dex3 27.12.05, 18:51 Wularyzacja, chamstwo , zawiść, niechęć , a nawet nienawiść jako cechy dominujące na FK. Czy nie można by inaczej uzgadniać stanowisk i wymieniać poglądy, czy uwagi? Może popróbujemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg 27.12.05, 19:35 Odpuść w takim razie krakforum i słuchaj R.M.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg IP: *.net.autocom.pl 27.12.05, 19:56 Longi, a może by tak podcyzelować formę, bez szkody dla treści? ------------------------------------------------------------------- Ps. Treść i forma! Życie kury byłoby potworne, Gdyby jajko miało inną formę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan koko Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg IP: *.chello.pl 27.12.05, 20:05 > Życie kury byłoby potworne, > Gdyby jajko miało inną formę Platon? Odpowiedz Link Zgłoś
dex3 H 56 - kandydat nr 1 28.12.05, 08:33 W ramach walki z forumowym, bezprzykładnym chamstwem proponuję zgłaszać kandydatów do tytułu superchama. Aktualnie takim kandydatem jest H56, czyli heniuś, który w wątku o S.Lemie wypowiedział sie w sposób wyjątkowo chamski i wulgarny. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: H 56 - kandydat nr 1 28.12.05, 08:36 Czy to ty jesteś tym pisuarem od inkwizycji,albo z "Opus Dei"??? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: H 56 - kandydat nr 1 28.12.05, 09:48 Ja stawiam na koko!! Mimo, że uładzona, przyczesana ale jednak chamidło pozaklasowe, oszczerca, mieszacz. To, że jej posty wydają sie być grzeczne, miłe jednak nasączone są jadem, złością, małpią złośliwością. Koko to takie malutkie coś, coś bo Człowiekiem myślącym nie jest na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: H 56 - kandydat nr 1 28.12.05, 09:51 W dniu "rozprawiczenia" może jej odpuści!!!;c)))>Narazie to Mójtyp na "ciotę nr.1"!!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: H 56 - kandydat nr 1 IP: *.net.autocom.pl 28.12.05, 10:43 Widzę, że zmieniłeś zdanie na mój temat skks. Jeszcze tak niedawno pisałeś cos tam pochlebnego o mnie (?). No cóz, tylko krowa nie zmienia poglądow, a co dopiero taki skks... Z ubolewaniem stwierdzam ponadto, że nie tylko ty nie pojmujesz znaczenia słowa - cham. Otóż, cham to człowiek ordynarny, grubiański, nieokrzesany. Złość, czy złośliwość pod tę definicję nie poddchodzą, mój ty niedouczony prostaczku. A oszczerstw nie mam zwyczaju używać, znowu coś ci się pomyliło,głupiątko z ciebie takie, w świecie poglądów abstrakcyjnych nieco pogubione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: H 56 - kandydat nr 1 IP: *.net.autocom.pl 28.12.05, 11:05 Tak skks, ale tylko w sprawach, które mnie interesują . I na drugi raz sie zastanów, jeśli będziesz chciał na kogoś rzucić bezpodstawne kalumnie, tak jak zrobiłes to w moim przypadku. Już nie wspomnę, że należą mi się przeprosiny. Ale oczekiwać czegoś takiego od ciebie to pewno czysta abstrakcja??? Ps. Piętaszku? Czyżbyś marzył o byciu Robinsonem Cruzoe? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: H 56 - kandydat nr 1 28.12.05, 11:11 A za co miałbym przepraszać? Za prawdę? Popatrz, kobito, poczytaj swoje posty.... zobaczysz... wszyscy ciebie tu tylko obrazają, są głupi, chamscy.... Tylko ty jedna mądra, pouczająca... Daj już spokój, to mozna i trzeba leczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko skks! IP: *.net.autocom.pl 28.12.05, 12:07 No to ustalmy wprost, że jesteś zwyczajnie głupi, bo nic nie zrozumiałeś z tego co jasno ci napisałam . Współczuję ci, ale bądż uprzejmy odczepić się ode mnie. W myśl przysłowia:" Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znależć". Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 czy ja dobrze widzę? 28.12.05, 12:47 - z kim to się Pan zadaje, consigliere? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czy ja dobrze widzę? 28.12.05, 14:55 helenka17 napisała: >- z kim to się Pan zadaje, consigliere? consigliere??? Raczysz żartować:)) DON!! chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: czy ja dobrze widzę? 28.12.05, 14:58 skks napisał: > consigliere??? Raczysz żartować:)) > DON!! chyba. Jakiś on głośny ten Don... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czy ja dobrze widzę? 28.12.05, 15:01 A co powżeszczeć sobie nie mogie? Żyjemy podobno w wolnym kraju, taaaa....kaczym. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: czy ja dobrze widzę? 28.12.05, 15:03 A krzycz, krzycz!! ;) Tylko żeby później płaczu nie było jak guajazyl pił będziesz ;)) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adre czy ja dobrze widzę? - coś z oczkami? IP: *.net.autocom.pl 28.12.05, 15:44 hilenka, mała nóżka to i główka, lektury w zakresie I - IV ! Mądralińsko - Kociubińska, stara się poza w/w zakres nie wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: H 56 - kandydat nr 1 28.12.05, 09:58 Henio jest jednym z najprzyzwoitszych ludzi ,to że żyje inaczej i myśli "laicko" to jego sprawa,ale wspólną sprawą- jego i mnie jest tępienie 'Głupoty" i zakłamania!!.Ataki na p.Lema swiadczą o Twoim prymitywnym móżdżku!!!;c)).Nawiasem mówiąc przeczytaj artykuł ponownie chyba czytałeś go i jednocześnie oglądałeś TVTRWAM;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjiko Re: H 56 - kandydat nr 1 IP: *.net.autocom.pl 28.12.05, 10:26 Henio, niestety nie po raz pierwszy okazał sie zwykłym i prymitywnym chamem, Więc nr1 niekwestionowany! Mógł wyrazić swoje zdanie w inny sposób, a wulgarnie nabluzgał! Lem w swoim wywiadzie posługuje się równiez niewybrednymi epitetami, gdzies mu klasa z wiekiem zanikła.Pomijam, że jego wyczucie społeczno-polityczne od dawna jest bliskie zeru, móżdzku! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: H 56 - kandydat nr 1 28.12.05, 10:29 Kiko!! Nie ujmując Ci ,ten "móżdzek"to do dex-a!!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: H 56 - kandydat nr 1 28.12.05, 10:40 kiko, koko, dex? a czym to się różni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: H 56 - kandydat nr 1 IP: *.net.autocom.pl 28.12.05, 10:51 longi, nie sądziłam, że staniesz ramie w ramię z takim dupkiem, jak ten skks. A twój kumpel henius to sam widzisz kto zacz, wiec nie przesadzaj z tą lojalnoscią. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Cytat 28.12.05, 11:01 "A sio!!!" Waldemar Pawlak (PSL - koalicjant pisi), Dzieła Wszystkie, Wydanie XXXIX Uzupełnione i poprawione. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Cytat 28.12.05, 11:04 Haprrrtemmm do miodu!!!!Zawołał Gucio do Maji!!;C)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Cytat 28.12.05, 11:06 A co ma kura do Gucia? Gucio mądrzejszy ale, żeby aż takie porównania.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Cytat 28.12.05, 11:09 Dziś jest wielki bal u Gucia. Gucio gumę ma. Do żucia. Lucia zjadła gumę Gucia. Gucio gó.. ma do żucia. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Cytat IP: *.net.autocom.pl 28.12.05, 12:02 Widzisz skks, kiedy nie masz racji reagujesz jak typowy prymityw i w dodatku - świnia, ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Cytat 28.12.05, 12:06 &1.skks ma zawsze rację!! &2.jeżeli nie ma racji automatycznie wskakuje &1. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: H 56 - kandydat nr 1 28.12.05, 11:00 Lojalność i przyzwoitość to rzecz "święta"!!!.Ta świętość obecna to nie to co uczył Jan Paweł!!,Pamiętaj o tym!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: longwehicle Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg IP: *.mccnet.pl 28.12.05, 15:07 e tam Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg 28.12.05, 15:26 KUltura nie zanika ale się zmienia jak i czasy się zmieniają. Kazda czas, kada epoka ma swoje prawa... Chińczycy plują wszędzie i nikt się nie oburza a gdzieś tam indziej (nie pamiętam gdzie) jak nie bekniesz po posiłku to znaczy że nie smakował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recydywista w tym krótkim temacie właśnie longwehicle 12 razy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 20:01 12x razy zabrał głos,czy był sens na tym forum taki temat zaczynać ? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: w tym krótkim temacie właśnie longwehicle 12 28.12.05, 22:09 Możesz mnie łaskawie pocałować w d....;O)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: dd 28.12.05, 23:21 Sieć prowokuje wielu do anonimowego chamstwa. I chyba takie jest życie w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilde Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:16 przejrzałem inne fora i nie znalazem takiego chamstaw u long i jeszcze dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg 29.12.05, 22:48 Wieśniaku najpierw ,naucz się pisać !!Pożniej pocałuj mnie w hubek czuja!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 29.12.05, 21:45 Można, tylko dlaczego nie dokopać komuś, zwłaszcza że jest się anonimowym (do czasu). My już tacy jesteśmy. Naród warchołów. Wystarczy spojrzeć na naszych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 22:00 a na fk szczególnie Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg 30.12.05, 22:02 tak, koko zaniża, to fakt... ale co ty o tym możesz, sebastianie, wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 22:04 peten to znany jest ze swego chamstwa na całym Kazimierzu... no i tu Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg 30.12.05, 22:05 i tu cię, piesku, za mna przygnało, a sio, a sio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 22:33 to raczej odwrotnie, piesku, patrz wyżej... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg 30.12.05, 22:53 juz nic nowego nie jesteś w stanie wymyślić, pozostało ci, jak każdej małpie, małpowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 23:09 jestem w stanie wymyśleć, że mimo podeszłego wieku, dojrzałosci w tobie tyle, co kot naplakał. Jesteś twardy cham i nie chce mi sie z tobą gadać, bo to poniżające, gadać z kimś takim, jak ty. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg 30.12.05, 23:11 A potem się będą bzykać ,jak .....;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg 30.12.05, 23:12 bzyknąć ją mogę... packą na muchy... ;c) ps. i tak bedzie łazić za mną, mówię ci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 23:50 wszystkim dosiego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz skoro wytykamy sobie błędy, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:56 to powiedz, kiko, co z twoją składnią. Co to za zdanie: Kultura osobista - cecha zanikająca i dlaczego? Helence zarzucałaś, podobnie jak mi, braki w języku polskim, ruczajowi radziłaś ukończyć podstawówkę, longiemu dostało się za, twoim zdaniem, przerost formy nad treścią. Jako że w twoich wypowiedziach terść nie występuje, forma winna być nieskazitelna. Popracuj więc trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: skoro wytykamy sobie błędy, IP: *.net.autocom.pl 07.01.06, 17:57 Nie odpowiadam na twoje zaczepki, nie będę rozmawiać z czepialską błażnicą - błaznem forum!I na koniec - ta składnia tu to rodzaj żartu, ale przecież ty się na tym nie znasz i to min.twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: skoro wytykamy sobie błędy, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:25 obraziłaś się? A pójdziesz sobie stąd? Oj, nudno będzie! Odpowiedz Link Zgłoś