Dodaj do ulubionych

MAGAZYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13.10.02, 17:21
Czemu bearsy nie graja dzisiaj? moze wiesz
Obserwuj wątek
    • magazyn1 Re: MAGAZYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.02, 17:29
      WIEM!
      • prokocim1 Re: MAGAZYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.02, 17:31
        magazyn1 napisał:

> WIEM!

dobra odpowiedz.

POLSKA GOOOOLA haha
        • magazyn1 Re: MAGAZYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.02, 17:37
          Bo maja wolny termin,tzw.open date;Jak zreszta wszystkie zespoly w czasie
          rozgrywek. Jednak o 3:15 na CBS graja Ramsy z Rajdersami a u nich kopie ten
          Sebastian Janikowski.W tym roku jeszcze sie nie pomylil.A Raiders pakooya
          wszystim,jak narazie powyzej 41 pktow w meczu i maja 5:O.Ramsy maja O:5.
          Podejrzewam dzisiaj nispodzianke ale postawilbym tylko "piataka".
    • Gość: zakretka Re: MAGAZYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 13.10.02, 17:36
      i znowu sie spotykamy...
      • magazyn1 Re: MAGAZYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.02, 17:40
        Tak z rana Zakretka przed ekranikiem sie zameldowala? Ja zamiast pakowac to tez
        jak ten osiel siadlem i balamooce na Wolnicy.Pozdrawiam. Mam niepo(d)nna
        nadzieye,ze za tydzien sie spotamy.Na razie we trzech!!
        • prokocim1 Re: MAGAZYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.02, 17:44
          Mnie sie ta nowa zakretka jakos nie widzi. Dziwnie pisze jak na zakretke ale to
          moze tylko zludzenie.
          • magazyn1 Re: MAGAZYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.02, 03:11
            Pisze po dlugi przerwie i klawiatoorka i lata przed glazami a i mysli jeszcze
            nieskoordynowane(znowu niekiepskie slowo wymyslilem) ale to Ona.Wspomniala o
            karze dla mnie i to ona jest! Bo oboye wiemy co i jak? No nie Zakretko?!
            A Raidersi przegrali i to dosyc wysoko.Janikowski kopnal celnie ale odleglosc
            byla srednia i bez wysilku to zrobil.Ale kopa to ma! Ogladales?
            • Gość: zakretka Re: MAGAZYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 14.10.02, 03:34
              jak to prokocim ..nie poznajesz mnie?to ja ..zakretka:))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka