Gość: mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 15:05 ostatnio jak musialam zaplacic prawie 39 zl to wymieklam , moze wiecie gdzie maja jakies tansze ze starych dostaw. Co miesiac drozej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pekol Re: Gdzie w Kraku najtaniej LOGEST??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:49 za 28 prezerwatyw zapłacisz na allegro mniej niż 30 zł - zła alternatywa??? życzę udanych stosunków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: Gdzie w Kraku najtaniej LOGEST??? IP: 149.156.65.* 19.12.05, 15:31 Bobilewicz, 27 - 28 zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Do zarzygania, mamo.......... IP: *.net.autocom.pl 19.12.05, 18:58 zawsze można pocerować,he he...Ale robienie larum na forum? Ludzie, czy wy już zapomnieliście, co to jest dobry smak,intymność, klasa i kultura?? Droga mamo? Znaczy się wychowujesz swą progeniturę na swoje podobieństwo? Straszne. Potem ludzie się dziwią, że naród zdziczały; prymitywy i prostaki bez nijakej ogłady watahami chodzą etc.... Rzygać się chce od takich wątków, jak ten... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Do zarzygania, mamo.......... IP: *.net.autocom.pl 19.12.05, 19:10 mrugu, jak zawsze jeste pełna podziwu dla twojej elokwencji, gdzie ty nauki pobierałeś, no no... Odpowiedz Link Zgłoś
taaleeloo do kiko 22.12.05, 09:50 ,,zawsze można pocerować,he he...'' a w jaki sposób chcesz cerować tabletki antykoncepcyjne? Co ma klasa i kultura do próby dowiedzenia się jakie są ceny tabletek w różnych aptekach na terenie Krakowa? W tym celu rozsądniej jest założyć wątek na forum Kraków gdzie można będzie uzyskać konkretną informację. Poza tym nikt nie każe Tobie czytać takich wątków, natomoast wypowiadanie się nie na temat nie świadczy dobrze o osobie piszącej. ----> do mamy; Carrefour Czyżyny 33zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Rzygać się chce od takich wątków, jak ten.... IP: *.net.autocom.pl 19.12.05, 19:07 Ludzie, czy wy już całkiem zapomnieliście, co to jest intymność, takt , klasa i kultura, droga mamo? Progeniturę też pewnie chowasz na swoje podobieństwo? Okropność... Potem się ludzie dziwią, że naród całkiem zdziczały i chamski... No cóż, skoro takie ubolewania godne, prostackie obyczaje się plenią.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekoll Re: Rzygać się chce od takich wątków, jak ten.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:26 ojeju... przepraszam że coś dodałem do tej prowokacji, chciałem uchodzić za tego co to niby się zna na tych sprawach ale tak jakoś głupio wyszło... a potem jeszcze tamci dodali i już samo się zaczęło jeszcze Ty choć prawie zalałaś ogień wodą to ten ożywa i brnie do góry choć umrzeć w beztlenie powinien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietja Re: Rzygać się chce od takich wątków, jak ten.... IP: 195.136.246.* 19.12.05, 23:51 No cóż dobrze że pyta.....Gdyby inni pytali to może tacy jak Ty kiko nie pojawili by się na świecie...Jak Cię to nie interesuje to się nie włączaj w temat....Rzygać itp,kup lepiej coś na żołądek..... Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 euroapteka. 20.12.05, 00:04 al. słowackiego - zawsze czyms miło zaskakują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Rzygać się chce od takich wątków, jak ten.... IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 01:16 pietja,skoro już jakimś niefortunnym przypadkiem znałazłeś się na tym forum, to wiedz, że pewnych rzeczy nie robi się publicznie! Ludzie jednak powinni różnić się od zwierząt i to się min. nazywa kultura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekol Re: Rzygać się chce od takich wątków, jak ten.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 08:35 A w Charkowie dwóm meżczyznom dali ślub, i wszyscy krzyczeli niemożliwe, niemożlwe a po roku urodził im się syn i co niemożliwe? Mimo że prywatne to jednak publiczne słowa wypowiedziane przez Romana W. vel Stanisława A. Oj chce się vomitować (cofanie treści pokarmowej z dwunastnicy i okolicy okołoodźwiernikowej oraz zawpustowej żołądka do przełyku i jamy ustnej, a dalej ewakuacja nadmiaru treści do przstrzeni pozaustrojowej)- wg niektórych rzyganie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karp Re: Rzygać się chce od takich wątków, jak ten.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 08:38 Patrz Kościuszko na nas z nieba! Kiko monitował. I popatrzył nań Kościuszko. I się zwymiotował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekol Re: Rzygać się chce od takich wątków, jak ten.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 08:44 kiedy kiko była mała ciągle się zarzygiwała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karp Re: Rzygać się chce od takich wątków, jak ten.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 09:10 Gość portalu: kiko napisał(a): > Ludzie jednak powinni różnić się od zwierząt i to się min. nazywa kultura... Całe forum czeka kiedy wreszcie przestaniesz obrażać ludzi wulgaryzmami i epitetami. Może z okazji nadchodzącej Wigilii, kiedy nawet zwierzęta mówią ludzkim głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Rzygać się chce od takich wątków, jak ten.... IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 09:45 karpiu - megalomanie, odkąd to jesteś całym forum? Nie wiedziałam, że karpie są tak bardzo za prezerwatywami na forum Kraków...Nie zabraknie was w tej sytuacji na wigilię? Przy tak pojętej antykoncepcji? I czy nie za wcześnie zacząłeś karpiu przemawiać ludzkim głosem? Dopiero wtorek... Termin >kultura< to ani epitet ani wulgaryzm, proszę karpia czy też pekola. Po co ci tyle nicków, neoplusie? Co? Robisz nadto za tłumik? Hu hu ha, ale zima zła.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Rzygać się chce od takich wątków, jak ten.... 20.12.05, 10:03 Gość portalu: kiko napisał(a): Po co ci tyle nicków, neoplusie? Staram się jak mogę ale tobie w ilości nicków nikt nie dorówna. Co się tyczy wulgaryzmów, to ktoś już kiedyś cię cytował - w tej dziedzinie też jesteś nie do pobicia. Poza tym nie udawaj, że nie czytasz tego forum i nie wiesz jak większość za tobą przepada. Wyrzuć nienawiść z serca, będzie ci lżej w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Rzygać się chce od takich wątków,,krzychucie! IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 14:34 krzychucie,nicków mam tyle ile chcę, już to kiedyś wyjaśniałam, a tobie jako liberałowi nie muszę chyba niczego tłumaczyć w tym względzie!? Co do wulgaryzmów, to jest to pojęcie względne, zależne od umowy społecznej. Wulgaryzmy zależą od kontekstu, cudzysłowu i rozmówców. Mam zwyczaj nie wychodzić poza normę stosowaną na tym forum... Ps. Ja też za tobą i twoimi mało znaczącymi postami nie przepadam! Podobno za to jesteś przystojniak nr 1 na tym forum? No cóż, gusta nie podlegają dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko rada dla karpia i tym podobnych IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 15:41 załóżcie prezerwatywę (koniecznie logest i tanio) na klawiaturę, może nie będziecie się tak lawinowo namnażać.... ha ha ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
pekol Re: rada dla karpia i tym podobnych 20.12.05, 16:02 Co takiej kiko we łbie się piko Czy to możliwe aby kiko samodzielnie wypisywała te farmazony czy jest prowadzona przez Wielkiego Brata z RM lub ich zausznika PISIORA Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut po prostu ignorowac 20.12.05, 17:21 To może by opłacany przez Agorę prowokator - naganiacz postów. Bezinteresownie ludzie się tak nie zachowują. Albo dobrze znana psychiatrom jednostka chorobowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: po prostu krzychutku.... IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 17:35 piękny(?) krzychutku, szkoda, że rozum i uroda(?) rzadko chodzą w parze... Ale nie załamuj się , Pan Bóg kocha wszystkie swoje dzieci ponoć jednako. A Święta przecież blisko, krzychutku. Szkoda, że nie jesteś w moim typie, wolę takich z bystrzejszym wejrzeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Wytłumacz mi koko 20.12.05, 17:52 Co jest niestosownego w zapytaniu na forum o prezerwatywy? Ludzie pytają się o wszystko inne możliwe więc dlaczego nie o prezerwatywy. Czy to że przyznaje się publicznie że ma seks? A cóż w tym zdrożnego? Przecież to naturalne prawda? To jak, sądzisz została mamą? Przecież nic nie pisze innego, nie opisuje w jaki sposób, nie pisze z kim, więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Wytłumacz mi koko - kiko - Jadżko 42 IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 18:17 Po prostu smutne, ze świat się zrobił taki pospolity. Jasne, że w prezerwatywach nic zdrożnego nie ma, o ile nie pękają. W kopulacji też nie, z tego biorą się nawet dzieci i nie tylko. Defekacja też nie hańba,a konieczność jeszcze większa niż kopulacja. I stąd proponuję kolejny wątek pt." Druga strona Świąt". Będziemy sobie podawać niezdrożne komunikaty o porannej defekacji - proponuję uwzględniać kolor, konsystencję, zapach i właściwości szczególne (smak?). Niech zaczyna Longi, on to lubi i najwcześniej wstaje, potem heniuś itd.... Ja wam swoich opisów oszczędzę, żeby nie denerwować admina i nie przeciążać forum. Potem weżmiemy na tapetę urynację , szczególnie po dużym i małym piwie. Wszystko to zresztą jak najbardziej przecież można połączyć z seksem, to już nawet i dzieci wiedzą. A zatem do dzieła, we make love, not war...( jakoś tak to idzie , nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Dodatkowo mozna zebrać materiały do habilitacji... IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 18:20 pt. " O konieczności powrotu do pozycji kucznej przy defekacji i dlaczego lepiej?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekol Re: Dodatkowo mozna zebrać materiały do habilitac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:54 głupek? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Wytłumacz mi koko - kiko - Jadżko 42 20.12.05, 19:35 Fuj kiko, z niesmakiem przeczytałam ten post, takaś wulgarna aż się zaczerwieniłam. Ludzie zapytali o prezerwatywy a Ty ze o kopulacji piszą. A gdyby się zapytali o papier toaletowy? Tez byś tak zareagowała? Naprawdę sądzisz ze dwoje ludzi gdy się kochają nic innego nie robią tylko kopulują? A pocałunki, pieszczoty, dotyk, tulenie się itp to co jest? Czy wiesz ze czLowiek jest tak skonstruowany ze potrzebuje bliskości drugiego ciała, dotyku, uścisku. Cóż tak nie koi gdy się żle czujesz jak przytulenie sie do kogoś bliskiego? Wiesz dlaczego? Bo powstają wtedy enzymy w organizmie które dają poczucie szczęścia, zadowolenia i ładuja nas pozytywną energią. Bez tego nie możemy żyć kiko. Spróbuj a przekonasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
pekol Re: Wytłumacz mi koko - kiko - Jadżko 42 20.12.05, 19:39 idę o zakład ze nie spróbuje, na samą myśl o bliskości drugiego człowieka zrzyga się nie mówiąc o przytuleniu, przykre ale to kiko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Wytłumacz mi koko - kiko - Jadżko 42 IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 20:00 pekolu i jadżko, chyba znacie się na seksie , jak kura na pieprzu. Ubolewam, ale nie będę instruować, wystarczy wziąć przecież pierwszy lepszy poradnik dla młodzieży lub czasopisma. Chyba, że mieliście na myśli tzw. miłość platoniczną, a to co innego. Ale fizyczna, choćby nie wiem jak piękna, łączy się z różnymi wydzielinami, zapachami i wcale nie najwytworniejszymi ruchami. Szególnie te ruchy, że też Bozia nie mogła wymyślić jakichś bardziej takich salonowych. No tak czy siak wszystko to razem to jest fizjologia! Ładnie byśmy wyglądali, gdyby np. medycyna zajmowała się tylko połową naszego ciała - tą górną oczywiście. Ps. Jadziu, co znalazłaś wulgarnego w moim poście? Czyżbyś do tej pory myślała, że prezerwatywę Logest zakłada się na kijek? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Wytłumacz mi koko - kiko - Jadżko 42 20.12.05, 20:15 No co Ty kiko ;) Nie wiesz? Seks to dzialania w celu zaspokojeniu potrzeb seksualnych a wiec nie trzeba mieć stosunku aby mieć seks. Wszystko, miłość francuska, masturbacja itp to seks kiko. No i faktycznie wiem że prezerwatywę zakłada sie nie na kijek ale na członek męski innymi słowy penis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Wytłumacz mi koko - kiko - Jadżko 42 IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 21:18 Ło matko, spuszczam zasłonę miłosierdzia. Azaliż porozumienie między ludżmi jest sprawą nieosiągalną? I co psychologia na to? Jest tu jakiś specjalista? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Wytłumacz mi koko - kiko - Jadżko 42 20.12.05, 21:27 jadzka42 napisała: > Czy wiesz ze czLowiek jest tak skonstruowany ze potrzebuje bliskości drugiego > ciała, dotyku, uścisku. Cóż tak nie koi gdy się żle czujesz jak przytulenie sie > do kogoś bliskiego? Wiesz dlaczego? Bo powstają wtedy enzymy w organizmie które > > dają poczucie szczęścia, zadowolenia i ładuja nas pozytywną energią. endorfiny konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Jadżka42 i inni słabo kapujący IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 21:52 A wyobraż sobie Jadziu, że matce naturze chodzi w tym wszystkim konkretnie i wyłącznie o R e p r o d u k c j ę! A wiesz dlaczego facety to głównie sku..s-ny i sieją na prawo i lewo? Bo matce naturze chodzi o reprodukcję rozszerzoną i przetrwanie gatunku w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko krzychut i peteen IP: *.net.autocom.pl 22.12.05, 09:38 U longiego jest interes do zrobienia! Zyski długofalowe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz kiko, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 09:55 czy pochwalisz mnie jak napiszę, że najlepiej to szklanka wody zamiast? A jak już, to wiadomo przecież, że najwyższą skuteczność mają metody naturalne. Ksiądz na religii tak mówił, a księża nie kłamią. Acha, a prezerwatywy są rakotwórcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Krzychucie - wybór należy do mnie! IP: *.net.autocom.pl 22.12.05, 10:46 krzychut i xyz, już straciłam nadzieję, że coś zakapujecie...Tobie xyz to się nawet dziwię.... No albo nie przeczytalioście uważnie całego wątku.To też możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz kiko, zacytuję ciebie: wybór należy do mnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 10:53 wybór należy do mnie, więc nie muszę się z tobą zgadzać. Dlaczego uważasz, że masz patent na rację? Jeżeli "zakapować", oznacza dochodzić do tych wniosków co ty, to rzeczywiście nie kapuję. I mam nadzieję, że nigdy nie zacznę kapować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: kiko, zacytuję ciebie: wybór należy do mnie! IP: *.net.autocom.pl 22.12.05, 11:00 Spieszę się trochę, ale jeszcze wytłumaczę.Nigdzie nie napisałam, że jestem przeciwko prezerwatywom, a już na pewno nie przeciwko tym, które nie pękają(!). Jestem przeciwko ekshibicjonizmowi, czyli bezwstydnemu upublicznianiu spraw, drzewiej intymnymi zwanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: kiko, zacytuję ciebie: wybór należy do mnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:12 słońce, a gdzie tu ktoś uprawiał ekshibicjionizm? Dziewczyna tylko zapytała gdzie tanio można kupić Logest. Resztę sama sobie wyobraziłaś. Jakie to upublicznianie spraw? Już ktoś to napisał, ale powtórzę: czy gdyby zapytano gdzie można tanio kupić papier toaletowy, oburzyłabyś się, że ludzie tak bezwstydnie o sprawach kibelkowych rozprawiają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: kiko, zacytuję ciebie: wybór należy do mnie! IP: *.net.autocom.pl 22.12.05, 11:22 Tanio generalnie kupuje się w programowo tanich aptekach i to nawet dzieci wiedzą! I to niezależnie od tego, czy to prezerwatywa czy aspiryna! A lodówki np. kupuje się w sklepach z lodówkami itp... Ludzie to wiedzą ,ale z wiadomych sobie powodów lubią innym dupę truć.... na forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: kiko, zacytuję ciebie: wybór należy do mnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:26 kiko, to może napiszesz, gdzie te tanie apteki są. Jakoś nie awanturowałaś się w wątku "gdzie tanie żywe choinki?". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: kiko, zacytuję ciebie: wybór należy do mnie! IP: *.net.autocom.pl 22.12.05, 11:28 nie mogę wszędzie się wypowiadać, choinki preferuję sztuczne. Żegnaj xyz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: kiko, zacytuję ciebie: wybór należy do mnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:31 idziesz do szkoły? No to pa. Bądź grzeczna i nie podpalaj w łazience. W gimnazjum jeszcze na to za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś