Dodaj do ulubionych

Politechnika rok pierwszy

14.10.02, 12:16
Witam, pozdrawiam zarazem.
Chcialbym sie dowiedziec jak Wam sie ukladalo na pierwszym roku po pierwszych
3 tygodniach edukacji na tej uczelni. Chdzi mi o to ze grupa do ktorej
przynaleze hmm..powiedzmy nie jest zbyt zintegrowana. Macie jakies pomysly?
czy jechac na rajd I roku teraz w zimie? moze warto, a moze nie kto byl na
pierwszym roku na rajdzie niech sie odezwie i powspomina!!

+_+
PK fever
Krakow forever
Bulek INC
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac Re: Politechnika rok pierwszy IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 22:31
      > Chdzi mi o to ze grupa do ktorej przynaleze hmm..powiedzmy nie jest zbyt
      > zintegrowana.

Hmmm przez 3 pierwsze tygodnie imprezowalem ze 'stara gwardia' wiec jakos tego nie odczulem. Z ta integracja to przynajmniej u mnie jest dziwnie, bo jak tu sie integrowac z samymi facetami bleeee ;)

> czy jechac na rajd I roku teraz w zimie?

Napisz mi tutaj kolego gdzie i za ile, bo moze tez sie przejade, ale narazie nie mam czasu sprawdzic tych informacji.
      Pozdroofka
    • tomcrac Re: Politechnika rok pierwszy 15.10.02, 20:42
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=384&w=3206696&a=3230280
      Ale ja i tak jego lubie :)
      • Gość: Zbigniew Politechnika rok pierwszy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 21:07
        Jak tam leci tomCracu?:))
        Pielichowski jeszcze na wykładzie Cię nie wezwał do tablicy?
        • tomcrac Re: Politechnika rok pierwszy 16.10.02, 09:29
          > Pielichowski jeszcze na wykładzie Cię nie wezwał do tablicy?

Wczoraj malo brakowalo! :) Siedzialem pierwszy raz u niego na wykladzie w 2 rzedzie. Przemknal oczyma po moich notatkach, ja schylilem glowe i... wybral kolege obok! Hmmm chociaz to bylo proste, wiec moglem isc. Za to bylem juz 2 razy przy tablicy u pana K., drugi byl tylko w 50% udany :) ale i tak lubie tego faceta.
          • bulek_ancymon Re: Politechnika rok pierwszy 16.10.02, 11:31
            taaak, rajd jest w Niedzicy, kosztuje 45zl( piatek, sobota, niedziela) etym:
            2 noclegi chyba w domkach :), ognisko(kielbasa+browary), przejazd autokarem i
            ta mi spowrotem, wypad na Slowacje w celu zakupienia "pamiatek" :-)) zapowiada
            sie niezle....jedzcie to sie poznamy...przy ognisku, albo cos... :))
            • tomcrac Re: Politechnika rok pierwszy 16.10.02, 23:51
              > sie niezle....jedzcie to sie poznamy...przy ognisku, albo cos... :))

Jade na 85% :) zreszta wlasnie wrocilem z integracyjnej imprezy mojej grupy i cos slabo widze te 5 lat kucia, oj slabooo ... :))
    • Gość: paihiwo Re: Politechnika rok pierwszy IP: *.mik.krakow.supermedia.pl 14.12.02, 09:08
      Witam.
      Z doświadczenia wieloletniego studenta PK mogę Ci powiedzieć że pierwszy rok
      obleci ale niestety jest dużo pamięciowej nauki (szczególnie z algebry).
      Nieprzejmuj sie tym bo dla mnie algebra to też były "Świnie w kosmosie" i jakoś
      dotrwałem do 3 roku. A tam juz zimowałem 2 lata aż sie sam wylałem na zbity
      pysk :-).Pielichowski jest spoko gościem tylko stwarza takie pozory. Tak na
      prawde ma duze poczucie humoru i jest wyrozumiały.
      Przykład:
      Egzamin z analizy rok I
      Mój kolega wszedł na egz. , wylosował 5 pytań i powiedział od razu że nic nie
      umie. Pielich na to że na pewno cos umnie i kazał mu usiąść. Zapytał go jak ma
      na imię, jak na nazwisko i ile jest 23 podzielone na 3. Kumpel podzielił pod
      kreskę i Pielich powiedział że na 5 pytan na 3 odpowiedział i dał mu detkę :-
      ))).
      Sam byłem świadkiem.
      Rajdy to spoko sprawa i na pewno sie tam zintegrujesz do konca i dogłębnie a
      zwłaszcza z dziewczynami hehe.
      Jedyna wada to tyle ze nic nie pamietasz.
      Pozdrawiam i wytrwałości życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka