xyz_xyz_xyz 13.01.06, 22:23 Wpada bandzior z brzytwa do sklepu wsiowego i juz od drzwi drze morde: - To jest napad, dawaj babo kase! A baba sklepowa spokojnie: - Grycaną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz_xyz_xyz Re: kasa 14.01.06, 10:31 o, to zadałaś swój test na entelygencję. ps.: to sie już odbraziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiuy [...] IP: *.net.autocom.pl 14.01.06, 10:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: kasa 14.01.06, 10:45 rzecz w tym, że tobie tudno pojąć co pojęłam, a co nie. Powinnaś w końcu to pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiuy [...] IP: *.net.autocom.pl 14.01.06, 13:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiuy smętne i nijakie dowcipy tej biednej xyz......... IP: *.net.autocom.pl 14.01.06, 15:08 twoje dowcipy sa takie smętne, ale widocznie admin jest innego zdania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: smętne i nijakie dowcipy tej biednej xyz..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 15:09 o rany, ale mi dopiekłaś! Oj! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: smętne i nijakie dowcipy tej biednej xyz..... 14.01.06, 15:10 Opowiedz jakiś dowcip. Bo się nudzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz poprosimy kiko, znawczynię dobrego dowcipu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 15:16 o takowy. A dla nudzących się link, źródło dowcipu otwierającego wątek: www.funiaste.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan bez serca Re: kasa to i PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 15:33 to mi przypomina stan wojenny i rozmowy kontrolowane wycinanie bez potrzeby zle swiadczy o frustratach za przeproszeniem zachowuja sie jak gó..arze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiuy Re: kasa to i PO IP: *.net.autocom.pl 14.01.06, 17:11 Nie mogę odpowiedzieć xyz, bo co i jak nie napiszę, to nieprzepadający za mną i szukający zemsty admin, bez przerwy mnie kasuje!Dobrze, że chociaż uprzejmie ślad zostawia. Dziękuję i za to, Wielki i Potężny Adminie. Ps. Czy zemsta to szlachetne uczucie, Wielki i Potężny Adminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-o nulko ixowata, czy też xyz, IP: *.net.autocom.pl 15.01.06, 07:01 jaja, co ? Zaczynasz mnożyć swe nicki???? Myślisz, że to pomoże? Hłe, hłe, hłe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz kiko, a na jakiej podstawie tak twierdzisz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 10:09 Nie każdy postępuje podług twoich obyczajów. No ale w sumie miło mi, bo nulka sprawia sympatyczne wrażenie. ps. w takiej sytuacji, zanim się wyjdzie z jakąś teorią spiskową, warto sprawdzić IP niezalogowanej nulki i moje. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: kiko, a na jakiej podstawie tak twierdzisz? 15.01.06, 11:16 No prosze! brawo Kiko - spiskowa teoria dziejów! Ale nie przejmuj się to można leczyc. Choc z pewnością nie jest to łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś