Gość: gaska balibinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:21 co to sie kurde dzieje... wstyd studiowac na tym wydziale.. coraz to nowe sensacje.. jeden donosil.. a drugi kradl starodruki. ciekawe czego sie dowiem za tydzien?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek.ksw Re: historia uj 06.02.06, 17:33 Studiowanie na UJocie jest modne na tym forum w niektórych, zamkniętych kręgach wzajemnej adoracji studentów i absolwentów UJ. Z dawnego prestiżu nic nie zostało, najlepsza kadra odeszła do innych uczelni, władze nastawiły się na masowe kształcenie a co za tym idzie wypuszczanie absolwentów nieprzygotowanych na konfrontacje z wymaganiami rynku pracy. UJ nie ma już nic, poza nazwą wspólnego z dawną świętością i tradycjami. Taka ejst smutna prawda i trzeba to zaakceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Przemek.KSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:51 Kolejny post frustrata, ktory wyladowal w KSW.... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.ksw Re: Przemek.KSW 06.02.06, 19:30 Przecież to nie napisałem, że wstyd już studiować na tym wydziale. Ale każdy, kto źle się wypowie na temat UJotu lub nie jest jego studentem ejst wg ciebie frustratem? Czy uważasz, że należało pochwalić takie zachowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: historia uj IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 06.02.06, 18:43 chłopie odpuść sobie wreszcie!!!!Taką obsesję to się chyba leczy. Wiem ,że na ksw rekrutuja spośród najlepszych , poniżej 150 IQ nie przyjmują , w ogóle sami geniusze tam są i tym bardziej mnie dziwi ,że wypowiadasz si na forum podobno opanowanym przez półdebili z UJ. Ja nie wiem co Ty tu robisz, marnujesz się .. no chyba ,że to praca domowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chanson_de_geste Re: historia uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 17:48 poważnie, ale genialny sarkazm ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: historia uj IP: *.net.autocom.pl 07.02.06, 18:54 Przemku, nie wydaje ci się nudne takie odpisywanie? Jaki ty masz w tym cel? Przeciez nie zmusisz nikogo, żeby nie szedł na UJ, czy jakąkolwiek inna uczelnie, niech sobie każdy robi, co mu sie podoba! Nic nie działasz, a praktycznie zmniejszasz popularność forum, bo wiadomo, że na (prawie) każdy post odpowiada przemek.ksw. To nawet nie jest denerwujące, ale nudne i śmieszne. Lubisz się ośmieszać? o_O Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.ksw Re: historia uj 09.02.06, 08:09 Przeczytajcie wszystkie posty w tym wątku raz jeszcze i zobaczcie kto tu ma obsesję. Samozachwyt studentów UJotu przekracza powoli granice absurdu. Ale to dobrze -forum jest ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś