montenuovo 09.01.06, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Ale dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qoobaq Re: [...] 09.01.06, 23:50 wiadomosc , ze wiadomosc zostala skasowana zostala skasowana za naruszenie regulaminu 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:..................PIS....DA!!! !.......... 10.01.06, 00:14 Zobaczycie za chwilę dostanę klamerkę!!!.Wniosek z tego ,że PIS gó...daje!!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re:..................PIS....DA!!! !.......... 10.01.06, 00:18 Wziąłbyś sobie sam zrobł klamerkę, leniu jeden:) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:..................PIS....DA!!! !.......... 10.01.06, 00:22 Nie mogę !!!jak ją puszczę to mi spodnie spadną!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re:..................PIS....DA!!! !.......... 10.01.06, 05:38 no własnie - sam sobie zrobiłem klamerkę i mam spokój, nadto wyręczam internetowego forum strażników. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: [...] 10.01.06, 07:22 A ta wiadomość zostanie skasowana przez barrina, frustrata lub wielkiego brata! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: [...] 10.01.06, 07:30 Zwróciłem uwagę,że od trzech dni zmieniła się orientacja naszych "forumowych tenorów"cięte są wątki "łagiewnickie" a,"staropiernickie"omijają z dużym zapasem!!;c)).Zyta stała się modna!!.Czas Judasza wraca!!;c(( Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: [...] 10.01.06, 07:36 Mówisz, że kikokokoouiyeendsbeeyyy i coś tam jeszcze górą ? Ja myślę, że jednak adminom nie pizło w gipsdeke, jak mówią Ślązacy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: [...] 10.01.06, 07:39 "Nasi"tenorzy mają moczodawców!!!;c))!!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: [...] 10.01.06, 07:41 Juz słyszałem kiedyś taki tekst:..""jam wasz jedyny moczodawca,jam wasz alfons i omega!!"";c)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: nie kłam!! 10.01.06, 08:24 Nu szto wy tak sieriożno towariszcz frjustrat! Ułybajtjes utrom! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: nie kłam!! 10.01.06, 08:28 No już lepiej! Ale kto szkaluje: ten nowy gór czy długi pojazd? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: nie kłam!! 10.01.06, 08:30 "Zwróciłem uwagę,że od trzech dni zmieniła się orientacja naszych "forumowych tenorów"cięte są wątki "łagiewnickie" a,"staropiernickie"omijają z dużym zapasem!!;c)).Zyta stała się modna!!.Czas Judasza wraca" To o mnie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: nie kłam!! 10.01.06, 08:33 Uderzyłeś w stół, czekamy na nożyce. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: nie kłam!! 10.01.06, 08:39 Te nożyce 'dziwnie brzmią"!,znam się na tym bo kiedyś bawiłem się tez w krawiectwo...damskie!!!;c)).To :.."nie kłam"jakoś mi znajome!!!Czy to nie tow.Kiko...jej prawdy w jej ustach śmierdzą ,jak ostatnia o moim piciu!! Jestem przed przeszczepem serca!!!.Nie strzelam sobie "samobója"do własnej bramki!!.Niestety to dowód ,że wybiórczo już zaczynasz wyłapywać "te prawdy";o(( Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: nie kłam!! 10.01.06, 19:26 Sam nie wiem - wiem natomiast, że krojenie wątków ma przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś