adam.67 23.10.02, 07:45 Widzieliście/widzicie??? Coś pięknego !!! Miłego dnia dla wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: Tęcza nad Krakowem !!! 23.10.02, 07:51 Dawno nie widziałam takiej pięknej tęczy! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maagi6 Re: Tęcza nad Krakowem !!! 23.10.02, 07:52 Widok, na który czlowiek patrzy i nie wierzy, ze tak pieknie jest na swiecie. Ja widziałam podwója - jedna obok druga. Rowniez milego dnia i milych doznan. Odpowiedz Link Zgłoś
red_ford Re: Tęcza nad Krakowem !!! 23.10.02, 08:09 A na końcu tęczy, podobno jest garnek ze złotymi monetami... Nie zdążyłem dobiedz... Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: Tęcza nad Krakowem !!! 23.10.02, 10:12 Widziałem tylko pojedynczą. Tę drugą (i wszystkie ewentualne następne) musiał mi blok zasłonić. Ale tej jednej było dość, żeby wpędzić człowieka w zachwyt. Ale tęczysko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Tęcza nad Krakowem !!! 23.10.02, 10:54 Tęcza była piękna, szeroka, wyraźna, widoczna na całym półokręgu. Oświetlona niezwykłym światłem stała niczym brama, a w dali już, już zdawało się słyszeć chóry anielskie. Może tak powinien wyglądać koniec świata? pozdrawiam wszystkich, dla których nawet zwykła tęcza jest niezwykła Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Tęcza nad Krakowem !!! 23.10.02, 13:53 Ja też widziałem, około 7:20, była fajna, wyraźna, ale nawet połowy półokręgu nie było, czyli jednak najlepsze przegapiłem :((( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Tęcza nad Krakowem !!! 23.10.02, 13:59 kuba203 napisał: > Ja też widziałem, około 7:20, była fajna, wyraźna, ale nawet połowy półokręgu > nie było, czyli jednak najlepsze przegapiłem :((( Bo cała się zrobiła ok. za 20 ósma, a niebo rzecziwiście wyglądało jak przed końcem świata ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Tęcza nad Krakowem !!! IP: *.kki.krakow.pl 23.10.02, 15:12 Ja tez widziałam 2 jedna nad drugą, choć ta wieksza byla blada, jadlam wtedy sniadanie chyba pierwszy raz w tak niebiańskim otoczeniu, za oknem błękit nieba, pare chmurek i ta tęcza wspaniala ech hmmmmmm K. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Tęcza nad Krakowem !!! 23.10.02, 18:13 A ja mam gdzieś zdjęcie tęczy nad kominami w Łęgu w scenerii wschodu słońca... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew A ja nic nie widziałem:(( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 18:35 We Wrocławiu byłem a tam tęcza nie dotarła:((( Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Tęcza nad Krakowem !!! 23.10.02, 19:01 Wyszłam z przejścia pod dworcem a tęcza była dokładnie nad starym miastem. Pełne półkole. Niezapomniany widok! Odpowiedz Link Zgłoś