tomeekgr 04.02.06, 17:46 Witam Zainteresowała mnie taka inwestycja: www.dominium.pl/inwestycje/? id=2&inw=536 . Czy ktoś miał do czynienia z tym biurem? Co myślicie o tej budowie? Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helenka17 Myślimy, że to co robisz to nachalna krypciocha 05.02.06, 14:04 ITBBNT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 10:42 Z tego co mi wiadomo to jest to jedno z najstarszych biur posrednictwa w Krakowie. Kilka inwestycji juz sprzedali, ostatnio przy ul.Wroclawskiej. A nowa budowa wydaje sie interesujaca pod wzgledem cen jak i lokalizacji gdzie nie ma zadnych blokowisk. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zastanawiająca się Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: 80.73.188.* 31.03.06, 16:23 Sama Chmura jest ok, zastanawia mnie tylko lokalizacja Rozanej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.77.classcom.pl 13.04.06, 19:30 chmura jest O'K o ile jest to cumullo-nimbus albo Cirro-Stratus, pozostałe informacje nie są już tak pozytywne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo.Y37 Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.77.classcom.pl 13.04.06, 19:32 Zawsze była bardzo droga a i jakość wykonania jak i wybrane projekty nie były najwyższego lotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bel Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:04 a co u niej kupiles ze jestes niezadowolony? bo jak nic to nie strasz mnie jako przyszlego mieszkanca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTT Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.chello.pl 18.04.06, 10:25 Napewno jest strasznie nie miła. Ma wyłączność na tą inwestycję i jej sie w d.... poprzewracało. Jeśli tak dalej pójdzie to renomę sobie wyrobi - ale nie zbyt chlubną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:53 Pablo a kupowales jakies mieszkanie za ich posrednictwem ??? z tego co wiem a korzystalem z ich uslug to od wielu lat nie mieli wpadki a obsluga jest kompleksowa szczegolnie przy zakupie nowego mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo.Y37 Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.um.krakow.pl 09.05.06, 12:19 Pośrednictwo to tylko uzupełnienie działalności firmy dewelopperskiej G. Chmury, sprzedaje ona często nowe mieszkania (które sama wybudowała i oferowała zwykle cenę wyższą od średniej ceny nowych lokali w Krakowie)inkasując dodatkowo kasę za pośrednictwo. Z tego co pamiętam jednaz jej inwestycji to podwójny wieżowiec przy skrzyżowaniu ulic: Wybickiego i Bratysławskiej, ceny były tam wyższe od średnich w Krakowie o ok. 25-35%. Są pośrednictwa pobierające 1% od kupujacego i 0% od sprzedajacego, nie dajcie sobie wmówić że 3% wartości lokalu jest zwyczajowe - to MAKSYMALNA, górna stawka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 19:47 no kasuje faktycznie niemalo. jest tez niemila, nerwowa. gdyby mi tak bardzo nie zalezalo olalbym babe z miejsca i trzasnal drzwiami. ale niestety rynek miszkan w krakowie na to mi nie pozwolil... mimo iz (podobno) jest profesjonalistka to jest beznadziejnym sprzedawca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:22 Stary albo jesteś z konkurencji albo ktos Ci na odcisk stanął. 1) Posrednictwo g. Chmura jest pośrednictwem i nigdy nie było deweloperem. 2) Sprzedają mieszkania tylko sprawdzonych deweloperów mając z nimi podpisaną umowę na wyłączność i w związku z tym ceny są niższe niż w innych inwestycjach bo deweloper nie musi wywalać kasy na marketing, biuro sprzedaży i pracowników - a tak doliczają sobie do ceny m2 mieszkania a tu masz wyraznie powiedziane za co placisz wolabys miec to 3% doliczone do ceny mieszkania ???? zeby było milej???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janni Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.nck.krakow.pl / *.nck.krakow.pl 10.05.06, 18:50 Chmura jest ok. A teraz są takie czasy, że wszyscy nerwowi. Polecam, sprawdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XT Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:41 G.Chmura sprzedaje mieszaknia budowane przez firmę byłego męża Janusza Chmurę firma Contrakt Project( vide wiezowiec na ul. Bratysłąwskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:44 a nie słyszałeś że podobno G. Chmura ma nowego męża i to co teraz sprzedaje to podobno On buduje wiecie coś o tym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo.Y37 Re: Pośrednictwo Grażyna Sawicka Chmura IP: *.77.classcom.pl 02.06.06, 22:08 XT: odrazu widać, kto się orientuje w zawiłościach krakowskiego światka dewelopperskiego, dziwi mnie nieustająco ta pewność siebie osób od których z daleka czuć syndrom żółtodzioba, ale w końcu jak mawiają górale: "Jak sie nie wywrócis - to sie nie naucys!" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś