tosia_ 18.10.02, 09:45 Jak nastroje? Miłego dnia życzę. I uśmiechu mimo depresyjnej pogody :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 09:46 tosiu, nastrój jest barowy, więc... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 09:47 peteen napisał: > tosiu, > nastrój jest barowy, więc... > ;c) > Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 09:48 no, brawo ! 16:00 kolanko nr 6 na józefa i...? :c) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 09:52 peteen napisał: > no, brawo ! > 16:00 kolanko nr 6 na józefa i...? > :c) Hm, a mógłbyś to przetłumaczyć? To kolanko, znaczy się Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 10:06 knajpka dość miła a w drugim znaczeniu....hmm ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Do Tosi 18.10.02, 10:15 To Kolanko na numer 6 w nazwie a rezyduje na Józefa pod 17 Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Do peteena 18.10.02, 10:17 zupy smaczne i naleśników w różnych smakach moc, tudzież zupkę chmielową z tych tychów... Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Do kathy i peteena 18.10.02, 11:50 Czyli dziś w kolanku na Józefa? Ale ja dopiero koło 17 zdążę. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Do kathy i peteena 18.10.02, 12:20 peteen napisał: > poczekaaamy... > Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Do kathy i peteena 18.10.02, 12:30 tosia_ napisała: > ...i pamiętajcie o proporczyku ;) Za proporczyk będzie robić dzisiejsza naklejka z GW :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Do kathy i peteena 18.10.02, 12:40 kathy38 napisała: > tosia_ napisała: > > > ...i pamiętajcie o proporczyku ;) > > Za proporczyk będzie robić dzisiejsza naklejka z GW :-) > To ja wejdę trzymając ją w dłoni :) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Do peteena 18.10.02, 12:48 peteen napisał: > naleśników w różnych smakach moc o Boże, a naleśniki tak okropnie za mną chodzą ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Do peteena IP: *.wil.pk.edu.pl 18.10.02, 12:52 swing napisała: > o Boże, a naleśniki tak okropnie za mną chodzą ostatnio... Okropnie? Uwielbiam naleśniki, coś czuję, że chyba się będę nimi obżerał dzisiaj... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Do peteena 18.10.02, 13:02 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > Okropnie? Uwielbiam naleśniki, coś czuję, że chyba się będę nimi obżerał > dzisiaj... :))) ja też uwielbiam! okropnie i ponad wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Do peteena IP: *.wil.pk.edu.pl 18.10.02, 14:15 swing napisała: > ja też uwielbiam! okropnie i ponad wszystko! Witaj w klubie naleśnikożerców :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 10:28 nastroje takie sobie. bez depresji ale też bez hurraoptymizmu. Coś pośrodku. pozdrowienia dla Ciebie. Adam (Gonzales) Łobzowianiin w latach 1972-1999 :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 10:44 nastroje takie sobie. bez depresji ale też bez hurraoptymizmu. Coś pośrodku. pozdrowienia dla Ciebie. Adam (Gonzales) Łobzowianin w latach 1972-1999 :) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 11:52 adam.67 napisał: > nastroje takie sobie. bez depresji ale też bez hurraoptymizmu. Coś pośrodku. > pozdrowienia dla Ciebie. > > Adam > (Gonzales) > > Łobzowianin w latach 1972-1999 :) > > Ja byłam łobzowianką w latach 1970-79, a teraz od 1996 jestem znowu. Przerwa była na Prądnik Biały Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 12:04 > Ja byłam łobzowianką w latach 1970-79, a teraz od 1996 jestem znowu. > Przerwa była na Prądnik Biały > Pozdrowienia :) Tosiu, to mamy coś wspólnego :) Mieszkałem na Racławickiej. Teraz mieszka tam moja Mama. pozdrowienia Adam Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 12:22 adam.67 napisał: > > Ja byłam łobzowianką w latach 1970-79, a teraz od 1996 jestem znowu. > > Przerwa była na Prądnik Biały > > Pozdrowienia :) > > Tosiu, to mamy coś wspólnego :) > Mieszkałem na Racławickiej. Teraz mieszka tam moja Mama. > > pozdrowienia > Adam Blisko, blisko! Ja mieszkam róg Wrocławskiej i Kijowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 12:29 > Blisko, blisko! > Ja mieszkam róg Wrocławskiej i Kijowskiej oj to byliśmy prawie sąsiadami... pozdrowienia Adam Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 11:52 adam.67 napisał: > nastroje takie sobie. bez depresji ale też bez hurraoptymizmu. Coś pośrodku. > pozdrowienia dla Ciebie. > > Adam > (Gonzales) czy Ty jesteś tym Gonzalesem powiedzmy pro wiślackim??? Pytam serio i zależy mi na odpowiedzi... trudny;-)) > > Łobzowianin w latach 1972-1999 :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 12:02 > czy Ty jesteś tym Gonzalesem powiedzmy pro wiślackim??? > Pytam serio i zależy mi na odpowiedzi... Trudny, ja nie jestem ani pro ani anty wiślackim, wogóle moje podejście do tych kwestii jest bardziej niż neutralne, wręcz obojętne. Może narażę się fanom, ale mówiąc wprost (i mało kulturalnie zarazem) mam w nosie zarówno W. jak i C. Być może znałeś jakiegoś innego Gonzalesa... pozdrawiam Adam/Gonzales Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 12:06 Oj , nie denerwuj się. Nie znałem i nie znam, ale jest mi teraz wlaśnie potrzebny taki ktoś dla paru wiadomosci, a pojawia się czasem na Forum mocno określony kibic Gonzales. Jeśli Cię to dotknęło , przepraszam. Pozwoliłem sobie również zapytać Cię o to na priv. i za taką napastliwość też przepraszam. Ot, złożyły się tematy i skojarzyłem jak się okazuje blędnie. To się przecież zdarza, a trudnym pewnie i częsciej;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 12:27 ależ Krzysztofie, ja się wcale nie zdenerwowałem, naprawdę!!!! właśnie przez tamtego Gonzalesa miałem chyba problemy z moim kontem, chyba sobie ktoś pomylił i tyle... > Jeśli Cię to dotknęło , przepraszam. w żadnym wypadku :) nie masz za co przepraszać, to ja przepraszam za dwuznaczny ton odpowiedzi, z której mogłeś wywnioskować, że mnie dotknęło... nieustające pozdrowienia Adam Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 10:55 tosia_ napisała: > Jak nastroje? Miłego dnia życzę. I uśmiechu mimo depresyjnej pogody :) to dobre życzenia, więc działają :) Odpowiedz Link Zgłoś
red_ford Re: Józefa 17 18.10.02, 17:15 zbyt mało czytelny wątek w tytule... nie zdążę...szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 21:19 Trafiłam. Szkoda że dopiero teraz Żałuję tych straconych miesięcy, spotkań na których nie byłam. A peteen jest faktycznie do De Niro podobny! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 21:24 to potwarz, droga tosiu, chyba widziałaś kogoś innego !!! de niro ? co najwyżej w ( ustawa z dn....o kontroli publikacji i widowisk ) peteen z wyrazami ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
red_ford Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 21:24 tosia_ napisała: > Trafiłam. > Szkoda że dopiero teraz > Żałuję tych straconych miesięcy, spotkań na których nie byłam. > A peteen jest faktycznie do De Niro podobny! :) No to tym bardziej żałuję że nie byłem. ( nie dlatego że jest podobny do De Niro)Przecież PETEEN to mój sąsiad z za miedzy z lat dziecinnych i młodzieńczych...(Krakowiaków - Sportowe) Pewnie się znamy z widzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 21:35 "chodziłem" z jedną jolą ze sportowego... Odpowiedz Link Zgłoś
red_ford Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 18.10.02, 21:39 peteen napisał: > "chodziłem" z jedną jolą ze sportowego... > Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 19.10.02, 09:19 na końcu, czyli od strony szkolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
red_ford Re: O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny 20.10.02, 09:41 peteen napisał: > na końcu, czyli od strony szkolnego... > Odpowiedz Link Zgłoś