ppatrik 21.01.06, 14:16 Czy uda mi się przenocowac w Krakowie za cenę do 30 zł za dobę ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kloc co noc Re: NOC W KRAKOWIE IP: *.zax.pl / *.zax.pl 21.01.06, 14:43 ciezko bedzie.....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: NOC W KRAKOWIE IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 21.01.06, 21:54 Na dworcu za friko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurnik11 Re: NOC W KRAKOWIE 21.01.06, 22:21 Schronisko PTSM przy Oleandry. Ale trzeba być członkiem PTSM, czyli dodatkowy koszt kilkunastu złotych za legitymację. Plus: mozna ją wyrobić na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: NOC W KRAKOWIE 22.01.06, 03:55 pamiętam te schronisko z przed wielu lat: jeden pokój sześcio osobowy i pozostałe od 10-ciu . . . w górę - nie wiem czy jest tak nadal ale to nie jest dla mnie nocleg - w którym potrzebuje odpoczynku po całym dniu biegania po mieście i okolicach Wiem ze w Krakowie są samodzielne mieszkania do wynajęcia za około 50 zł za dobę ale potrzebuje jednak zeby było taniej dlatego pytam na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: NOC W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 10:37 Spróbuj tu zadzwonić: free.of.pl/p/pokojegoscinne/ Ja polecam. L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: NOC W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 00:18 Jest możliwość. Ile osób? Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Kasiu 24.01.06, 01:43 mozesz podać swój adres mailowy ??? ppatrik@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: NOC W KRAKOWIE 25.01.06, 00:53 Czy uda mi się przenocowac w Krakowie za cenę do 30 zł za dobę ???? Szukam cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_molade Re: NOC W KRAKOWIE 25.01.06, 01:05 ppatrik napisał: > Czy uda mi się przenocowac w Krakowie za cenę do 30 zł za dobę ???? > Szukam cały czas www.dodohostel.com Cena w pokoju 10-cio osobowym to 38 zł ze śniadaniem. Do negocjacji: Za 30 bez śniadania :) Nie trzeba rezerwować. To hostel. Polecam, bardzo dobre warunki. Ekipa bez zarzutu, pomocna. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_molade ppatrik! 25.01.06, 01:18 Patryk, wysłałam Ci wiadomość na adres gazety. Mam dla Ciebie propozycję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superpavo Re: NOC W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 01:00 E tam uda... do budy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: NOC W KRAKOWIE 26.01.06, 01:24 Czy uda mi się przenocowac w Krakowie za cenę do 30 zł za dobę ???? Szukam nadal Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_ochooodzki Re: NOC W KRAKOWIE 26.01.06, 16:49 oczywiście, polecam: Schronisko Młodzieżowe, Kraków, ul. Grochowa 21 30-731 Kraków telefon +48 12 653 24 32 Cennik młodzież szkolna i akademicka - 17,00 PLN młodzież szkolna i akademicka, dla posiadaczy legitymacji PTSM lub YHA - 12,75 PLN młodzież szkolna i akademicka, złota odznaka PTSM - 8,50 PLN pozostali turyści - 25,00 PLN pozostali turyści, dla posiadaczy legitymacji PTSM lub YHA - 18,75 PLN Dojazd z Dworca autobusem 115 a w nocy 605 Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: NOC W KRAKOWIE 27.01.06, 11:26 Ryszardzie dziękuje ci bardzo za tą informacje ale tak jak odpowiadałem w moim poście z 22 stycznia to jednak nocleg i odpoczynek na zbiorowej sali to nie jest to co mi potrzeba po całym dniu biegania po Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
vinyl_power Re: NOC W KRAKOWIE 27.01.06, 13:53 ppatrik napisał: > Ryszardzie dziękuje ci bardzo za tą informacje ale tak jak odpowiadałem w moim > poście z 22 stycznia to jednak nocleg i odpoczynek na zbiorowej sali to nie jes > t > to co mi potrzeba po całym dniu biegania po Krakowie Byłem tak kilka razy , właśnie na Grochowej, tam nawet nie mają zbiorowych sal!!! Tylko to jest trochę na zadupiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: NOC W KRAKOWIE 28.01.06, 09:32 dzięki vinyl_power za podpowiedź - będe musiał złapać kontakt tam tez aby się upewnić co do warunków nocowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: NOC W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 12:03 Polecam hostel Fern Flower na ul.Westerplatte 13/5 ceny, nocleg, śniadanie, internet za 35 zł za dobe. Nocowałam tam i byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: NOC W KRAKOWIE 05.02.06, 09:48 Ponawiam pytanie do innych odwiedzających Kraków: Czy uda mi się przenocowac w Krakowie za cenę do 30 zł za dobę ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: NOC W KRAKOWIE 08.02.06, 01:38 Ponawiam pytanie do innych odwiedzających Kraków: Czy uda mi się przenocowac w Krakowie za cenę do 30 zł za dobę ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: NOC W KRAKOWIE 12.02.06, 18:19 Ponawiam pytanie do innych odwiedzających Kraków: Czy uda mi się przenocowac w Krakowie za cenę do 30 zł za dobę ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miminnka Re: NOC W KRAKOWIE IP: *.net.autocom.pl 12.02.06, 18:53 Może rzuć okiem www.express91.pl Ja kilka lat temu tam nocowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.C. Re: NOC W KRAKOWIE -najtaniej IP: *.ruc.lama.pl 19.02.06, 07:04 Ja Ciebie nie rozumię Nie masz pieniędzy za to duże wymagania co do pokoju.Polecam WC na dworcu koszt 1zł, pojedynka,i do centrum blisko Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik WC NOC W KRAKOWIE gdzie najtaniej 20.02.06, 11:48 W.C. wysil umysł i zrozum to co pisze nie mam duzych wymagan co do pokoju ale jesli mam odpocząć po całym dniu biegania po Krakowie to bardzo wieloosobowe pokoje w schronisku na Oleandry albo w którymś hostelu nie nadają się do tego absolutnie !!! A co ceny to chyba zrozumiałe ze chciałbym zapłacić jak najmniej a nie jak najwięcej - nie wiem dlaczego ty myślisz odwrotnie ??????? Pieniądze będe miał ale za nizsze ceny za nocleg mogę sobie pozwolić na dłuzszy pobyt w Krakowie - k.p.w. A apartament na dworcu zwany "WC" zostaw dla siebie - kiedyś moze przydać się tobie i mi go nigdy nie proponuj !!! Oczekuje od ciebie propozycji na odpowiedzi do pytania jak w pierwszym moim poście to wtedy uwierze ze pierw myślisz a potem robisz (czytaj: mówisz) a nie odwrotnie - wysil swój umysł i zaproponuj coś bardzo taniego do przenocowania - czekam - a nie dziw się ze ktoś szuka Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik noc w K r a k o w i e 22.02.06, 01:04 Ponawiam pytanie do innych odwiedzających Kraków: Czy uda mi się przenocowac w Krakowie za cenę do 30 zł za dobę ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: noc w K r a k o w i e 23.02.06, 09:03 Ponawiam pytanie do innych odwiedzających Kraków: Czy uda mi się przenocowac w Krakowie za cenę do 30 zł za dobę ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: noc w K r a k o w i e IP: *.76.classcom.pl 23.02.06, 09:52 Dajn sobie już spokój. Przecież dostałeś mnóstwo odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: noc w K r a k o w i e 24.02.06, 03:35 dada nie dam sobie spokój bo mi niepotrzebne danie sobie spokoju tylko potrzebne mi są informacje !!! dlatego nie pisz mi takich rzeczy !!! czekam na info innych forumowiczów dlatego podtrzymuje wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annieoki Re: noc w K r a k o w i e IP: 82.160.38.* 23.02.06, 20:48 W takich warunkach jak chcesz - ZDECYDOWANIE NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: noc w K r a k o w i e 24.02.06, 03:32 annieoki - ZDECYDOWANIE TAK !!! w takich warunkach jak ja chce znaleźć to znajde - i dlatego tez pytam na tym forum (tzn na forum "Kraków" tylko nie wiem dlaczego bezczelni admini przenoszą wątek na "oślą ławkę" zwaną: "Opinie i komentarze" o propozycje ale pytam tez innych forumowiczów dlatego podtrzymuje wątek i przez to się temu nie dziw !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś