Dodaj do ulubionych

Prof. Ryszard Terlecki dyrektorem krakowskiego ...

IP: 194.150.99.* 11.01.06, 21:39
czy ktos go pamieta jak w latach 1968-72 bawil sie w hippisa z takim
towarzystwem jak syn Holuja i wielu innych chyba z Jackowskim tez.. dlugie
wlosy,jeansy -fajnie a teraz lustrator - ogolnie to dobry czlowiek z fajnym
zyciorysem-dlaczego sie nie przyznaje do swojej przeszlosci w czasach
studenckich
Obserwuj wątek
    • bladatwarz Gratulacje dla Krakowa! 11.01.06, 21:41
      Wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu.
      • Gość: jmr Brawo! Świetny kandydat! Gratulacje. IP: *.crowley.pl 11.01.06, 22:25
        • Gość: Paweł [...] IP: *.kompania.net 12.01.06, 11:23
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Paweł [...] IP: *.kompania.net 12.01.06, 11:23
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: dawny hippis Terlecki -rofesor hippis IP: 194.150.99.* 11.01.06, 21:41
      czy ktos go pamieta jak w latach 1968-72 bawil sie w hippisa z takim
      towarzystwem jak syn Holuja i wielu innych chyba z Jackowskim tez.. dlugie
      wlosy,jeansy -fajnie a teraz lustrator - ogolnie to dobry czlowiek z fajnym
      zyciorysem-dlaczego sie nie przyznaje do swojej przeszlosci w czasach
      studenckich
      • bladatwarz A to hippisowanie w Krakowie to jakis rodzaj 11.01.06, 21:43
        przestapczosci?
    • jmr21 Ja pamiętam te kolorowe czasy! 11.01.06, 21:46
      Miał ksywę "Pies" i dużo jarał,ogólnie był w porządku,chyba że teraz coś mu
      wywloką?
      Szkoda słów!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: x Taki tam potrzebny,co własnego Ojca zgnoi IP: *.orange.pl 11.01.06, 23:42
      dla Sprawy. Niech żyje towarzysz stalin!
      • jazzinator Do X-a ! 12.01.06, 14:11
        Jesteś debil albo Ubek,jak nie masz pojercia o pewnych sprawach to siedż cicho
        i nie memłaj głupot,naczytałeś się o Morozowie i wszystkich chcesz jedną miarą
        co?
    • krakszczur Re: Prof. Ryszard Terlecki dyrektorem krakowskieg 12.01.06, 08:04
      Nie pamiętam, bo unikałem wtedy lokalnego establishmentu, ale nie przeszkadza
      mi to. Inteligentny i dowcipny gość. Cenię go jako człowieka.
    • Gość: asert BRAWO BRAWO MICHNIKOIDY DRZYJCIE IP: 83.238.122.* 12.01.06, 09:38
      Wreszcie ruszy lustracja, Kurtyka z Terleckim juz nie pozwolą Michnikowi i spolce hamowac lustracji, bronic ubekow i niszczyc porzadnych ludzi, brawo!
    • albalonga Re: Prof. Ryszard Terlecki dyrektorem krakowskieg 12.01.06, 13:08
      mnie uczyl w liceum - fakultet z historii wspolczesnej. Ogolnie OK. wrazenie.
      Taki chudziaczek :)
      Duze sie wtedy dowiedzialam ciekawych rzeczy, bardzo ladnie opowiadal. Nam sie
      podobało.
      Nie zional jadem w jakis szczegolny sposob, co dla wielu tzw solidarychow bylo
      wowczas typowe
      Jego zona - dyrektora mojego starego LO ( nie wiem czy jeszcze jest) to jakas
      ZCHN-owa.brrrr Startowala z tej listy do sejmu czy jakiegos samorzadku ( to
      bylo ponad 10 lat temu) ale sie nie dostala. W okregu kolo naszego LO, jak
      pamietam nie dostala ani jednego glosu. Dzieciaki mialy radoche
      On z tego co słyszała wyklada w Ignatianum - czyli "swiety" pewnie jest.
      No ale jak teraz ktos chce do wladzy to inny byc nie moze.
      • jazzinator Re: Prof. Ryszard Terlecki dyrektorem krakowskieg 12.01.06, 14:07
        Z Was wszystkich jak do tej pory to tylko Asert trafił w dziesiatkę,reszta jak
        typek który nazywa stalinizmem wyparcie sie wrednego starego(młody Hołuj
        śp.także to zrobił,czym zaimponował wszystkim)za mało wie o życiu i jest
        typowym pohukiwaczem z tłumku mało zorientowanych w temacie.Gratulujemy
        Prof.Terleckiemu vel "Pies" i niech sie nie patyczkuje z UBekistanem
        Michnikowsko-Unijnym.
        • Gość: LZ Re: Prof. Ryszard Terlecki dyrektorem krakowskieg IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:12
          Młodego Hołuja nie znałem; ciekawe czy na juniora też wołano "kołtas"?
    • Gość: hihi Re: Prof. Ryszard Terlecki dyrektorem krakowskieg IP: *.chello.pl 12.01.06, 16:41
      warto by zbadac czy imc pan profesor terlecki, aby, nie dzieki własnie
      "szpiegowanu" które uprawiał jego ojciec zawdziecza swoja dzisiejszą kariere...

btw. a co robił pan profesor terlecki i pozostali psychopaci lustracyjni w
      czasach kiedy zmagania z funkcjonariuszami prl'u były prawdiwym bohaterstwem i
      wymagały prawdziwej odwagi? 3/4 zapewne siedziała w kuchni, piła herbate i z
      poświęceniem godnym pomnika nienawidziła komunistów ?
      • jmr21 do hihi 12.01.06, 17:21
        Nazwisko pisze się z dużej litery nawet Twoje, mędrku za 5-tkę
        a z tą herbatką w kuchni to twoje własne wspomnienia,nieprawdaz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka