kkkarolina 25.01.06, 00:25 Ot, takie sobie badanie socjologiczne... Dlaczego Chuck Norris stal sie tak niesamowicie popularny ostatnimi czasy? Kto to zapoczatkowal? No dlaczego? Po prostu dlaczego on i w taki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Re: Fenomen pewnego Norrisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 01:33 bo Chuck Norris zabił kiedyś człowieka tak szybko, że ten umarł dzień wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wxqc11h Re: Fenomen pewnego Norrisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:23 Nie wiem jak jest z Tobą, ale na tym forum wszystkie posty pisze chuck. nie wiem z kad bierze pomysly na nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Fenomen pewnego Norrisa 25.01.06, 08:35 Jak śmiesz wymawiać Jego imię bez potrzeby... On był,jest i będzie Na wieki wieków Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fenomen pewnego Norrisa IP: *.toya.net.pl 25.01.06, 09:14 nie wim o co chodzi z Chukiem ale na forum łódzkim tez o nim duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: Fenomen pewnego Norrisa IP: *.autocom.pl 25.01.06, 09:26 Kto to jest Chuck Norris ? Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Fenomen pewnego Norrisa 25.01.06, 09:31 Taki gościu z Polsatu.. Tylko uważaj,bo jak on z półobrotu,to..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: august Re: Fenomen pewnego Norrisa IP: *.fbx.proxad.net 25.01.06, 09:36 dobry, lepszy, Chuck Norris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Fenomen pewnego Norrisa IP: *.fbx.proxad.net 25.01.06, 09:43 Chuck zawsze ma pokera. Nawet jeśli gra w tysiąca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa chuck vs rysiu z klanu IP: *.compower.pl 25.01.06, 09:53 Chuck nie ma zadnych szans, Rysiu pokona go dobrocia. (przed chwila to wymyslilem, lol) Odpowiedz Link Zgłoś
kurnik11 Re: chuck vs rysiu z klanu 31.01.06, 19:45 Też od razu pomyślałem o Rysiu jako jedynym, który może z Chukiem rywalizować. A może zaczniemy forsować Rysia. Tylko on jest w stanie uciec taksówką przed półobrotem... Odpowiedz Link Zgłoś