Gość: picipolo IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 07:47 godzina 7.50 a mi juz sie niechce pracowac,a do tego TV mi sie zepsuł. Ciekawi mnie wasz sposób na nude w pracy? pozdrawiam smutny picipolo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Re: oj oj 15.10.02, 07:51 Gość portalu: picipolo napisał(a): > godzina 7.50 a mi juz sie niechce pracowac,a do tego TV mi sie zepsuł. > Ciekawi mnie wasz sposób na nude w pracy? > > > pozdrawiam smutny picipolo > > hej, to od której Ty zaczynasz? 7.oo? to niekrasnoludzkie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: oj oj IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 08:10 heh zaczynam o 5.30 lub 6.00 pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Rzeczywiście 15.10.02, 09:04 to wydaje się straszne. A kiedy kończysz? bo jeśli masz 8-godzinny dzień pracy (w Polsce oznacza to zazwyczaj pracę od 8.00 do 8.00 - ale wieczorem, hi hi hi), to zupełnie nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: oj oj 15.10.02, 08:18 Witaj picipolo! Najlepszym sposobem na nudę w pracy jest ... zabrać się do pracy. Wtedy czas tak szybko mija! A tak na poważnie, bo poprzednia rada była oczywiście żartem ;-), to jest przecież tyle sposobów spędzania czasu w pracy – pogaduchy z kolegami/koleżankami (niepotrzebne skreslić), rozmowy na GG, na czacie, dyskusje na forum. Mało? A swoją drogą to pracujesz jako portier, że masz TV w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: oj oj IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 08:25 Kathy?co z tym portierem? tak powaznie to czt mi sie znudził. A jak tam osoba chora sie czuje?juz jest wszystko ok? pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: oj oj 15.10.02, 08:36 Dla mnie czat jest nudny w ogóle. Choć rozmowa sam na sam dwóch osób może być całkiem interesująca. Swoją drogą luźną masz pracę, że sobie możesz czatować. A o portiera się nie obrażaj, skojarzył mi się ten telewizor. I ze zdrowiem już wszystko OK. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 A co z tym kujonem??? 15.10.02, 08:46 To gdzie go mam dostarczyć? trudny;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: oj oj 15.10.02, 08:47 doom to jest rozwiazanie twoich problemow ewentualnie trzeba powiadomic szefa, ze sie nudzisz i niech on sie o to martwi Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Myślę, że ten telewizor to się nie zepsuł... 15.10.02, 08:54 Pic i Polo, to nie jest zepsuty telewizor. Teraz taki jest program. Wyglada jakby wszystko było popsute. To nie miganie tylko taka maniera montażowa. To powinno minąć. Do tego czasu czytaj. Czytaj to co wydano , albo rekopisy. Albo jedź gdzieś. Grecja, Włochy a jak czasu wiecej to nawet Chiny...może Tybet. I mało pracuj, bo wygląda, ze jesteś przepracowany. Powinieneś odpocząć... Zobacz, że ci którzy odpoczywają to nawet korzystniej wyglądają, a przynajmniej tak się mówi... Albo przeejdź na hodowlę będziesz miał roboty, ze ho,ho..., Pozdrawiam trudny;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Myślę, że ten telewizor to się nie zepsuł... IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 08:59 heheeheheh towarzysz Trudny sie pojawił Włoszki,Greczynki?hmm znów ci mulatki w głowie zberezniku !!!!!!!!!!!!!!!1 Ps.ucałuj zonke odemnie. heh a pozatym jak tam zdrówko? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Myślę, że ten telewizor to się nie zepsuł... 15.10.02, 09:04 Gość portalu: picipolo napisał(a): > heheeheheh towarzysz Trudny sie pojawił > Włoszki,Greczynki?hmm znów ci mulatki w głowie zberezniku !!!!!!!!!!!!!!!1 > > Ps.ucałuj zonke odemnie. > heh a pozatym jak tam zdrówko? Wiesz , że sama forma TOWARZYSZ, jest w niektórych kręgach uznawana za obraźliwą? To czemu tak? O portiera się obruszasz, a omiatasz mnie niecenzuralną forma i to tak od rańca? ;-))trudny Żonusia? Co Ty masz z tym całowaniem? ... trudny;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Myślę, że ten telewizor to się nie zepsuł... IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 09:10 dobra dobra Trudny cos taka dziewica? zaserwuj lepiej drinka bo cos oprócz tv ogrzewanie mi szwankuje! Ps.całusek miła rzecz wiec <cmok,cmok> pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Bo są trudni i łatwi... 15.10.02, 09:17 A ja jestem trudny. A to że dziewica to dobrze czy kiepsko? ;-) Tak się tylko pytam... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Nuda 15.10.02, 10:04 Nuda [...] Większość jest za mną. Ja zaś mam tę cechę, Że mnie jedynie można zniszczyć śmiechem, A biurokrata śmiechu nie wspomaga - Nuda - to spokój. Nuda - to powaga, Układność, bierność, poprawność i grzeczność, Drobnomieszczańska ostrożna stateczność. Nuda sekciarzy w ich rozwoju cofa, Lecz śmiech - to dla nich jest wprost katastrofa; Nuda nie myśli o nowych powiewach, Śmiech demaskuje - Nuda tylko ziewa. Śmiech nieraz gorzki pozostawia osad - Nuda jest grzeczna i nie rusza z posad, Jeszcze mi wytrwać i przetrwać się uda; Ja jestem wasza, wasza własna Nuda! Jan Brzechwa Odpowiedz Link Zgłoś