Gość: Yzb Re: Co tu się dzieje?!?!?!?! n/t IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 06.11.02, 22:09 patrz watek "Co za debil" Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Co tu się dzieje?!?!?!?! n/t 06.11.02, 22:09 Pavlack, do jasnej cholery, nie przesadzaj z łaski swojej? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Co tu się dzieje?!?!?!?! n/t 06.11.02, 22:14 kuba203 napisał: > Pavlack, do jasnej cholery, nie przesadzaj z łaski swojej? Ok, już widzę, o co biega, coś mi się zdaje, że wpadnę tu za jakiś czas, jak wszystko znormalnieje :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Co tu się dzieje?!?!?!?! n/t 06.11.02, 22:18 kuba203 napisał: > kuba203 napisał: > > > Pavlack, do jasnej cholery, nie przesadzaj z łaski swojej? > > Ok, już widzę, o co biega, coś mi się zdaje, że wpadnę tu za jakiś czas, jak > wszystko znormalnieje :((( Sytuacja tego wymagała :-) Ale ja już wszystkie wątki z dzisiaj do góry wyrzuciłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yzb Re: Co tu się dzieje?!?!?!?! n/t IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 06.11.02, 22:22 Tylko spor hyra vs koliber zostal na dole :))). Oki jakby sie cos ciekawego dzialo, to piszcie tutaj albo w "Co za debil". Ide spac, wpadne jutro po poludniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Co tu się dzieje?!?!?!?! n/t 06.11.02, 22:25 Gość portalu: Yzb napisał(a): > Tylko spor hyra vs koliber zostal na dole :))). Oki jakby sie cos ciekawego > dzialo, to piszcie tutaj albo w "Co za debil". Ide spac, wpadne jutro po > poludniu. No ja tez ide, swoje zrobilem. Przyjde jutro jak sie jakies normalne odpowiedzi pojawia :-) Odpowiedz Link Zgłoś