Gość: f Dobre;) IP: *.ntvk.com.pl 13.01.06, 23:09 "Ponoc nie ma informacji w prasie i mediach aby nie powodowac paniki" Przy takim poleceniu Policji pierwszy-lepszy poleciałby do Faktu albo SE i sprzedał te rewelacje. Przed mediami nic się nie ukryje. To one rządzą tym krajem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: Dobre;) IP: *.ists.pl / *.ists.pl 14.01.06, 11:11 faktycznie jakims dziwnym trafem nie ma nic w mediach,jednak to co sie dzieje jest prawda,z tego co sie dowiedzialam policja chce to zatuszowac,i jak tu mozna czuc sie bezpiecznie?! ludzie nie zartujcie sobie z takich rzeczy bo to wcale nie jest smieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibson Re: Dobre;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 11:56 jak myslicie-co mozna zrobic by przerwac zmowe milczenia naszych szanownych organow wladzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: Dobre;) IP: *.ists.pl / *.ists.pl 14.01.06, 12:27 raczej nic,ale i tak dobrze ze czesc ludzi swiadoma tego co sie dzieje mowi innym,mamy chociaz jakeis pojecia o tym co sie dzieje,wolalabym jednak dowiedziec sie nie od 3cich osob lecz od kogos kto ma o tym pojecie,chcialabym wiedziec jakie jest realne zagrozenie,a tak to sa tylko domysly Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Dobre;) 14.01.06, 12:30 Nie oglądasz kryminałów? Takich szaleńców napędza zainteresowanie opinii publicznej, to jest dla nich największa frajda. Właśnie teraz rzeźnik odświeża sobie forum kraków i ostrzy noże śliniąc się na widok nowego postu w tym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Dobre;) 14.01.06, 13:27 istna napisała: > Właśnie teraz rzeźnik odświeża sobie forum kraków i ostrzy noże śliniąc się >na widok nowego postu w tym wątku. noooo:) na widok autorki postu tez :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Fakt lub Superexpress pisały tylko.... IP: *.chello.pl 14.01.06, 13:38 Jakoś przed Swiętami weszłam na stronę którejs z tych gazet , tylko nie pamiętam ktorej, /można sprawdzić/ i był tam artykuł o tym mordercy od skóry sprzed kilku lat. Zdziwiło mnie jedno, była to jakby zachęta dla niego aby zaczął dzialać. Pisali o tym że takie osoby po kilku latach ponownie zaczynają działać, powoływali się na jakiegoś naukowca. Pomyślalam wtedy po co to piszą, chyba żeby go zachęcić.Teraz rozumiem że albo na podstawie tego artykułu powstala plotka jeśli to plotka, albo w ten sposób chcieli dać znać że coś się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Fakt lub Superexpress pisały tylko.... IP: *.chello.pl 14.01.06, 13:51 Bylo zamieszczone zdjęcie tej studentki i chyba zdjęcie z portu rzecznego gdzie ją znaleziono. Może ktoś pamięta ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: Fakt lub Superexpress pisały tylko.... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 14.01.06, 15:04 było to w neewsweeku,czytalam o tym,masz racje-swoista reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Fakt lub Superexpress pisały tylko.... IP: *.chello.pl 14.01.06, 15:10 Ja nie byłam na stronie neewssweeka, więc nie tylko jedna gazeta o tym pisała. Pytanie po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Fakt lub Superexpress pisały tylko.... IP: *.chello.pl 14.01.06, 15:19 Mógł to być przedruk z neewssweeka w superexpressie. Im się często to zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: Fakt lub Superexpress pisały tylko.... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 14.01.06, 15:42 ja czytalam o tym w newsweeku,byly zdjecia archiwalne z miejsca znaleziska itp.to byl artykul z cyklu "archiwum X-nierozwiazane zagadki"czy jakos tak,byly tam wypowiedzi psychologow,agentow ktorzy ta sprawe badaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja dajcie juz spokój IP: *.altar.net.pl / 62.233.214.* 14.01.06, 15:50 dziewczyny:jest sobota,fajna pogoda,mnóstwo pubów.kin.itd,idzcie gzieś poszaleć albo zajmijcie się czymś pożytecznym,nie miejcie poczucia straconego czasu.............na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: dajcie juz spokój 14.01.06, 18:37 są juz pierwsze zeznania Rzeźnika. Twierdzi, że nie miał nic do ofiar, tylko ich skóry go denerwowały Odpowiedz Link Zgłoś
likus1 Re: dajcie juz spokój 14.01.06, 22:20 jaki ty "mateuszwierzbicki" i twoi "koledzy" macie ciety dowcip, poprostu boki zrywac - uhahauhaha Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: dajcie juz spokój 14.01.06, 22:43 nam wcale nie do śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia2121 Łapiąc schize.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:23 AAAaaa!!! Ja naprawde sie boje tego czubka! Najgorsze jest to, ze oficjalnie nic nie wiadomo (a ludzie ofkoz ubarwiają...mam nadzieje :))Niech ktos cos z tym zrobi :| do cholery jasnej! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Łapiąc schize.... 14.01.06, 22:44 nie martw się, pan Wiesiek juz go schwytał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patate Re: Łapiąc schize.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:18 widze ze duzo ludzi cos wie i to co najgorsze pogrubia, narazie bylo znalezione tylko jedno cialo, ja o tym wiem bo to sie stalo obok mnie i sledze ta afere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia2121 Re: Łapiąc schize.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 00:59 tylko jedno?? to w końcu ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia2121 Re: Łapiąc schize.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 01:00 i kto to jest ten pan Wiesiek? hy?;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 02:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika [...] IP: *.chello.pl 15.01.06, 11:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: psychol- IP: *.autocom.pl 15.01.06, 11:45 a skad to wiesz, widzialas moze? zajmujesz sie ta sprawa z ramienia prokuratury? Jesli mowisz ze jest piec ofiar to powiedz skad to wiesz, a nie mow tylko ze wiesz, bo rownie dobrze ja moge powiedziec ze on zabil juz z 10000 osob bo ostatnio jak wracalem z pracy to zauwazylem ze sa mniejsze korki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka [...] IP: *.ists.pl / *.ists.pl 15.01.06, 11:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 11:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: psychol- 15.01.06, 12:12 Gość portalu: dziewczyna napisał(a): "...ja sama sie boje teraz chodzic nocami bo komu jak komu ale wujkowi > wierze.ludziom nie!" wujek nie jest człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: psychol- IP: *.ists.pl / *.ists.pl 15.01.06, 12:37 dobrze ze napisalas moze juz nie bedzie zartow na ten temat!to co sie dzieje jest straszne!ja nie rozumiem tylko czemu nikt o tym nie mowi,moze sie wydawac ze to dla niego bodziec,ale wydaje mi sie ze powinnismy znac prawde o zagrozeniu,zeby moc podjac jakies srodki ostroznosci.pare osob mi juz mowilo ze usuwaja watki dotyczace tej sprawy,ale to jest nie w porzadku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi11 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.orange.pl 15.01.06, 10:11 w grudniowej kronice krakowskiej o 18 tez o tym mówili, no a teraz sprawa ucichła z wiadomych względów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 11:54 Ja wiem napewno ,ze ostatnio znaleziono zwloki studentki przed instytutem Ujotu chyba bo ciotka która mieszka niedaleko mi mówila i mówila ze było pełno żandarmeri tam i wogóle była strasznie spanikowana bo to niedaleko niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.chello.pl 15.01.06, 12:06 ale którym instytutem UJ? pod głównym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.chello.pl 15.01.06, 12:23 www.malopolska.policja.gov.pl/aktualnosci.php?data=2005-12-08 tutaj jest mowa o pierwszym zabójstwie, niestety na stronie polcji nie ma więcej info na ten temat.a w gazecie krakowskiej z 10.01. wypowiada się p. skowronek iz krakowskiej policji i mówi że nie ma żadnego zagrożenia i nie ma podstaw aby mówić o seryjnym mordercy. poprostu paranoja! jak policja może ukrywać tak masakryczne zbrodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.isk.net.pl / *.devs.futuro.pl 15.01.06, 13:08 Tutaj mamy iformacje o kolejnym zabojstwie... www.malopolska.policja.gov.pl/aktualnosci.php?data=2005-12-14 W zasadzie data jest wczesniejsza, wiec wczesniejszym, ale czy te sprawy sa ze soba powiazane...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.range81-159.btcentralplus.com 15.01.06, 13:26 A te ofiary to same kobiety byly.Bo jesli nie to fakt ze odcina sie glowe i rece moze oznaczac ze ktos nie chce identyfikacji ofiar(np grupa przestepcza dla ktorej legenda o seryjnym mordercy jest wygodna przykrywka dla pozbycia sie roznych niewygodnych pacjentow). Z drugiej strony skad tam zandarmeria wojskowa?Tzn jak ktos napisal pod uj-otem gdzie znaleziono cialo studentki.Zandarmeria nie prowadzi sledztw w sprawach cywilnych.Sa dwa rozwiazania.Albo podejrzany to osoba powiazana scisle z wojskiem, albo mamy do czynienia ze sprawa z archiwum x(wampiry, istoty pozaziemskie etc) i wtedy wojsko rzeczywiscie sie tym zajmuje. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 13:34 JEDNOSTKI Z WARSZAWY SPECJALNIE BO SOBIE NIE RADZĄ Z UJEĆIEM TEGO PSYCHOLE.człowiek ten wyjatkowi sie maskuje...mamy doczynienia z kimś wyjątkowo brutalnym i przebiegłym dlatego jest zakaz w mediach bo morderca moze miec dostep do mediów a pozatym to by bylo szkodliwe dla sledztwa...! Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 13:49 tak, z kazdej strony naszego kraju nadciąają kolejne oddziały policji.. widziałem juz kilka takich pielgrzymek, opatuleni w zimowy sort mundurowy maszerowali w milczeniu w kierunku centrum.. czterech ich było.. jak pod mym oknem przechodzili Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz jesteś, ropuszniku 15.01.06, 13:55 a myśmy już podejrzewali najgorsze... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=34969193 Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 13:56 osaczają Cię Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 13:57 nie boje sie.. gromadze materialy wybuchoqwe.. a jeden kolega ostatnio mi przysłał wygrzebany pod sudziankami pocisk artyleryski 88mm wiec nawet inni dbają o moje zapasy trotylu.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 13:56 Wujek mojej ciotki, który pracuje w Instytucie Ekspertyz Sądowym też ich widział. Boję się... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 13:59 Mrugu, nic nie bój, królika na warcie postaw Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:00 A jeśli królik to uczynił?! Boję się... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:02 z tym królikiem to może byc prawda. Najpierw na nodze od krzesła wszystko przecwiczył Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:05 Z królikami to faktycznie różnie bywa, kto widział "Świętego Graala" ten wie... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:06 A to były tylko niewinne igraszki w porównaniu do tego co moja bestia potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:09 mrug napisał: > A to były tylko niewinne igraszki w porównaniu do tego co moja bestia potrafi! aż taką masz złą teściową? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:12 Aż w takiej komitywie z moim królikiem nie jesteśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:13 żeby tylko nie wrócił do Ciebie jak sie nasyci Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:13 Raczej: żeby tylko nie wrócił do Ciebie ZANIM sie nasyci Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:22 Rzucę mu kota na pożarcie jakby co... Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:25 ANI SIĘ WAŻ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:29 Masz rację. Królik lubi większe ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
w19f45 Re: To jest jak wystarczy że jeden krz Matką Bską 15.01.06, 15:13 wystarczy że jeden kretyn powie że widzi coś na szybie to reszta też to widzi a do tego jeszcze jakiś dziennikarzyna z kamerą i cuda już gotowe - no ale teraz jest idealny czas na wszelakie baje , widać to nawet w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:01 bój się, bój. Strach bywa oczyszczający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 13:58 dlaczego sie napieprzasz ropuszniku?przecież to prawda ze tak jest bo niektórzy mają naprawde znajomych w malopolksiej policji i wiedza.ale jesli nie wierzysz twoja sprawa.ja swoje wiem i sie boje. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 13:59 Ja się też boję... W sekrecie powiem Wam, że widzę martwych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:06 tułowie same? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:06 Tak. I śmieją się ze mnie swoimi bezgłowymi korpusami! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:07 Aha, mowa ciała, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:12 Uniwersalny język...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:00 ja sie nie napieprzam.. ja sie martwie.. bo skąd policja weźmie tyle toitoi-ów zeby oni wszycy w kolejkach sie nie musieli do kibla ustawiac.. zobaczycie co sie niedługo w bramach dziac bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 14:18 Ania - może w końcu zaczniesz się leczyć wraz z paroma osobami odwiedzającymi to forum !! Piszesz takie brednie, że aż skóra cierpnie. Nie wiesz nic na temat sprawy a Twoje wypowiedzi opierają się na plotkach zasłyszanych od spanikowanych studentów i innych "wszystkowiedzących".( jeden ma ciocie w policji, drugi wuja, a trzeci potknął się o głowę trzydziestej ofiary). Zaraz głupie knucie, że Policja "ukrywa", "milczy", "tuszuje", "zaciera" - po prostu Policja nie wdaje się w polemikę z oszołomami, którym i tak nikt i nigdy nie był w stanie niczego wytłumaczyć i którzy zawsze będą mieli własne wytłumaczenie daleko mijające się z prawdą. Policja powinna łapać ludzi piszących takie bzdety i nakręcających się wzajemnie ( no tak - na głupotę nie ma paragrafu). Dziwi mnie tylko fakt, iż tak wielu wierzy w te plotki - z resztą dla niektórych wiara w plotkę przychodzi łatwiej niż wiara w Boga lub zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:30 Ej! Misiek nie psuj mi czytadła! Taki dobry kryminał, prawie jak Chmielewskiej za czasów świetności, a Ty psujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:33 noo.. swinia nie misiek.. juz na pierwszej stronie kryminały napisac długopisem 'mordercą jest ciotka' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek OSTATNIA PEWNA WIADOMOŚĆ!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 14:40 DO KRAKOWA ŚCIĄGNIĘTY ZOSTAŁ CHUCK NORRIS, KTÓRY ROZPRAWI SIĘ Z SERYJNYM MORDERCĄ. Poniżej podane zostały do publicznej wiadomości oczywiste fakty dotyczące osoby CHUCKA NORRISA: -Chuck Norris regularnie oddaje krew do Czerwonego Krzyża. Tylko nigdy nie jest to jego krew, -Popularna gra "Doom" jest luźno oparta na tym, jak kiedyś Szatan pożyczył od Chucka Norrisa 2 dolce i zapomniał oddać, -Istnieją 2 rodzaje ludzi: martwi i ci, którzy jeszcze nie spotkali Chucka Norrisa, -Mówią, że piorun nigdy nie uderza dwa razy w to samo miejsce. Tak samo jak Chuck Norris. Nie musi, -Chuck Norris może dzielić przez zero, -Chuck Norris już był na Marsie, dlatego nie ma tam żadnych form życia, -Chuck Norris nie śpi. Czeka, -Chuck Norris nie idzie polować bo w polowaniu istnieje prawdopodobieństwo porażki. Chuck Norris idzie zabijać, -Za zarostem Chucka Norrisa nie ma brody. Jest kolejna pięść, -Chuck Norris ma dwie prędkosci: Chodzenie i Zabijanie, -Chuck Norris nie czyta książek. Gapi się na nie dopóki nie dowie się z nich tego czego chce, -Kiedyś Chuck Norris kopnął kogoś z półobrotu tak mocno, że jego stopa nabrała prędkości światła, cofnęła się w czasie i zabiła Amelie Earhart gdy leciała nad Pacyfikiem, -Nie ma teorii ewolucji, jest lista stworzeń, którym Chuck Norris pozwala żyć, -Chuck Norris nie ubija masła. Kopie krowy z półobrotu a masło samo wychodzi, -Znak miejsca dla inwalidów nie oznacza miejsca, gdzie mogą zaparkować inwalidzi. Oznacza miejsca, które należą do Chucka Norrisa i jeśli na nich staniesz zostaniesz inwalidą, -Na Nagasaki nigdy nie spadła bomba. Chuck Norris wyskoczył z samolotu i walnął ziemię. Mając na uwadze powyższe fakty w Krakowie na pewno zapanuje spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:51 > 'mordercą jest ciotka' a nie szwagier? Myślałam, że szwagier i ten kangur... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:52 w czasie, jak ich właściciel z kanapą Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 14:52 Wątki powieści się mnożą... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 15:03 tym się charakteryzuje dobra powieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 15:04 Chuck zakończy tą opowieść... Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 15:07 Jednym uderzeniem pięści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 15:11 nie uderzeniem z pięści, tylko kopem z półobrotu :):):) Ktoś kiedyś próbował powiedzieć Chuckowi Norrisowi, że kopniaki z półobrotu nie są najlepszymi sposobami by kogoś kopnąć. Historycy uważają to za największą pomyłkę w historii... Gdy spytasz Chucka Norrisa, która jest godzina, zawsze odpowie: “ Dwie sekundy do”. Gdy się spytasz “ Dwie sekundy do czego?” kopnie cię z połobrotu w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 15:17 Czak jest wporzo Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 15:18 Super! A że jest niewielki, można go też stosować jako malakser:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 15:22 jak się obraca w półobrotach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 15:29 Jeśli powiesz “Chuck Norris” w Mongolii, ludzie zaczną cię kopać z półobrotu w twarz w jego imieniu. Zaraz po ich kopach zostaniesz kopnięty w twarz z półobrotu przez samego Norrisa Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 15:31 Nazywam mi Czak. Czak Norris. Jak mam się sam kopnąć w twarz i to z półpobrotu w Mongolii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 15:40 W statystycznym pokoju jest 1,242 obiektów, które mogą posłużyć Chuckowi Norrisowi do zabicia ciebie, wliczając w to pokój, Na pocżątku każdego lata Chuck Norris zaczyna trening (kzp) kopów z półobrotu. Wtedy właśnie zaczyna się pora huraganów, Chuck Norris nie ma przyjaciół tylko potencjalne cele dla jego kopów z półobrotu, Bóg nie dopuszcza, aby dobrym ludziom działy się złe rzeczy. W odróżnieniu od Chucka Norrisa, Dla Chucka Norrisa to żaden problem okopać się w wodzie w hełmie odwróconym na drugą stronę, Chuck Norris zaskarżył NBC o to, że nazwa Prawo i Porządek są zastrzeżonymi nazwami jego lewej i prawej nogi, Chuck Norris jest w 1/8 Indianinem. Nie ma to nic wspólnego z jego przodkami, zjadł po prostu jednego, Raz na nogę Chucka Norrisa nastąpił ślepiec. Chuck spytał go: "Nie wiesz kim jestem? Jestem Chuck Norris". W tym momencie ślepiec odzyskał wzrok. Pierwszą, ostatnią i jedyną rzeczą jaką facet zobaczył był "kończący z półobrotu" Chucka, Całując w dupę Chucka Norrisa wyświadczasz sobie przysługę, Chuck Norris nie ufa lustrom, ponieważ może być tylko jeden Chuck, Żeby oszczędzić czas Noe zabrał na arkę tylko samice zwierząt i Chuck'a Norris'a. Świat fauny nie ucierpiał na tym wcale, Od kiedy w 1940 roku narodził się Chuck Norris, odsetek śmierci spowodowanych kopniakiem z półobrotu wzrósł o 13000% Chuck Norris nie umie latać, ale i tak to robi, I rzekł Bóg: "Niech stanie się jasność". Chuck Norris powiedział: "Powiedz 'proszę'", Ukrytym talentem Chucka Norrisa jest niewidzialność Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 15:43 a po cóz miałbym sam siebie zabijac jednym z 1,242 obiektów? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 15:44 "Chuck Norris nie ufa lustrom, ponieważ może być tylko jeden Chuck" Każę to sobie wygrawerować na zegarku. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: DLACZEGO POLICJA UKRYWA FAKT ZE SCIAGNELI ... 15.01.06, 15:47 wiem, i dlatego sie nie przeglądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: OSTANIA OFIARA TO STUDENTKA ....:(:( IP: *.eu.org 15.01.06, 18:29 Myślę,ze trochę się sami nakręcacie.. Zwłoki owszem były,ale jak do tej pory jedne.Czy na prawdę sądzicie,ze to jest jakaś teoria spisku?Że policja,władze,media,celowo ukrywają masakryczne zbrodnie? Każde tego typu morderstwo napawa mnie przerazeniem,ale nie rozkręcajcie tego do niebotycznych rozmiarów,bo zaczynacie siać zamęt. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: OSTANIA OFIARA TO STUDENTKA ....:(:( 15.01.06, 18:35 Aha, a najlepsze jest określenie "koło instytutu UJ":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: OSTANIA OFIARA TO STUDENTKA ....:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:46 a co dziwnego w tym okresleniu?przecież to bylo kolo instytutu ujotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: OSTANIA OFIARA TO STUDENTKA ....:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:46 dziwne?instytut ujotu jest dziwny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: OSTANIA OFIARA TO STUDENTKA ....:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:50 tak, tak... powrót mordercy... -nasz seryjny morderca nawet samochodem jeździ powodując na śliskich drogach serię karamboli i śmiertelnych wypadków, -nasz seryjny morderca wmusza ofiarom alkohol a następnie wsadza je do samochodu i grożąc śmiercią nakazuje jechać, -nasz seryjny morderca nakazuje przechodzić ulicę w miejscach niedozwolonych albo na czerwonym świetle i zakazuje się oglądać, -nasz seryjny morderca zmusza innych do popełniania morderstw, -nasz seryjny morderca wiesza swoje ofiary w ich mieszkaniach a policja uznaje to za samobójstwo, -nasz seryjny morderca wkrada się do szpitali, gdzie na intensywnej terapii dusi swoje ofiary poduszkami a wszyscy myślą, że to zgony naturalne, -nasz seryjny morderca zatyka kominy i powoduje zaczadzenie ludzi, -nasz seryjny morderca to... -nasz seryjny morderca tamto... -nasz seryjny morderca owo... wszędzie o tym piszą - tylko nie w Krakowie !! jak będą mordować w Warszawie - to napiszą o tym tylko w Krakowie... dziennikarzom nie zależy na pracy a gazetom na czytelnikach - więc z całą pewnością nie napiszą co się dzieje na ich podwórkach. DAJCIE JUŻ SPOKÓJ Z TYMI BZDETAMI, BO JAK ZACZNIE CZYTAĆ TO JAKIŚ MANIAK, TO W CZYNIE SPOŁECZNYM WAS POĆWIARTUJE. ( może hipermarkety ogłoszą jakąś specjalną wyprzedaż siekier, noży, pił, taczek, lin i innych przydatnych narzędzi i utworzą nowy dział " DLA SERYJNYCH MORDERCÓW" ). Ja czekam kiedy będzie promocja w salonach HUSQVARNA, bo nie lubię się specjalnie męczyć :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: OSTANIA OFIARA TO STUDENTKA ....:(:( 15.01.06, 19:02 Tak, dlatego że ogólnie przyjęte jest nazewnicto "instytut czegos tam UJ" - instytut geografii UJ, instytut Psychologii Stosowanej UJ, instytut chemii UJ itd. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: OSTANIA OFIARA TO STUDENTKA ....:(:( 15.01.06, 19:06 ..a powiedzieć "koło instytutu UJ" to jakby powiedzieć "koło sklepu z butami":))) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: OSTANIA OFIARA TO STUDENTKA ....:(:( 15.01.06, 19:07 w:g IPN-nu jest ich w Krakowie 100 000 IP: 213.166.209.* Gość: monica 15.01.06, 15:52 + odpowiedz liczka nie odbiegajaca od moich przewidywan • Re: w:g IPN-nu jest ich w Krakowie 100 000 mateuszwierzbicki 15.01.06, 16:10 + odpowiedz ofiar Rzeźnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: OSTANIA OFIARA TO STUDENTKA ....:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WesolyRomek Re: OSTANIA OFIARA TO STUDENTKA ....:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:15 ale jaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: OSTANIA OFIARA TO STUDENTKA ....:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:25 Zapomniałem dodać, że: -nasz seryjny morderca powoduje raka i choroby serca, -nasz seryjny morderca może być przyczyną impotencji, -nasz seryjny morderca szkodzi tobie i twojemu otoczeniu, -nasz seryjny morderca może być przyczyną wielu groźnych chorób, Właśnie.... Może mały konkurs??????????????? CO MOŻE NSM (NASZ SERYJNY MORDERCA) ??????????????????????? Nagrodą jest kolacja z NSM (o śniadaniu nie myślcie - bo i tak nie dożyjecie...) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: OSTANIA OFIARA TO STUDENTKA ....:(:( 15.01.06, 19:28 on może nam skoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłapouszek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 83.238.122.* 15.01.06, 21:03 Nie wiem czemu tego nie zauważyłeś, ale ...to jest ten sam korpus i to samo morderstwo. Spójrz na datę - 08.12.2005!!! Fakt, że jedna wiadomośc jest napisana 14 grudnia, ale piszą o znalezienu zwłok 8 grudnia, więc to tylko jedne zwłoki, a w zasadzie ich część. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 15.01.06, 21:12 to gdzie reszta ich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłapouszek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 83.238.122.* 15.01.06, 21:39 To chyba wiedzą tylko głowa i kończyny. No ewentualnie jeszcze murderer... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 15.01.06, 21:49 a może te ciało samo sie zamordowało i urwało sobie głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 15.01.06, 21:52 No pewnie, że to samobójstwo! A że to niezłe ciało było, to inne ciała z rozpaczy tez się same mordują. Odpowiedz Link Zgłoś
bursiaczek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 15.01.06, 21:54 dalej jestem klapouszkiem, choć teraz przybrałam postać bursiaczka:))) Niewykluczone, że masz rację. Technika poszła do przodu,więc ciało nie mogło być gorsze. A może uwagę na siebie zwrócić chciało??? Odpowiedz Link Zgłoś
bursiaczek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 15.01.06, 21:56 Czegóż to ciało nie zrobi dla siebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 15.01.06, 22:16 ono może posunąć się do wszystkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
bursiaczek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 15.01.06, 22:33 No,no,no,no,no,no,no,no,no,no,no,no...There`s no limits!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdła_dama Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 06:54 :] eeeeeeeeeeeeeech. a żony nie szukasz? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 15.01.06, 20:47 a skad wiesz takie rzeczy azs mnie to przeraza jestem z huty kurcze jakis psychol znowu sie wylonil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 23:38 a BYL JESZCZE JAKIS INNY PSYCHOL NA HUCIE?skro piszesz ze znowu sie wyłonił? Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 dajcie spokój z tą plotą ! 16.01.06, 07:16 jakiś małolat robi wam wodę z mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek podobno ludzie, ktorzy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:45 nasmiewaja sie z morderstw i tym podobnych charakteryzuja sie niskim ilorazem inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: podobno ludzie, ktorzy ... 16.01.06, 10:56 a kopernik była kobietą. podobno oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: podobno ludzie, ktorzy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:50 kopernik w zadnym wypadku nie byl kobieta, nawet podobno. Twierdzenie co do inteligencji powoli sie potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: podobno ludzie, ktorzy ... 16.01.06, 17:12 jak nie był, jak był. Czaszke przeciez ostatnio znaleziono i nie ma juz żadnych wątpliwości, że był kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obdarty ze skóry Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.crowley.pl 16.01.06, 11:03 Zaraz wracam !!Dałem skóre do czyszczenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Jak sprawy stoją...?? 16.01.06, 12:26 Bo nie chce mi się czytać wszystkiego, a po ilości postów widzę, że jakieś nowe "fakty" są w sparwie... proszę zatem o streszczenie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Jak sprawy stoją...?? 16.01.06, 12:27 ciotka carmen:) a nic ciekawego.. czak noris przyjechal zrobic z tym pożądek Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Jak sprawy stoją...?? 16.01.06, 12:29 Tymczasem morderca udusił gołębia pocztowego i porzucił zwłoki w Zabierzowie. Zostawił też list, żeby upozorować samobójstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Jak sprawy stoją...?? 16.01.06, 12:31 Eeee...gdyby przyjechał Ja Vam Dam, to by zrobił porządek. na Czaka bym nie liczyła...:P OH! A ten Gołąb to może Dody i Radzia był...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłapouszek Re: Jak sprawy stoją...?? IP: 83.238.122.* 16.01.06, 12:48 Niósł pewnie znak pokoju,..........a tak marnie skończył Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Jak sprawy stoją...?? 16.01.06, 17:19 pod sklepem znaleźli następny tułów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłapouszek Re: Jak sprawy stoją...?? IP: 83.238.122.* 16.01.06, 17:37 gołębia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWWWWWWWWWWWWWWWWW dyżurny wątek okolicznościowy służb specjalnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 17:27 kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: joli... 16.01.06, 22:04 przed sklepem dwie przecznice od instytutu UJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alla Re: joli... IP: 83.238.122.* 16.01.06, 23:02 Przed którym instytutem???!!! CM??? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: joli... 17.01.06, 00:14 mateuszwierzbicki napisał: > niedaleko tego sklepu Z artykułami metalowymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek KIM JEST NSM ( Masz Seryjny Morderca) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 00:21 Nasz Seryjny Morderca to istny Apollo o zabójczej urodzie!! Na jego widok kolejna ofiara straciła głowę, ręce z zachwytu jej o(d)padły a nogi poszły na boki (dalekie boki). U W A G A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczególnie podatne na zabójczą urodę NSM są łatwo kochliwe studentki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłapouszek Any news??? IP: 83.238.122.* 17.01.06, 20:23 Widzę, że nie dzieje się nic ciekawego w temacie:((( Żadnych nowych info, nic???!!! Nikt nie ma żadnych przecieków, obserwacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłapouszek Re: poluje teraz na osły... IP: 83.238.122.* 17.01.06, 22:25 Dzięki za ostrzeżenie, dobrze wiedzieć i chaaa. Mnie rady nie da jak go wezmę z kopytka...ichacha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: poluje teraz na osły... 17.01.06, 22:30 nie daj się Kłapouszku przerobic na salami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłapouszek Re: poluje teraz na osły... IP: 83.238.122.* 17.01.06, 22:43 Kłapouszki rulezzz. Szczególnie te, które mają sprytne i sprawne kończyny( bo jeszcze nie zostały ich pozbawione przez rozpruwacza:))). Głowę też mam na karku. Choć swoją droga salami byłoby ze mnie całkiem dobre, bo ja niezły towar jestem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: poluje teraz na osły... 17.01.06, 22:45 czyli dziewczynka? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłapouszek Re: poluje teraz na osły... IP: 83.238.122.* 17.01.06, 22:48 Dziewczynka nie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: poluje teraz na osły... 17.01.06, 22:50 to Kłapouszka czyli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłapouszek:)) Re: poluje teraz na osły... IP: 83.238.122.* 17.01.06, 23:09 Oj tam kwestia formalna :))) kłapouszek czy kłapouszka... Choć nie do końca,... bo jeśli rozpruwacz woli TE Kłapouszki, a n ie TYCH Kłapouszków, to muszę się zacząć bać brrr Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: poluje teraz na osły... 17.01.06, 23:13 nie bój się, ten rozpruwacz to królik niejakiego Mruga i Kłapouszek nie rusza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KłapouszkA Re: poluje teraz na osły... IP: 83.238.122.* 17.01.06, 23:17 Spokojnie będę więc mogła wyciągnąć dziś moje kopytka, oczywiście tylko do rana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Witamy pana z Ostrowca Świętokrzyskiego!! 17.01.06, 23:36 W drugim poście będzie więcej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotkamgo Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.chello.pl 17.01.06, 22:00 jak go spotkam to mu nogi z d... powyrywam ;] Poza tym - to baje - śmaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika ma ktos jakieś wiadmości? IP: *.chello.pl 19.01.06, 23:14 czemu ten wątek nagle ucichł? czyżby nic się już nie działo? jeli coś wiecie to dajcie znać, tylko nie żadne kretyńzmy w stylu pana wieśka :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: ma ktos jakieś wiadmości? 19.01.06, 23:21 Monia, dajeże se już spokój...co?? Toż to brednie i głupie wymysły są, nie ma co sobie tym głowy zawracać...;) A tym bardziej wątku do góry podnosić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: ma ktos jakieś wiadmości? IP: *.chello.pl 20.01.06, 20:28 jak uważasz że to są tylko wygłupy i brednie to powodzenia, niestety to jest prawda!a jak nie masz nic do powiedzania na ten temat to nie zabieraj głosu, ja tylko zapytałam, a jak ktos będzie zainteresowany to odpowie Pozdrawiam Cię Carmen 80 serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: ma ktos jakieś wiadmości? 20.01.06, 22:39 odnaleziono zwyrodnialca. Niestety głowę miał też od tułowia oddzieloną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: ma ktos jakieś wiadmości? IP: *.autocom.pl 20.01.06, 22:42 drogi mateuszu powiedz mi, myślisz że jesteś śmieszny? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: ma ktos jakieś wiadmości? 20.01.06, 23:11 a co tu do śmiechu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: ma ktos jakieś wiadmości? IP: *.autocom.pl 21.01.06, 21:45 no wlasnie nic kretynie i dziwie sie ze tego nie mozesz pojac Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: ma ktos jakieś wiadmości? 22.01.06, 00:14 Wow! życie widzę ci nieszczęsny berecie niemiłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glowa Re: ma ktos jakieś wiadmości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 00:45 Idź spać. W poniedziałek do pracy się spóźnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: ma ktos jakieś wiadmości? 22.01.06, 00:47 ale głowę zdążę obciąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.244.155.17.wifi155.tnp.pl 28.01.06, 12:54 www.zyciekrakowa.pl/nowahuta/index.php/component/option,com_simpleboard/Itemid,64/func,view/catid,3/id,1768/#1768 PRZECZYTAJCIE PROSZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna B. Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 30.01.06, 19:27 TO PRAWDA. MIESZKAM NA KURDWANOWIE, OK. DWA TYGODNIE TEMU NIEDALEKO MOJEGO BLOKU ZNALEZIONO KOLEJNE ZWŁOKI KOBETY BEZ GŁOWY I KOŃCZYN. NA BIEŻANOWIE W GRUDNIU TEŻ ZNALEZIONO POĆWIARTOWANE CIAŁO. TO NIE ŻARTY. DLACZEGO POLICJA I MEDIA MILCZĄ?????? MAMY Z TYM IŚĆ DO TVN?????? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 30.01.06, 19:39 idź, idź, tylko sie juz nie wydzieraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.chello.pl 30.01.06, 21:29 a możesz napisać gdzie dokładnie na kurdwanowie? ulica? i kiedy to było? A piolicja artykułami w gazecie chce nas wprowadzić w duży błąd, a może to był artykuł sponsorowany?:> <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 30.01.06, 22:37 tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna B. Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 31.01.06, 00:40 Niedaleko Ava Marketu, między ul. Wysłouchów, Halszki a Bujaka jest teraz budowa,właśnie tam prawdopodobnie znaleziono ciało (sam korpus kobiety). Piszę 'prawdopodobnie', bo: jeszcze tydzień temu wiedziałam tylko o zwłokach na Bieżanowie, nie miałam pojęcia o nowej zbrodni. A gdy ok 2 tyg temu (dokładnej daty nie pamiętam, ale popytam) w nocy zaroiło się przed moim blokiem (nr15) od policji, trudno było stwierdzić, co właściwie się stało i w którym punkcie dokładnie. Był środek nocy, a tutaj już nie raz dochodziło do bijatyk. Dopiero kilka dni później dowiedziałam się od osoby mieszkającej nieco dalej, na Stojałowskiego, że wtedy właśnie znaleźli zwłoki, na 'budowie' w okolicy Ava Marketu- czyli przypuszczalnie jest to właśnie ten punkt. Obstawili uliczki osiedlowe, być może jeszcze czegoś szukali...nie wiem. O całym zdarzeniu (tj.znalezieniu ciała)słyszałam dopiero od kilku mieszkańców osiedla. Policja ponoć nic nie mówi, żeby nie siać paniki (podobnie jak w przypadku gwałciciela z Kosocickiej)... W każdym razie to nie przelewki, moim zdaniem ktoś powienien nagłośnić sprawę,albo ostatecznie ją wyjaśnić, zanim pojawią się kolejne zwłoki np na Kozłówku albo na Woli Duchackiej.... Jeśli ktoś wie coś więcej proszę piszcie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 01:16 tak, tak - koniecznie nagłośnić !! To jest nie do pomyślenia... Wszystkie zwłoki z Krakowa i okolic przychodzą na Bieżanów i Kurdwanów i kładą się gdzie popadnie!! Tak nie może być drogie zwłoki - zachowujcie się jak przyzwoite trupy i leżcie nieruchomo, bo później Policja musi was nocami po osiedlach gonić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 57.66.197.* 31.01.06, 12:29 sorry ale mieszkam cale zycie na kosocickiej i w zyciu nie bylo tu zadnego gwalciciela Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 31.01.06, 12:16 a nie wydaje wam sie ze to jakies bzdury wyssane z palca? a legendy to my umiemy wymyslać, nie powiem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elfka To jeszcze nie koniec... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:37 Jeśli myślicie,że "to"się skończyło,to mam złą wiadomość-niedawno znaleziono niedaleko Tesco w Podgórzu kolejne ciało...Zwłoki kobiety bez głowy.Nie rozumiem GŁUPOTY naszych organów ścigania-nie chcą drażnić mordercy,ale ofiar przybywa!!I jak teraz człowiek ma czuć się bezpieczny?!To co się dzieje jest absurdalne...Chore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: To jeszcze nie koniec... IP: *.streamcn.pl 01.02.06, 21:07 to ja nie rozumiem Twojej GŁUPOTY !! idź baje sadzić na innym forum, bo tu nie ma miejsca dla podwórkowych plotkar !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elfka Re: To jeszcze nie koniec... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 23:50 Baje?!Baje?!A kim ty jesteś,że tak twierdzisz?!Policjantem?Detektywem?Oszukuj się dalej,a nie obrażaj innych ludzi!!Tak się składa,że w związku z zaistniłą sytuacją ludzie boją się wychodzić z domu wieczoram,a zwłaszcza pojedynczo,bo żyją w przeświadczeniu,że nie są bezpieczni!!Jak to nazwiesz-paniką,a może masową GŁUPOTĄ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: To jeszcze nie koniec... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:48 Może jestem policjantem, moze jestem detektywem, może nie jestem ani jednym ani drugim - to w tym przypadku nie gra roli. Powiedz mi lepiej, o tej "zaistniałej sytuacji". A może ja Ci powiem : Właśnie przez takie BAJE powstała ta sytuacja, a ludzi Twojego pokroju powinni umieszczać w psychiatrycznych szpitalach albo obowiązkowo odcinać internet i telefon, bo tylko wymyślają lub powtarzają GŁUPOTY !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elfka Re: To jeszcze nie koniec... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:31 Ciekawe...W takim razie musiałbyś umieścić w psychiatryku sporą część Krakowa,a idę o zakład,że opieka lekarska określiła by tę zbiorowość jako"całkowicie świadomą umysłowo".Skąd się biorą twoje rzekome"ploty"??Ludzie je sobie uroili? Jeśli masz dowód,że jest to kłamstwo,będę skłonna ci uwierzyć.Ale go nie masz i możesz tylko gadać i zaklasyfikować wszystkie opinie podobne do mojej,do kategorii "ABSURDALNE".Życzę miłego śledztwa zbierania dowodów na nie,skoro namnożyło się już ich tak wiele na TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: To jeszcze nie koniec... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:45 Mam zbierać dowody na "nie" ?? A jakie masz dowody na "tak"?? Jedynym faktem jest to, że w dniu 08.12.2005r ujawniono kadłubek kobiety. Reszta to same głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzikooka Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: t.pl:* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 22:28 Już nie 5 tylko 8 !! Znaleźli ofiarę koło bloku mojej kumpelki w Borku Fałęckim!!Kobieta....więcej nie wiem bo psy nie chcą gadać!!Trwa poszukiwanie po okolicach Borku!!Boję się jak cholera!!Mieszkam niedaleko!!Q*** mać niech go złapią w końcu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:53 OFIARĄ to jesteś Ty. Kolejna bajcara... Bój się dalej i czasami pod żadnym pozorem z domu nie wychodź. Wyłącz też komputer, bo ten morderca dysponuje takim wirusem, którym możesz się zarazić poprzez klawiaturę swojego komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzikooka Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: t.pl:* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:55 Jeżeli coś ci się nie podoba to nie manifestuj tego obrażając inne osoby!A klawiaturą to ty swój łeb zaraziłeś!Jak ci się coś nie posoba to nie pokazuj się na tym forum!Nie będziesz denerwował ani siebie ani innych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:52 A kto tu kogo denerwuje?? Sadzisz ploty i tyle. Może coś więcej powiesz na temat swojej opublikowanej rewelacji - może już jest czasami więcej zwłok ?? 5 - 10 - 15 ?? Jeśli Cię obraziłem - to niecelowo - wybacz, ale to słowo jest chyba najdelikatniejszym określeniem Twojej osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek144 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 04.02.06, 12:04 Dzisiaj usłyszałam że podobno znaleźli kadłub kobiety w Bronowicach.czy ktoś coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:03 A pod Sukiennicami wykopali kadłub atomowej łodzi podwodnej. Badania potwierdziły fakt, że zbudowano ją na przełomie XVI wieku. Archeolodzy są zgodni co do tego, że jeśli będą dalej kopać to odkryją prasłowiańską osadę w której spodziewają się znaleźć przedmioty użytku codziennego naszych praprzodków w postaci: pasów antygrawitacyjnych, mieczy świetlnych, kosiarek do trawy z napędem atomowym oraz maszynek do golenia GIILLETTE MACH 12 z plazmowym wygładzaczem zmarszczek. Odpowiedz Link Zgłoś
marlene.mortelle Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.02.06, 21:20 chyba polubię misie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:02 tez slyszalam o ciele w broniwoach.. dokaldnie to osiedle widok.. szczerze mam nadzieje ze to tylko plotki.. ale z tego co wiem to tak nie jest:( ktos cos jeszcze wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:37 No proszę, ten morderca jest rzeczywiście SERYJNY! Siedem lat temu, na studiach, mieszkalam w Łagiewnikach, tam też "grasował" wówczas morderca, który ofiary skórował, pozbawiał członków itp... Pamiętam, bo często wracałam późno z zajęć i umierałam ze strachu. Jakieś trzy lata póżniej ten sam morderca ujawnił się gdzieś w Hucie, teraz znowu na południu Krakowa... Jakąż my mamy nieudolną policję, szkoda mówić ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edittka1 [...] 07.02.06, 22:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 [...] 07.02.06, 23:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_Widok [...] IP: *.autocom.pl 08.02.06, 10:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 08.02.06, 10:08 No to jak ma zabić 10 osób, to już powinien przestać... Bo według moich rachunków, to już z 11 ofiar było, tak że nie ma się co martwić, kryzys zażegnany ...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:32 "atakuje tylko samotnie idące kobiety w różnym wieku" - a ile do tej pory tych kobiet zaatakował?? I w dodatku list zostawił - łot - romantyk !! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 08.02.06, 11:47 Czyli nie chodzić samotnie w różnym wieku i kłopot z głowy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BykFarnezyjski Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.ghnet.pl 08.02.06, 11:47 Poważnie myślicie, że przy 11 czy nawet 5 ofierze policja nadal nie wydałaby oficjalnego komunikatu? eh... Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 08.02.06, 11:58 Do akcji wkroczył Czak, więc teraz akcja jest tajna/poufna...;) i nic nie może się przedostać do prasy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 09.02.06, 15:08 No co za ściema...przecież ofiar jest już 11...! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 17:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 zrobił ktoś zrzut? 09.02.06, 17:43 Bo nie przeczytałam...ah Ci admini, zawsze o krok szybsi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa DZIS ZNALEZIONO POD KRAKOWEM GŁOWE KOBIETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:35 przeczytajcie na interi pisze o tym ale policja dalej zaprzecza mordom i mówi ze to plotki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 62.89.110.* 10.02.06, 13:50 Taką informację przeczytałam dzisiaj na Wirtualnej Polsce wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.htmlkat=35116&wid=8183787&rfbawp=1139575018.63 8 chyba rzeczywiście cos jest na rzeczy, tylko wszystko jest w tajemnicy aby nie wywolywać paniki.... Piątek, 10 lutego 2006 Odcięta ludzka głowa na ulicy PAP - dodane 23 minuty temu Ludzką głowę znaleziono w nocy w Krakowie. Natknął się na nią w okolicach ul. Bodzanowskiej kierowca przejeżdżający polną drogą - poinformował rzecznik małopolskiej policji młodszy inspektor Dariusz Nowak. Wszystko wskazuje, że jest to głową kobiety, której korpus znaleziono na początku grudnia w innej części Krakowa. Ale potwierdzą to dopiero badania DNA. W laboratorium kryminalistycznym przeprowadzona zostanie także rekonstrukcja twarzy - dodał Nowak. Korpus kobiety wieku ok. 35-40 lat, z blizną po cesarskim cięciu znaleziono 8 grudnia w Parku Jerzmanowskich. Wszystkie osoby posiadające informacje, które mogą pomóc w prowadzonym postępowaniu, są proszone o kontakt z policją (tel. 0693-884-862 lub alarmowe 997 i 112) Odpowiedz Link Zgłoś
likus1 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.02.06, 20:05 polecam: fakty.interia.pl/news?inf=716586 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:31 W nocy z 9/10 lutego, w okolicach ulicy Bodzanowskiej w Krakowie przypadkowe osoby natknęły się na ludzką głowę. Głowa leżała kilka metrów od drogi. Ten fragment ciała został zabrany do zakładu medycyny sądowej dzisiaj będzie przeprowadzona sekcja. Wszystko na to wskazuje, że sprawa ta łączy się bezpośrednio ze śledztwem prowadzonym przez Komendę Wojewódzką Policji w Krakowie dotyczącym znalezienia w grudniu ubr. w rejonie Parku Jerzmanowskich kobiecego korpusu. W tym momencie przeprowadzane są badania DNA głowy, które na pewno w znacznym stopniu mogą przyspieszyć identyfikację odnalezionego korpusu. Równolegle wykonywana jest rekonstrukcja twarzy znalezionej głowy. Policja dysponuje również portretem pamięciowym mężczyzny, który był widziany wczoraj ( 9.02 ) około godz. 23, w okolicy makabrycznego znaleziska. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 11.02.06, 00:33 piętnastą niewiastę dopadłem i jednym zgrabnym cięciem głowę od jej przyrodzonego tułowia oddzieliłem. U kwiaciarki najstarszej na Rynku w wiadrze głowa spoczywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA [...] IP: *.244.155.62.wifi155.tnp.pl 13.02.06, 11:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Do M.Wierzbickiego :-( 13.02.06, 11:47 Co ci tak zależy na istnieniu tego mordercy, to niezdrowe:/ Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Kraków się broni !!!!!! 13.02.06, 11:52 Rada i Zarząd Dzielnicy XIV Miasta Krakowa zaprasza mieszkanki Dzielnicy na bezpłatny kurs samoobrony dla Pań, natomiast dzieci i młodzież na organizowane podczas ferii bezpłatne zajęcia sportowe z elementami samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Do M.Wierzbickiego :-( 13.02.06, 17:57 wiem, że niezdrowe. Myślisz, że łatwo mi przychodzi niewinne niewiasty głów pozbawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieistotne Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 00:25 www.malopolska.policja.gov.pl/aktualnosci.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.chello.pl 23.02.06, 14:23 Pomyślmy w taki sposób z jednej strony policja kategorycznie dementuje plotki lecz z drugiej na ulicach naszego miasta Krakowa można zobaczyć zwiększoną ilość patroli policyjnych . Dodatkowo popatrzmy też na to w inny sposób - jeśli jest to prawda i prowadzone jest dochodzenie to na 100% policja nie chce odstraszyć tej osoby . Ciekawi mnie to czy jest to tylko nasz - ludzi wymysł czy może słuszne spostrzeżenie ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.ghnet.pl 26.02.06, 18:28 ogladajcie dzis super wizjer o 22.20 na TVN, beda mowic o tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.ghnet.pl 27.02.06, 20:00 I co wszyscy, którzy sieją tą zbiorwą panikę sami powinni się spotkac z jakimś psychopatą. BTW tego od skóry jednak nie znaleźli, czyżby zbrodnia doskonala??? Odpowiedz Link Zgłoś