Gość: szczecin IP: 10.10.129.* 20.07.01, 16:40 No moi kochani, zapowiada się nie lada szlagier w Krakowie Wisła - Barcelona, oczywiście pod warunkiem przejścia Skonto. Franc co Ty na to, jak z realizacją planów Bogusia dotyczacych Chempions League? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szaszko Re: Wisła - BARCELONA IP: *.chello.pl 21.07.01, 00:28 To jest pierwszy mecz Barcelony w tym sezonie. Licze ze zagraja na pol gwizdka u nas, wiedzac, ze u siebie moga wszystko nadrobic. Ale Barca to zawsze Barca. Z pewnoscia bedzie ciekawie!!! A inna sprawa, ze trzy lata temu Katalonczycy niemilosienie meczyli sie ze Skonto... Dziwna wiadomosc, zarazem dobra i zla. Kląłem straszliwie placac 220 zlotych za karnet na mecze, a teraz jestem szczesliwy, bo mam murowany bilet :-). Fortuna kolem sie toczy!!! Mam tylko nadzieje, ze nie przeniosa meczu na Stadion Slaski. NAWET SŁYNNA BARCELONA NASZEJ WISŁY NIE POKONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Wisła - BARCELONA IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 19:03 a jak pokona to Wisła (czytaj: Smuda) będzie rozgrzeszona Odpowiedz Link Zgłoś