Gość: skro IP: *.autocom.pl 02.12.05, 15:29 jak dla mnie miasto.mania wyborna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mania-czka Re: Ten miasto: bywa okrutny, bywa wariatem - roz IP: *.rybnet.pl 03.12.05, 14:09 cieplutka płyta, zaśpiewana cieplutkim głosem teksty pełne trafnych spostrzeżeń warto posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Twórczość Marii Peszek IP: *.autocom.pl 05.12.05, 09:26 Maria Peszek porwała mnie tym co robi. Spektakl "Muzyka ze słowami" też świetny, a na dodatek Jan Peszek. Płyta jest bardzo świeża, nowatorska, zasłuchuję się w niej od 2 tygodni i nie mogę przestać. Ma Pani rację jeśli chodzi o zaściankowość Krakowa i jego samouwielbienie siebie, to rzeczywiście oganicza. Dziękuje za wszystko i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Ten miasto: bywa okrutny, bywa wariatem - roz IP: *.kracen.hor.net.pl 07.12.05, 15:58 Ta płyta jest jak marzenie często nieuchwytna ale pełna wiary w sens i spełnienie. Marysiu. Dziękuję:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem z miasta Fantastyczna płyta! IP: *.wzlab / *.uni.lodz.pl 14.12.05, 09:24 Wielki szacunek dla Marii, piękne (i zabawne) teksty, idealnie współgrające z muzyką, po prostu wspaniała rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś