Dodaj do ulubionych

Policja tropi mobbing w bocheńskiej straży miej...

IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 16.12.05, 02:34
Może akurat komendantem Straży Miejskiej powinien być mężczyzna, a nie jakaś
zakompleksiona baba. Z drugiej strony o higienę należy dbać, ale uwagi w tej
sprawie powinny być czynione w sposób taktowny i delikatny.
Obserwuj wątek
    • Gość: lobby Brud i smród - a mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 04:01
      bardzo jestem Pani wdzięczny za odwagę w upominaniu się o mycie się. Przegra
      Pani z kołtuneria, musi byc Pani delikatna, by nieurazić panów niedomytych,
      dawniej matka scierą goniła w sobotę do szorowania, dziś - kobiety tolerują u
      swoich mężczyzn niedomycie, dziury w skarpetkach oraz w bieliźnie.
      Kiedyś to załatwiał ostry szef... - dziś jest mobbing. Hmmm - za niemycie
      powinna byc wylotka z każdej pracy.
      • Gość: faakju brudasy i smierdziele IP: *.bchsia.telus.net 16.12.05, 07:15
        wreszcie ktos brudasow i smierdzieli wzial za dupe , wiec oczywiscie skarza za
        mobbing. Pod prysznic smierdziele i antiprespirant zakupic. Smierdzace bydlo.
        • Gość: matka, zona... Niech się Pani trzyma! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:05
          tyłki sie myje, a nie kremuje i perfumuje. Jest Pani dzielna. Musi Pani to
          wytrzymać.
    • Gość: SIMSTAN STANLEY Re: Policja tropi mobbing w bocheńskiej straży mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 08:09
      To, że obecni strażnicy to mazgaje nie ulega wątpliwości. Zapewne do
      czyściochów nie należą. Dobrze, że są dyscyplinowani, a że przez kobietę
      to tego faktu zapewne nie mogą znieść. Oczywiście trzeba wszystkie te fakty
      skrupulatnie i obektywnie zbadać. Myślę, że Pani Komendant jest dzielną kobietą
      i w wymaganiach nie przekroczyła stosownych przepisów. Taka kobieta przydałaby
      się w środkach komunikacji miejskiej, to byłoby mniej fetoru od brudasów i
      niedomytych osobników. BRAWO PANI KOMENDANT.
    • Gość: czyscioch czy Policja nie ma czym innym sie zajmowac jak IP: *.autocom.pl 16.12.05, 10:51
      brudasami, jesli faceci nie lubia sie myc to nalezy ich gonic do czystosci /
      przypomnijcie sobie jak wasza mama przypominalal a tadziu umyles nozki,
      Stasio ty znowy w brudnych skarpetach do lozka/.. a moze to kolejni Panowie do
      kapieli.. facet sam sie przyznal ze sie zapocil, wiec trzeba mu pomoż a moze go
      wykapac w pachnidelku jakims.. pozdrawiam pachnaco
    • Gość: Z Re: Policja tropi mobbing w bocheńskiej straży mi IP: *.citynet.pl 16.12.05, 19:34
      Sprawdzic wlosy...
      Wietrzyc czesto posciel, bielizne prac i gotowac, prasowac goracym zelazkiem.
      Zmieniac codziennie bielizne osobista dzienna i nocna" - to fragment ulotki
      sanepidu dotyczacej ochrony przed wszawica. Jak sie okazuje, potrzebnej takze w
      XXI wieku. ...
      (Cyt. z Dziennika Polskiego)
      W takiej sytuacji trudno o takt i delikatnosc - jeszcze brakuje zawszonych (
      bo juz mamy niedomytych) straznikow. Pochwalam p. Kmendant i nie sadze aby
      byla zakompleksiona.
    • yabol428 Re: Policja tropi mobbing w bocheńskiej straży mi 18.12.05, 02:19
      Ta sprawa jest żałosna jak i cała instytucja, zwana strażą miejską. Straż
      miejska to niepotrzebna instytucja, która powinna zostać zlikwidowana. W
      Bochni, Krakowie i każdym innym mieście.
      • mn7 Re: Policja tropi mobbing w bocheńskiej straży mi 18.12.05, 20:07
        ... zaś jej obowiązki przejmiesz zapewne ty.
    • Gość: strażnik Brawo dla Pani Komendant IP: *.telpol.net.pl 18.12.05, 16:23
      Brawo dla Pani Komendant. Wiem coś o tym bo też pracuję w straży miejskiej tylko
      w innym mieście. Czasami w szatni gdzie przebieramy się jest taki smród, że
      wytrzyamać nie można. Życzę dalszych sukcesów w walce z brudasami. Czysty
      mundur, wyprasowany, a także higiena osobista to powinna być normalana,
      zwyczajowa sprawa w każdej służbie mundurowej.Niestety , jest i wśród strażników
      paru brudasów, nie znających mydła, szamponu, nie mówąc już o dezodorancie, nie
      wspminając już o czystym zadbanym mundurze. Życzę wytrwałości w zaostrzaniu
      dyscypliny, to służba a nie przedszkole, gdzie pani wychowawczyni wytrze brudny
      nosek i podetrze pupkę. Jeszcze raz brawo....precz z brudasami i niechlujami!!!!
      • Gość: mydło Pani Komendant to prawdziwa babbka z jaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:53
        do czego to doszło, żeby babka fasunek musiała trzymać. Odwagi,
        bezceremonialności. Twardej łapy.
    • mn7 Re: Policja tropi mobbing w bocheńskiej straży mi 18.12.05, 20:06
      Gość portalu: Krzysztof K. napisał(a):

> Może akurat komendantem Straży Miejskiej powinien być mężczyzna, a nie jakaś
      > zakompleksiona baba.

A skąd wiesz, że zakompleksiona? I czy uważasz, że okreśłanie kogoś jako "baby"
      jest eleganckie? Nie masz nic przeciwko temu, żeby ciebie nazywać
      zakompleksionym faciem?

> Z drugiej strony o higienę należy dbać, ale uwagi w tej
      > sprawie powinny być czynione w sposób taktowny i delikatny.

Właśnie dałeś pokaz taktu i delikatności. Jesteśmy pod wrażeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka