Dodaj do ulubionych

historia uj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:21
co to sie kurde dzieje... wstyd studiowac na tym wydziale.. coraz to nowe
sensacje.. jeden donosil.. a drugi kradl starodruki. ciekawe czego sie dowiem
za tydzien??
Obserwuj wątek
    • przemek.ksw Re: historia uj 06.02.06, 17:33
      Studiowanie na UJocie jest modne na tym forum w niektórych, zamkniętych kręgach
      wzajemnej adoracji studentów i absolwentów UJ. Z dawnego prestiżu nic nie
      zostało, najlepsza kadra odeszła do innych uczelni, władze nastawiły się na
      masowe kształcenie a co za tym idzie wypuszczanie absolwentów nieprzygotowanych
      na konfrontacje z wymaganiami rynku pracy. UJ nie ma już nic, poza nazwą
      wspólnego z dawną świętością i tradycjami. Taka ejst smutna prawda i trzeba to
      zaakceptować.
      • Gość: mz Przemek.KSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:51
        Kolejny post frustrata, ktory wyladowal w KSW....
        • przemek.ksw Re: Przemek.KSW 06.02.06, 19:30
          Przecież to nie napisałem, że wstyd już studiować na tym wydziale.

Ale każdy, kto źle się wypowie na temat UJotu lub nie jest jego studentem ejst
          wg ciebie frustratem? Czy uważasz, że należało pochwalić takie zachowanie?
      • Gość: bibi Re: historia uj IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 06.02.06, 18:43
        chłopie odpuść sobie wreszcie!!!!Taką obsesję to się chyba leczy. Wiem ,że na
        ksw rekrutuja spośród najlepszych , poniżej 150 IQ nie przyjmują , w ogóle sami
        geniusze tam są i tym bardziej mnie dziwi ,że wypowiadasz si na forum podobno
        opanowanym przez półdebili z UJ. Ja nie wiem co Ty tu robisz, marnujesz się ..
        no chyba ,że to praca domowa!
        • Gość: chanson_de_geste Re: historia uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 17:48
          poważnie, ale genialny sarkazm ;) :D
          • Gość: Ada Re: historia uj IP: *.net.autocom.pl 07.02.06, 18:54
            Przemku, nie wydaje ci się nudne takie odpisywanie? Jaki ty masz w tym cel?
            Przeciez nie zmusisz nikogo, żeby nie szedł na UJ, czy jakąkolwiek inna
            uczelnie, niech sobie każdy robi, co mu sie podoba! Nic nie działasz, a
            praktycznie zmniejszasz popularność forum, bo wiadomo, że na (prawie) każdy
            post odpowiada przemek.ksw. To nawet nie jest denerwujące, ale nudne i
            śmieszne. Lubisz się ośmieszać? o_O
            • przemek.ksw Re: historia uj 09.02.06, 08:09
              Przeczytajcie wszystkie posty w tym wątku raz jeszcze i zobaczcie kto tu ma
              obsesję. Samozachwyt studentów UJotu przekracza powoli granice absurdu. Ale to
              dobrze -forum jest ciekawsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka