Gość: Przemcio IP: *.ists.pl / *.ists.pl 04.01.06, 19:11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q 04.01.06, 20:03 quick... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszkab Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q IP: 87.207.234.* 04.01.06, 21:29 wiesz ggdzie jest basen na polfie? To zaraz przy tym basenie robią lodowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topmek Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q IP: *.chello.pl 04.01.06, 23:19 Na wprost M1 REAL (hipermarket) w nowej hucie !! Nowo otwarte SUPER !! Odpowiedz Link Zgłoś
myszkab Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q 05.01.06, 07:11 czekaj czekaj - M1 nie jest w hucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemcio Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.01.06, 11:28 basen na polfie...hmmm..nie wiem...w jakiej dzielnicy??? napiszcie jeszcze jakie sa ceny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polfa Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:31 to ty nie jesteś z Krakowa, na 100% - jak można nie wiedzieć gdzie jest basen na Polfie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q 05.01.06, 13:50 > to ty nie jesteś z Krakowa, na 100% - jak można nie wiedzieć gdzie jest basen > na Polfie!!! może dlatego że Polfy już nie ma - jest Pliva. A tak wracając do lodowisk to jest jeszcze za Halą Targową - to na Dietla, tak dla niezorientowanych;) i podobno na Błoniach (ale sama go jeszcze nie widziałam w tym roku więc nie wiem czy już jest). Odpowiedz Link Zgłoś
peteen zaraz, zaraz... 05.01.06, 13:52 a słyszałaś kiedyś, żeby ktoś szedł "na plivę"? wszyscy chodzą "na polfę", bez znaczenia jest dla nas własciciel obiketu, nazwa historyczna jest ciągle w uzyciu... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemcio Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.01.06, 15:36 Fakt nie jestem z Krakowa..tylko tutaj studiuje...ale na lyzwy bardzo chetnie bym poszedl..dlatego to pytanie ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemcio Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q IP: *.s.ii.uj.edu.pl 06.01.06, 13:08 no to jeszcze raz przypominam...piszcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_z82 Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q 06.01.06, 16:12 www.sube.pl/lodowisko/ Odpowiedz Link Zgłoś
cyklotron Moze do Tarnowa? 05.01.06, 15:20 Moze do Tarnowa? www.tarnow.pl/proponujemy/lodowisko.php Fajne to lodowisko - i na piwo blisko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: Moze do Tarnowa? 06.01.06, 16:10 lodowisko za Halą Targową, duża tafla, wypożyczalnia, łyżwy wygodniejsze niż moje i choć miałam własne w plecaku, jeździłam w tych wypozyczonych ale trochę droga impreza,w cenie kina, i najlepiej zadzwonić co do godzin bo czesto jest wypozyczone na szkolne jeżdżenie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ww86 Re: Moze do Tarnowa? 12.01.06, 14:56 Lodowisko na Błoniach jest już czynne - od początku stycznia. Ceny: 5zł - bilet ulgowy (uczniowski, studencki), 7zł - bilet normalny, 5zł - wypożyczenie łyżew, 1zł - szatnia. Fajna jazda :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
albalonga Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q 12.01.06, 15:34 niestety w Krakowie to jest kiepsko z lodowiskami _ taka mowia co co lubia sporty zimowe. Porzadne jest w .... Krynicy. Robi wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś