Gość: kasia IP: *.77.classcom.pl 28.01.06, 00:46 czy ktos mi moze polecic dobrego laryngologa w krk, najlepiej z publicznej przychodni, ewentualnie prywatnego...moja przegroda nosowa tego potrzebuje:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:50 Nie wiem czy uznasz go(raczej ja) za dobrego czy zlego.Ale bylem wlasnie u laryngolog na Szwedzkiej w podobnej sprawie. Termin wizyty dostalem juz za 2 dni- oszczednosc czasu, ktora czasami jest wazna...Samo badanie trwa moze minute. I pytanie dodatkowe ode mnie: czy zna ktos jakis gabinet (nie szpital) w Krakowie,ktory dokonuje tego zabiegu i ma podpisana umowe z Kasa Chorych,Funduszem Zdrowia, czy jak to sie tam teraz nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: laryngolog IP: *.77.classcom.pl 28.01.06, 12:40 a czemu nie chcesz w szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: laryngolog IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.01.06, 18:34 Dlaczego nie w szpitalu?Podobno pobyt w zwiazku z tymi sprawami moze trwac w szpitalu nawet tylko 1 dzien.Ale zeby pojsc na ten 1 dzien trzeba... zrobic sobie szczepienie na zoltaczke-a to juz daje nam obraz tego co nas w tym zpitalu moze spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 17:05 polecam dra Olafa Zagólskiego, Medicina, ul. Barska. doskonały fachowiec i operator. Odpowiedz Link Zgłoś