Gość: picipolo IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 09:54 jaka lepsza wieprzowa czy drobiowa ? teraz jem wieprzowa i wydaje mi sie smaczniejsza niz drobiowa. a wy jakie macie zdanie ? pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Re: galareta hmmm 09.10.02, 09:55 popieram. tylko świnia is the best galareta of the world. drobiowa to imitacja. a czym popijasz tę galaretę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: galareta hmmm IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 10:06 przeca nie herbatka! pojedzony i szczesliwy picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: galareta hmmm 09.10.02, 10:13 Gość portalu: picipolo napisał(a): > przeca nie herbatka! > > pojedzony i szczesliwy picipolo tak też myślałem :))) herbatka do meduzy to grzech i zbrodnia zestaw podstawowy: meduza i lorneta (czyli galaretka + 2 "setki") życzę smacznego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Oddaj głos na Grabka! 09.10.02, 09:59 O żelatynowych rozkoszach dla podniebienia jeśli wspominasz, to powiem Ci, że najsmaczniejszy jesiotr w delikatnej galaretce. A Tobie tylko te świńskie nogi albo bezwstydnie nagie kurze kupry w głowie... O Pic i Polo, to naprawdę wygląda na ostry stan natręctw o mocnym seksualizującym podłożu. I ta galareta, kisielek - słodka chwila, budynie ...a przy wszystkim żel i te świńskie nogi. Z tymi kudłami szczeciniastymi, niedepilowane...na wosk na przykład... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Oddaj głos na Grabka! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 10:09 a ty wpierdzielaj ikre,wołowine z BSE i czekaj az ci sie właczy ABS! pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Wspomnień czar! 09.10.02, 10:19 Gość portalu: picipolo napisał(a): > a ty wpierdzielaj ikre,wołowine z BSE i czekaj az ci sie właczy ABS! > > pozdrawiam picipolo Moskwa. Z wizytą do towarzysza Breżniewa przybył szef Niemieckiej Republiki Demokratycznej E. Honecker. W jednym z prześwietnych restauranów wystawna kolacja. - No to po wódeczce i potem kawiorek! zawołał rozochocony Breżniew. - A co to ten "kawiorek"? - zapytał Erich z własciwą sobie prostotą. - Eee to , takie rybie jaja - pospiesznie objaśnil szef protokołu. _ Ach , to ja też proszę o dwa!... BSE ABS SDKPiL Gmbh Ltd PKWN ITD cdn trudny w żelu po kąpielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Wspomnień czar! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 10:25 heh a tu sie kolega pokazał. swoja droga gdzie bedziesz dzis przedpołudniem? maska? pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: galareta hmmm 09.10.02, 10:27 Nienawidzę galarety, nienawidzę śledzi. Reszta może być. Kurczaka niestety nie mogę - żołądek strajkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: galareta hmmm IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 10:38 pepperoni78 napisał: > Nienawidzę galarety, nienawidzę śledzi. Reszta może być. Kurczaka niestety nie > mogę - żołądek strajkuje. > Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: galareta hmmm 09.10.02, 10:40 Gość portalu: picipolo napisał(a): > pepperoni78 napisał: > > > Nienawidzę galarety, nienawidzę śledzi. Reszta może być. Kurczaka niestety > > nie > > mogę - żołądek strajkuje. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Pod chochołami IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 11:01 a gdzie to ? swoja droga kiedy wyjedziesz?podróznik picipolo cie pozegna Odpowiedz Link Zgłoś