 01:44
                                          Mycie auta w zimie? Wolne żarty. Umyje się go na wiosnę. Albo samo wczesniej
                                          odpadnie ;)
                                          • qoobaq Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 01:46
                                            secesja2005 napisała:

> Mycie auta w zimie? Wolne żarty. Umyje się go na wiosnę. Albo samo wczesniej
                                            > odpadnie razem z farbkami. i zostana takie sliczne old style rdzawe plamy
                                            • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 01:52
                                              Eee no co Ty? A ja myślałam, że jak auto się ubrudzi tak, że przez szyby nie
                                              widać to się kupuje nowe ;))))

A Ty mi tu o rdzy....
                                              • qoobaq Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 01:55
                                                alez kup sobie, beda dwa czolgi - pomysl o wiekszym przedziale dla zalogi 8-)
                                                • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 01:57
                                                  Załoga toczy zapamiętałe wojny, młodego to wkrótce zlinczują chyba.
                                                  • qoobaq Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:00
                                                    nalezy mus ie za ciagle okupowanie miejsca siedzacego
                                                  • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:03
                                                    A żeby to było wszystko! On ma cięższe grzechy na sumieniu

1. demoralizuje mnie
                                                    2. propaguje hulaszczy tryb życia
                                                    3. namawia do emigracji!
                                                  • qoobaq Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:10
                                                    1.dokad masz emigrowac?
                                                    2.Jak hulacie?
                                                    3. Demoralizuje ?!
                                                  • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:13
                                                    1. do włoch
                                                    2. od pełnego baku do pustego
                                                    3. okrutnie!!! Będę miała spatrzony światopogląd (patrz: zdjęcie)
                                                  • ropusznik Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:15
                                                    to zanim wyjedziecie przyswojcie słowa succiamento, piacere
                                                  • qoobaq Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:18
                                                    tak, jezyki to podstawa, ostnio po szwedzku sie jednego zdania nauczylem : Sha
                                                    vi ga hem till dig eller mig?
                                                  • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:19
                                                    Ale ja nigdzie nie jadę! Będzie mi przysyłał pocztówki z ciepłego kraju ;)
                                                  • ropusznik Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:21
                                                    no jesli sie nie nauczy powyższych słowek to nie bedzie go stac na znaczki
                                                    pocztowe
                                                  • qoobaq Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:21
                                                    puszczasz go samego ? no nie wiem...8-)
                                                  • ropusznik Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:22
                                                    ktoś puszczac sie musi
                                                  • qoobaq Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:23
                                                    ale kalambur, ze co ?
                                                  • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:24
                                                    Dostałeś zdjęcie? ;)
                                                  • qoobaq Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:29
                                                    oj nieladnie, nieladnie 8-)
                                                  • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:30
                                                    Dodam, że to się nie dzieje na prawdę. Ropusznik może potwierdził bo klął na
                                                    nas jak mu urządziliśmy sesję zdjęciową na kanapie ;)
                                                  • ropusznik Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:31
                                                    po czym zostawiliście na niej burdel wiekszy niz był.. wiecej was nie wpuszcze,
                                                    jeżeli wbrew zapowiedziom postanowicie jednak wpaść
                                                  • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:33
                                                    U Ciebie nie da się zrobić większego burdelu niż jest!
                                                  • ropusznik Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:33
                                                    jak sie nie da.. znasz moje mozliwosci wiec nie gadaj bzdur
                                                  • Gość: moherowa beretka Hej , sowy, puchacze, kruki... IP: *.net.autocom.pl 14.11.05, 02:29
                                                    cmy, wampiry, ropuchy,
                                                    Znow tak sobie rozkosznie pieprzycie nad zycie?
                                                    A zatem powstaje kolejne pytanie,
                                                    czy to smiecenie czy tez spamowanie?
                                                  • ropusznik Re: Hej , sowy, puchacze, kruki... 14.11.05, 02:30
                                                    koko, idź pobaw sie ptakiem
                                                  • qoobaq Re: Hej , sowy, puchacze, kruki... 14.11.05, 02:32
                                                    musialo by miec czym 8-)
                                                  • ropusznik Re: Hej , sowy, puchacze, kruki... 14.11.05, 02:33
                                                    ja mamj takiego blaszanego, nakręcanego, moge pożyczyć jak by co
                                                  • qoobaq Re: Hej , sowy, puchacze, kruki... 14.11.05, 02:34
                                                    jeszce ci zepsuje i co ?
                                                  • ropusznik Re: Hej , sowy, puchacze, kruki... 14.11.05, 02:34
                                                    no wygląda na taką co jej robota w rękach gnije, wiec jest takie ryzyko
                                                  • secesja2005 Idę spać 14.11.05, 02:40
                                                    Mój grzbiecik wytrzęsion dziś na wertepach już mnie nie chce trzymać prosto.
                                                    Cmokaski ;)
                                                  • ropusznik Re: Idę spać 14.11.05, 02:41
                                                    na litość bierzesz?
                                                  • secesja2005 Re: Psikusa mi ktoś zrobił ;-) 14.11.05, 02:22
                                                    ???
                                                  • Gość: mtq A mnie to ktoś naprawdę w końcu zlinczuje ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:55
                                                    Secesjo, ja nie będę pisał, czego się przy Tobie nauczyłem ;-)
                                                  • secesja2005 Re: A mnie to ktoś naprawdę w końcu zlinczuje ;-) 14.11.05, 13:50
                                                    Pić nie piję, palić nie palę, orgii nie urządzam, co zatem? ;)
                                                  • mikolaj24 Re: A mnie to ktoś naprawdę w końcu zlinczuje ;-) 14.11.05, 13:54
                                                    No Emteku , co ?:)
                                                  • Gość: mtq Re: A mnie to ktoś naprawdę w końcu zlinczuje ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 14:27
                                                    JESZCZE nie urządzasz! ;-)
                                                    Ja też nic prawie z powyższych, i z tym prawie to wcale nie chodzi o 1 ani 3 opcję ;-)
    • mikolaj24 Re: Zima się zbliża 13.11.05, 21:26
      skks napisał:

> Czy ma ktoś do sprzedania gustowny berecik, koniecznie moherowy.

A w Warszawie tez jest na takie cus moda?:)
      • Gość: Anna Re: Zima się zbliża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:30
        acha , a jak facet nosil czarny kapelusz to wiadomo bylo , ze jest z UB
        dopiero potem moda byla na czarne teczki
        • Gość: piramides Zima ? aksmitne - sztuczne czy prawdziwe?? IP: *.net.autocom.pl 14.11.05, 05:17
          Hu hu ha hu hu ha ,
          idzie zima zła!
          ===========================
          Hi hi hi ha ha ha
          moherowa beretka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka