_jazzek_ 17.10.02, 09:23 Jest to oczywiście odpowiedź na krakowski wątek w Szczecinie "Co zrobiliście z jottką?" :) Ciekawe, jak jottka zmieniła swoją obecnością lub działalnością wasz obraz swiata... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_skuter_ Re: Co jottka z Wami zrobiła? 17.10.02, 09:30 > Ciekawe, jak jottka zmieniła swoją obecnością lub działalnością wasz obraz > swiata... tak kiedys ufni krakowiacy wierzyli w szczere intencje jotki a teraz juz wiedza, ze jest ona agentem wrogich sil z dalekiej polnocy Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Co jottka z Wami zrobiła? 17.10.02, 11:01 a co gorsza, ściągam za sobą północne indywidua na niewinne, małopolskie forum : (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Co jottka z Wami zrobiła? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.10.02, 11:27 Co Wikingowie i inne Woliniany:) zniewolą CK Kraków!!!! Nie pozwalam!!! Veto!!! Do Broni Rodacy!!!! Gdzie ta Bronia, cholera, znowu się zawdziała! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: skka, 17.10.02, 11:49 ???? Oj nie !!!! Ja myślałem inaczej:))) Gdzie ta Bronia?>?>? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: skks, 17.10.02, 11:56 Ja mam 39.3 i nie myślę, nie mam takiego obowiązku:))) Jak wyzdrowieje to może wrócę do stanu "myślenia" ale mnie tak, jak jest, jest dobrze!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 prywata do skksa 17.10.02, 12:01 skks napisał: > Ja mam 39.3 Czy to oznacza, że na jutrzejsze zebranie się nie stawisz? Chcę wiedziec, żeby niepotrzebnie pakunku nie targać. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: prywata do skksa 17.10.02, 13:34 skks napisał: > Targać, targać!!!:))) To i Ty przytargaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: skks, IP: *.it.volvo.se / 172.20.6.* 17.10.02, 13:07 A ja jestem powyżej 40 i tez już nie myślę ;) Tylko że o ile skks może jeszcze wyzdrowieć, to ja już nie chyba odmłodnieję :( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: skks, 17.10.02, 13:10 eeee tam, dziadek skks jeszcze starszy wiekiem, a jakby młodszy co dnia... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Bronia IP: *.it.volvo.se / 172.20.6.* 17.10.02, 13:26 Widzisz, jottka, skks mimo choroby chciał Bronię własnym ciałem osłonić, a Ty tu takie podejrzenia :( Czemu kobiety nas nie rozumiom? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Bronia 17.10.02, 13:49 jazzek, na moje oko to ty z dala od żony jesteś :)) ewentualnie ona nie chce cię zrozumieć i kupić tego mercedesa, co to jej dawno już mówiłes, ze masz na niego ochotę Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Bronia 17.10.02, 14:21 Gość portalu: Jazzek napisał(a): > Czemu kobiety nas nie rozumiom? bo facety po naszemu mysleć nie umiom a co do tematu "co jottka zrobiła" - odpowiadam: - wzbogaciła nasze mięsożerne spojrzenie na świat, - przyczyniła się do zweryfikowania góralskiego pojęcia o Szczecinie, - obezwładniła nas swoją umiejętnością pozyskiwania środków finansowych z przeznaczeniem na cele niezwykle szczytne, - otworzyła nowe perspektywy w zakresie komunikacji międzyludzkiej (co szczególnie odnosi się do kondensacji treści, psychologicznej przenikliwości i trafności spostrzeżeń) jeśli coś pominęłam - serdecznie żałuję i obiecuję się poprawić Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: yyyyy??? 17.10.02, 14:38 No i jescze uświadomiła, że Szczecin nie leży nad morzem, co po grób pamiętać będę. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: yyyyy??? 17.10.02, 14:46 o, józuś ludzkim głosem wreszcie przemówił!!! :))) i gdzie to byliśmy, jak nas nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Płodzę... 17.10.02, 14:55 ... magistrów i licencjatów,co jest zajęciem czasochłonnym i nie pozwala nawet na picie i seks, a co dopiero na Krakforum. A jak już wszystkich spłodzę (co nastąpi ok. wtorku), to dopiero wszystkim pokażę! (co prawda jeszcze nie mam koncepcji co takiego mianowicie pokażę, ale na pewno będzie to wstrząsające) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Płodzę... 17.10.02, 14:58 do wtorku możemy nie wytrzymać z przejęcia :(( Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: Płodzę... 17.10.02, 15:03 jusus to na pasztecika mial wpasc i niech jusus nic nie pokazuje obejdziemy sie:_) Odpowiedz Link Zgłoś
_jazzek_ Re: Bronia 17.10.02, 14:47 Bardzo ładnie napisane! Podpisuję się oboma rękama! O takie własnie treściowo skondensowane, psychologicznie przenikliwe i trafne spostrzeżenia mnie się rozchodziło :) Natomiast odpowiedź na pytanie "dlaczego kobiety nas nie rozumiom" brzmiąca w efekcie "bo mężczyźni kobiet nie rozumiom" napawa mnie zrozumiałym pesymizmem w sprawie przerwania tej spirali niezrozumienia :( Ze swingowym pozdrowieniem dla zjottkowanego Krakowa! Jazzek Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Bronia 17.10.02, 14:49 ou, ty chyba chcesz i mercedesa, i laleczkę, zaczynam rozumieć twoją żonę Odpowiedz Link Zgłoś
_jazzek_ Re: Mercedes i laleczka 17.10.02, 15:04 Sprzęty te zostawiam młodym. A ja sobie pobujam w obłokach. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Mercedes i laleczka 17.10.02, 15:08 tzn konkretów brak i tylko marzenia nam zostały??? maruda :) Odpowiedz Link Zgłoś
_jazzek_ Re: Mercedes i laleczka 17.10.02, 15:13 Cóż konkretnie znaczą dobra doczesne i uciechy różne wobec wieczności? Albo wobec zastosowania teorii grup w fizyce... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Mercedes i laleczka 17.10.02, 15:18 te objawy starczego religianctwa to chyba jednak przedwczesne??? a poza tym pić w pracy bardzo niezdrowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
_jazzek_ Re: Mercedes i laleczka 17.10.02, 15:27 No i tu trafiłaś w sedno... Właśnie w pracy przydałoby się czasem wypić, bo takie tu problemy mam, że bez wodki nie razbieriosz :) A religianctwu mówię stanowcze NIE. Potrzeby duchowe mogą się realizować w przeróżnie abstrakcyjne sposoby - niekoniecznie transcendentalne. Co oczywiście jest związane z dystrakcją i dla koleżanki małżonki pewną uciążliwością, co przyznaję i głowę popiołem posypuję. Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ ja tez chce!!!!!!!!!!!!!! 17.10.02, 15:25 _jazzek_ napisał: > Cóż konkretnie znaczą dobra doczesne i uciechy różne wobec wieczności? > Albo wobec zastosowania teorii grup w fizyce... jazek skad masz abonament na Bosmana zalatw tez dla mnie!! a wiesz, ze jak sie bedziesz dlugo wpatrywal w mala czarna kropke to ona cie wreszcie otoczy, pochlonie, bedziesz taaaakiii malutki w taaaaaakiej ciemnej przestrzeni i wtedy bedziesz juz mogl spokojnie kontemplowac wplyw klasniecia jedna dlonia na zatrzymanie superekspresu pedzacego do osaki Odpowiedz Link Zgłoś
_jazzek_ Re: ja tez chce!!!!!!!!!!!!!! 17.10.02, 15:29 Abonamentów wydawać nie będę, bo dla mnie samego nie starczy (jeśli wiesz, co to znaczy starczy, khe khe). Natomiast w kropkę wpatrywałem się już nie raz, ale zamiast mnie pochłonąć, znikała w tle :( Może podrzucisz jakieś własne doświadczenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: ja tez chce!!!!!!!!!!!!!! 17.10.02, 15:34 a nie uczyli na religi? dzielic sie z biedniejszymi przyjme nawet ten ostatni kieliszeczek no to na razie odplywam w niebyt i lewituje do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgred Re: Jottka IP: *.ih.utb.hb.se 17.10.02, 16:16 jottka napisała: > a co gorsza, ściągam za sobą północne indywidua na niewinne, małopolskie forum > : > (( O mnie mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś