Dodaj do ulubionych

Rozstrzygnęliśmy plebiscyt "Słodki sukces lub d...

IP: *.zax.pl / *.zax.pl 30.12.05, 22:39
Gwoli ścisłości Robert Kubica nie jest kierowcą rajdowym. Ma licencję
wyścigową i to zupełnie inna dyscyplina sportu.
Ten błąd pojawia się niestety w każdym kolejnym artykule.

To tak jaby powiedzieć, że Lance Armstrong jest kolarzem górskim.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Grochem o ścianę Re: Rozstrzygnęliśmy plebiscyt "Słodki sukces lub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:50
      największym chrzanem tego miasta jest i pozostanie agant Tajster i polityka jego
      lansowania przez Majchra!
      • Gość: Krok Re: Rozstrzygnęliśmy plebiscyt "Słodki sukces lub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 09:42
        a świstak siedzi i zawija je w te papierki
    • Gość: Janek Co z CENTRUM KONGRESOWO - KONCERTOWYM! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.05, 00:02
      Kraków zasługuję na tę inwestycje z rozmachem!!!!!!
      • Gość: KWK Re: Co z CENTRUM KONGRESOWO - KONCERTOWYM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:56
        Przecież będzie, w przyszłym roku ma ruszyć cała inwestycja. Już dawno pisali o
        tym w gazetach.
    • Gość: Pawel Fort sw. Benedykta - najwiekszym skandalem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:37
      Mysle, ze sprawa fortu sw. Benedykta jest najwiekszym skandalem tego miasta i w
      dziedzienie polityki lokalnej i kultury i kilku innych...
      • m_q Fort sw. Benedykta - na którym był miejscu? 31.12.05, 01:14
        Brak spójności w polityce kulturalnej może znaczyć wszystko a oddanie
        unikatowego zabytku na garaże pod hasłem "kultur" to największy chrzan!
        • Gość: Pawel Re: Fort sw. Benedykta - na którym był miejscu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:47
          Fort na drugim miejscu, a rzeczywscie 'brak polityki kulturalnej' obejmuje
          dokladnie wszystkich kandydatow
    • Gość: Kaziu BALICE,BALICE.... IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 31.12.05, 07:03
      Balice ,Balicami oczywiscie gm.Zabierzów ,a teraz mój Zabierzów pokaże co
      znaczy już w 2006 roku!
      Proszę zapamiętać KRAKOWSKI BIZNES PARK!www.kbp.pl Będzie sie działo i
      kolejny słoik miodu powędruje do NAS KRAKUSY!
      Przy okazji DOBREGO ROKU !NIECH NAM SIĘ UPIECZE W 2006 roku WSZYSTKIM ,a nie
      tylko...piekarzom? i prośba mów mi TONNY o sorry mów mi proszę...KAZIU ,bo to
      moze być krótka OKAZJA!
    • Gość: Gość Re: Rozstrzygnęliśmy plebiscyt "Słodki sukces lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:08
      Powinno się raczej dawać słoik z trucizną...

Byłby spokój...
      • wasyl76 Re: Rozstrzygnęliśmy plebiscyt "Słodki sukces lub 31.12.05, 15:55
        A witam serdecznie, człowiekopodobnego, które wszędzie widzi wichrzycieli i
        który ma rozwiązanie na wszystko w postaci plutonu egzekucyjnego. Pozdrawiam
        noworocznie. Niech ten rok nam umila polityka PiS, przedstawiana przez ciebie i
        tobie podobnych.
    • Gość: gniewko_syn_ryba Re: Rozstrzygnęliśmy plebiscyt "Słodki sukces lub IP: *.autocom.pl 31.12.05, 19:05
      Jak to się stało, że miodu nie dostał Jan T. (za całokształt) ???!!! Przecież on
      tak bardzo go lubi !!!... ;)))
    • Gość: drzewko Re: Rozstrzygnęliśmy plebiscyt "Słodki sukces lub IP: *.chello.pl 02.01.06, 19:41
      Rondo Mogilskie będzie jeszcze największym przekrętem
      roku 2006. Nie chcieli dopłacić Turkom 10 mln, wolą dołozyć
      40 mln "swoim" firmom. Idą wybory, mam nadzieję że PiS
      przyglądnie się tym czerwonym układom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka