Dodaj do ulubionych

Weterynarze w Krakowie

IP: *.waw.cdp.pl 07.10.02, 15:30
kto ma w domu cztery tupiące nóżki(lub ich wielokrotność) zna zapewne ten
dylemat którego weterynarza wybrać. W ostatnim czasie powstało sporo
gabinetów. O którym z nich można powiedzieć, że jest rzetelny i w miarę
niedrogi?
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: Weterynarze w Krakowie IP: 62.233.163.* 07.10.02, 16:49
      Przychodnia Amavet na ulicy Centralnej,którys z pierwszych numerów.
      Właścicielem jest doktor Jerzy Bakowski i tylko do niego należy się
      udawać.Przyjmuje tam więcej weterynarzy ale lepiej trzymać się od
      nich z daleka.Gość przyjmuje też na Mazowieckiej 2x w tygodniu.
      Na tzw."giełdzie" wśród psiarzy ten facet jest zdecydowanie na pierwszym
      miejscu co i ja potwierdzam z autopsji.Nie jest drogi.
      Tel. na Centralną 643-53-08.
    • Gość: kobita Re: Weterynarze w Krakowie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 18:45
      Kiedy latem glowa naszej rodziny - przecudnej urody dziesiecioletni jamnik -
      przestal jesc i zaczal regularnie wymiotowac zrozumialam,ze dotychczasowy
      weterynarz od szcepien i czyszczenia uszu nie wystarczy. Popytalam, podzwonilam
      czego efektem byl oczywiscie Bakowski. Przez nastepne dwa tygodnie codziennie
      spedzalam w jego lecznicy od 2 do 6 godzin. Badania, kroplowki, zastrzyki,
      kroplowki...i zadnej diagnozy. Mialam duzo czasu na obserwacje. Bakowski jest
      swietnym "operatorem" jak mawia sie o chirurgach. Ale niestety jest tez ofiara
      swojego sukcesu. Bardzo duzo "pacjentow", bardzo duzo pracy przy kompletnej
      nieumiejetnosci zorganizowania jej. W efekcie rozgardiasz, brak czasu i
      koncentracji na trudnych przypadkach - takich jak nasz. Zaczelam rozmawiac ze
      znajomymi, znajomych,ktorzy byli ...weterynarzami. Polecili mi lecznice ARKA i
      Jerzego Gawora. Wreszcie dobrze sie nami zajeto. W dwa dni pies byl precyzyjnie
      zdiagnozowany. Rak. Psina musiala zostac w lecznicy. Pies jak male dziecko nie
      klamie, nie udaje. Po jego zachowaniu widzialam, ze nie boi sie Gawora i - jak
      by tu powiedziec - ma do niego zaufanie. Operacja. Nadzieja na wyleczenie. Nie
      udalo sie. Ale tez jestem pewna, ze jesli kiedys bede miala psa jego
      weterynarzem bedzie Jerzy Gawor. Bardzo goraco polecam jego lecznice. www.arka-
      vet.pl
      To nie kryptoreklama, o czym zaswiadcza chociazby nieco zbyt emocjonalny ton
      mojej opowiesci. Wybaczcie, ale to pierwsza od dziesieciu lat jesien, kiedy
      cztery lapy nie wyprowadzaja mnie na spacer.....
      • Gość: Wojo Re: Weterynarze w Krakowie IP: *.waw.cdp.pl 07.10.02, 19:54
        Prawde mówiąc rozpoczynając wątek miałem na myśli kocie przypadki, które chodzą
        po moim domu w ilości trzech sztuk, ale jestem wdzięczny za odzew. Mam pytanie
        dodatkowe, czy ktoś korzystał z usług nowego gabinetu przy Karmelickiej, młody
        lekarz, bardzo się stara, ale ja chcę u niego wysterylizować wszystkie trzy
        koty i chciałbym się upewnić czy mogę mu w pełni zaufać.
        • Gość: mrau Re: Weterynarze w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.02, 11:35
          Jego nie znam. Moją kotkę sterylizował dr Kujawski i zrobił to świetnie. Druga
          sprawa to opieka po operacji- przygotuj się na około miesiąc pilnowania żeby
          kotka nie zdjęła sobie kaftanika ochronnego- to duża sztuka.
    • Gość: mrau Re: Weterynarze w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.02, 11:31
      Mój ulubiony i niezawodny dr Kujawski z ul. Piłsudskiego! Dzięki niemu mój
      zwierzaczek przeżył dwie bardzo powżne choroby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka