Dodaj do ulubionych

Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!quick

IP: *.ists.pl / *.ists.pl 04.01.06, 19:11
Obserwuj wątek
    • peteen Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q 04.01.06, 20:03
      quick...
    • Gość: myszkab Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q IP: 87.207.234.* 04.01.06, 21:29
      wiesz ggdzie jest basen na polfie? To zaraz przy tym basenie robią lodowisko
    • Gość: Topmek Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q IP: *.chello.pl 04.01.06, 23:19
      Na wprost M1 REAL (hipermarket) w nowej hucie !! Nowo otwarte SUPER !!
      • myszkab Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q 05.01.06, 07:11
        czekaj czekaj - M1 nie jest w hucie
        • Gość: Przemcio Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.01.06, 11:28
          basen na polfie...hmmm..nie wiem...w jakiej dzielnicy??? napiszcie jeszcze jakie
          sa ceny??
          • Gość: polfa Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:31
            to ty nie jesteś z Krakowa, na 100% - jak można nie wiedzieć gdzie jest basen
            na Polfie!!!
            • tuya Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q 05.01.06, 13:50
              > to ty nie jesteś z Krakowa, na 100% - jak można nie wiedzieć gdzie jest basen
              > na Polfie!!!
              może dlatego że Polfy już nie ma - jest Pliva.

A tak wracając do lodowisk to jest jeszcze za Halą Targową - to na Dietla, tak
              dla niezorientowanych;) i podobno na Błoniach (ale sama go jeszcze nie
              widziałam w tym roku więc nie wiem czy już jest).
              • peteen zaraz, zaraz... 05.01.06, 13:52
                a słyszałaś kiedyś, żeby ktoś szedł "na plivę"? wszyscy chodzą "na polfę", bez
                znaczenia jest dla nas własciciel obiketu, nazwa historyczna jest ciągle w
                uzyciu...
                ;c)
            • Gość: Przemcio Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.01.06, 15:36
              Fakt nie jestem z Krakowa..tylko tutaj studiuje...ale na lyzwy bardzo chetnie
              bym poszedl..dlatego to pytanie ;]]]
              • Gość: Przemcio Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q IP: *.s.ii.uj.edu.pl 06.01.06, 13:08
                no to jeszcze raz przypominam...piszcie..
                • aga_z82 Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q 06.01.06, 16:12
                  www.sube.pl/lodowisko/
    • cyklotron Moze do Tarnowa? 05.01.06, 15:20
      Moze do Tarnowa?
      www.tarnow.pl/proponujemy/lodowisko.php
      Fajne to lodowisko - i na piwo blisko ;-)
      • renka14 Re: Moze do Tarnowa? 06.01.06, 16:10
        lodowisko za Halą Targową, duża tafla, wypożyczalnia, łyżwy wygodniejsze niż
        moje i choć miałam własne w plecaku, jeździłam w tych wypozyczonych ale trochę
        droga impreza,w cenie kina, i najlepiej zadzwonić co do godzin bo czesto jest
        wypozyczone na szkolne jeżdżenie
        pozdrawiam
        • ww86 Re: Moze do Tarnowa? 12.01.06, 14:56
          Lodowisko na Błoniach jest już czynne - od początku stycznia. Ceny: 5zł - bilet
          ulgowy (uczniowski, studencki), 7zł - bilet normalny, 5zł - wypożyczenie łyżew,
          1zł - szatnia. Fajna jazda :)
          Pozdrawiam
    • albalonga Re: Gdzie na lodowisko?kto wie niech napisze!!!!q 12.01.06, 15:34
      niestety w Krakowie to jest kiepsko z lodowiskami _ taka mowia co co lubia
      sporty zimowe. Porzadne jest w .... Krynicy. Robi wrazenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka