Gość: Celnik IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.31.* 20.11.03, 19:01 Nie przesadzajcie panowie i panie, powinniście się cieszyć, że macie alternatywę, a lokalizacja, nie jest aż tak znacząca. Może będzie wam lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ostrów To jak u Orwella... zamknąć usta można było kiedyś... IP: *.promax.media.pl 20.11.03, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Jak u Orwella.Celnicy jako te Orwellowskie swinie? IP: *.server.ntli.net 21.11.03, 06:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: au To sie debilu przenies z dziecmi w wieku szkolnym w 10 IP: *.echostar.pl 20.11.03, 19:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A po co z dziecmi? Niech dojada do rodzin w wolne IP: *.server.ntli.net 21.11.03, 06:25 dni. Bo je maja - dwa w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calipso Re: To sie debilu przenies z dziecmi w wieku szko IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.11.03, 07:55 Za granice zapieprzacie nie tylko z dziecmi ale i z wnukami . Nic wam wtedy nie przeszkadza , nawet brak znajomosci obcego jezyka . Nauczyliscie sie tylko brania i caly czas za malo wam wszystkiego . Polscy inwalidzi potrafia wyjechac i pracowac za granica po 16 godz dziennie a u siebie sa bardzo chorzy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal To najbardziej skorunpowana grupa zawodowa IP: *.math.unm.edu 20.11.03, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś To najbardziej skorunpowana grupa zawodowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 20:55 Bo widzisz, celnicy to takie kur.., na usługach naszego własnego rządu, który ma zresztą wszystko w dupie... On stworzył prawo i celników, żeby mieć swój bezpieczny duży interes, a po dupie niech dostaje ... kto?... ten z mniejszym "interesem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wal... Re: Niech celnicy - zlodzieje zamilkna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 20:29 Ty święty, a może lepiej cichodajka!!! Nigdy nie brałeś?! Dawanie jest tak samo obrzydliwe... a feee! Celnicy są spośród Polaków... Wina za nie udane spółkowanie jest chyba gdzie indziej... Trza było wybrać kompetentnych i uczciwych ludzi do rządu, którzy umieliby stworzyć normalne prawo... a tak... każdy kombinuje, więc i celnik w ciemie nie bity, takich jełopów jak ty wali... A poza tym świat kręci się dzięki waleniu, każdy wali każdego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Kazdy kombinuje? Sorki: robi to tylko ZLODZIEJ! I IP: *.server.ntli.net 21.11.03, 06:31 do wlasnego zlodziejstwa prosze mnie nie mieszac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredd Re: Celnicy boją się IP: 63.124.70.* 20.11.03, 20:18 Banda zlodzieji i nierobow. Dobrze ze maja prace , przy dzisiejszej sytuacji - ale widocznie im sie to niepodoba . Jasne ze lepiej brac lapowy od powracajacych z Niemiec czy bogatszej czesci europy niz od biednych ze wschodu. Poprzewracalo im sie w glowach tak jak gornikom. Ludzie obudzcie sie socjalizm sie skonczyl , a ja placac podatki nie chce utzrymywac nierobow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryzys Re: Celnicy boją się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 20:41 jeżeli miałeś tak przykre doświadczenia na granicy... to może lepiej było się uprzeć i żadać traktowania cię zgodnie z prawem... a poza tym, chyba nie wszyscy są tacy źli... znam nawet przypadki małżeństw on celnik- ona petent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bo nie miala gotowki, dala w naturze.I sie okazalo IP: *.server.ntli.net 21.11.03, 06:34 ze sa i seksualnie dobrani, i ze niezly rodzinny "biznes" tez sie skreci - mam szwagra-celnika, a wiec nie jestem niewtajemniczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal... Re: Jakos mi ich nie szkoda - czemu?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 20:32 ... bo lubisz patrzeć jak komuś jest gorzej?... bo zdrada oralnie, jest wybaczalna, aty dałeś dupy...hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie smrodz na tym forum, zlodzieju. Zaloz sobie IP: *.server.ntli.net 21.11.03, 06:36 wlasny chat w kryminale, gdzie zapewne wkrotce trafisz, o co zaklad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burza [...] IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 20.11.03, 21:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robinson Re: Jakos mi ich nie szkoda - czemu?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 22:40 to może też tych z urzędów skarbowych i zus... oni też mnie wkur... ale i tych ohydnych lekarzy by rozwalił... policjantów, taksówkarzy, pielęgniarki itd., dzieci też bo trzeba na nie łożyć, a później one się na nas wypinają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Po co pod mur? Wystarczy tylko Z PRACY ZWOLNIC, IP: *.server.ntli.net 21.11.03, 06:38 jesli praca sie nie podoba. A jaki problem znalezc na wschodniej granicy 2000 nowych celnikow? Zaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . PRAWDZIWY KROPEK CIE DZIS POPIERA !!! IP: *.server.ntli.net 21.11.03, 06:27 Tak trzymac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinduk Celnicy - łapówkarze IP: *.magma-net.pl 20.11.03, 22:47 Mieszkam w mieście na granicy zachodniej gdzie jest duże przejście graniczne i wiem, że celnicy bardzo dobrze się mają. Większość z nich utrzymuje się z łapówek, pobudowała szybko domy i teraz żal im po prostu się przenosić na biedniejsze tereny. Ja ich nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy !! nie miec litosci dla tych c.i.u.l.i. IP: *.dialsprint.net 20.11.03, 22:58 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Celnicy boją się IP: *.proxy.aol.com 21.11.03, 03:20 Celnicy i faryzeusze do nieba nie pojda, jak mowi Pismo. Cos w tym jest, ze juz dwa tysiace lat minelo, a celnikow dalej nikt nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nilf Granda! IP: *.dyn.optonline.net 21.11.03, 03:47 Co to znaczy, ze nie mozna wywalic ich z pracy jak nie chca sie przeniesc??? Dlaczego??? W Stanach ludzie sa sklonni emigrowac cale kontynenty w poszukiwaniu pracy, razem z rodzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Private Hej szuje (w wiekszosci)przepraszamy mniejszosc IP: *.ipt.aol.com 21.11.03, 05:16 Tak jak krajobraz polskiego przekupstwa,skorumpowania nie lubi zmian tak ma sie reakcja wielkiego zwiazku celujacych celnikow na logiczna zmiane w sytuacji kraju , ale co oni nam tu my jak szlachta na zagrodzie rowni wojewodzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Celnicy boją się "list śmierci" IP: *.albq.qwest.net 21.11.03, 06:01 Jezeli komus sie nie podobaja warunki pracy to powinien poszukac sobie nowej. Na pewno przy wschodniej granicy znajdzie sie 2000 bezrobotnych, uczciwych ludzi ktorzy z checia podejma taka prace mieszkajac tam na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś