tony.soprano3 08.02.06, 14:46 Wstyd, malaria i brak systemowych rozwiązań. Jedyny plus to to, że mogli jeszcze więcej zepsuć. Ale sie "poprawią" ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hgon Re: 100 dni ich Rządu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:20 Ja też nie rozumiem tego całego kolektywu PISowego. Dlaczego wyrażają się :"Nasz Rząd...,Wszyscy Polacy,coś tam...,Polacy chcą ,coś tam..."Ja wam nie dałem legitymacji do wypowiadania się w moim imieniu. Nie należę do waszego kolektywu Pisowego,każdy dzień nieudolnych rządów PISu z chronicznym zepsuciem wszystkiego czego się podejmą,zbliża ich do wielkiego upadku. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: 100 dni ich Rządu ! 08.02.06, 15:25 > Nie należę do waszego kolektywu Pisowego,każdy dzień nieudolnych rządów PISu z > chronicznym zepsuciem wszystkiego czego się podejmą,zbliża ich do wielkiego upa > dku. Obawiam się niestety, że upadek może byc wspólny, bo cos tam jednak napsuć i pomieszac im się udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hgon Re: 100 dni ich Rządu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:52 Tak ,to oczywiste że niszczą Polskę,ale pisząc o ich upadku,miałem na myśli to iż potencjalni wyborcy rozliczą ich za gruszki na wierzbie i chore,nierealne plany rysowane palcem na wodzie przez amatorów od poltyki. Chwytliwe hasła,igrzyska naprawdę ładnie wyglądają w oczach "masy,która to łyka"(cyt.za J.Kurski),ale rozliczenie z refleksją też przyjdzie,upadną na koniec pleców. Pytanie tylko kiedy?I ile uda im się popsuć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GreenPiS z sopranu na PiSki.... IP: *.surf.introweb.nl 08.02.06, 15:34 tony.soprano3 napisał: Wstyd, malaria i brak systemowych rozwiązań. Jedyny plus to to, że mogli jeszcze więcej zepsuć. Ale sie "poprawią" ! Spiewal kiedys Rokitka sopranem ,a dzisiaj juz tylko pisk mu zostal,hahahahahaha.A sukces Marcinkiewicza jest wprost proporcjonalny do ilosci sliny ,ktora codziennie w telewizorni wypluwaja z siebie przedstawiciele "gabinetu cieni" z ktorego cala Europa sie smieje,a niektorzy pytaja sie kiedy oni wyjada do Londynu,zeby zostac nowym rzadem na uchodztwie hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hgon Re: z sopranu na PiSki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:03 Jak na razie to w świecie śmieją się tylko z koalicji narodowych fanatyków-amatorów od polityki w składzie z wicemarszałkiem sejmu z wyrokami na karku,to ewenement na skalę światową. Pisząc że cała Europa się śmieje miałeś na myśli myślących w twoich kategoriach rozumowania,ale to nie większość tylko mniejszość. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: z sopranu na PiSki.... 08.02.06, 16:05 To może porozmawiamy szerzej, o formacji z której wywodzi się ten rząd.W tej chwili mamy 18,1% bezrobotnych. Nie ma pomysłu na zmniejszenie bezrobocia, pomysły są na cenzurę obyczajową, tzw. monitorig mediów i spec służbę. Oczywiście jakieś zmiany w podatkach będą, ale problem z brakiem pracy nie jest związany z podatkami, ale z systemem ubezpieczeń społecznych. Mamy 18,1 % bezrobocie a jesteśmy przed tzw. ustawami społecznymi a w zasadzie ideologicznymi jak np. o zakazie handlu w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GreenPiS na szersze wody IP: *.surf.introweb.nl 08.02.06, 16:17 czesiekkk napisał: > To może porozmawiamy szerzej, o formacji z której wywodzi się ten rząd.W tej > chwili mamy 18,1% bezrobotnych. Nie ma pomysłu ... O.K. jutro porozmawiamy,bo mam 10 min. do wyjscia z pracy.A Hgon niech wie ,ze tutaj PiS,Po ,Lepper i reszta tego czym sie on tak goraczkuje jest tutaj abstrakcja!Oni kojarza z Polska tylko dwa pojecia: Jan Pawel II i ...Walesa,... i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hgon Re: na szersze wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:49 "tutaj PiS,Po ,Lepper i reszta tego czym sie on tak goraczkuje jest tutaj > abstrakcja!Oni kojarza z Polska tylko dwa pojecia: Jan Pawel II i ...Walesa,..." Mnie jutro nie ma,więc odpowiem dzisiaj. W świecie,głównie w Stanach- owszem Polska kojarzona jest z Janem Pawłem II, Wałęsą,ale w Europie,UE patrzy z niepokojem na to, co sobie niektórzy Polacy wybrali i jak cofa się z drogi reform. Nie jesteśmy jak na razie skansenem Europy ,chociaż niektórzy w tym PIS bardzo się starają, by nim Polska została. A co do bezrobocia,cudów nie ma,ale dzięki socjalowi i innym hamulcom gospodarki PISu jesteśmy w Polsce skazani na jego wzrost,tylko proszę nie podpieraj się analizami o pozytywnych wskaźnikach,które niedawno ktoś opublikował,to nie są rozwiązania długofalowe, tylko doraźne i z dłuższej perspektywy czasu okaże się że zbliżamy się do stylu argentyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Temu to zawsze wesoło. 08.02.06, 16:51 Kazimierz Marcinkiewicz nie zawiódł oczekiwań swoich fanów zgromadzonych w wielkiej sali koncertowej TVP 1 z okazji stu dni. Wyrażał nieustające zadowolenie z wszystkiego, czego dokonał on i jego ministrowie, a także z tego, co będzie robił w następnych 1340 dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hgon Re: Temu to zawsze wesoło. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:08 Kaziu tak sobie zbiera fanów-klakierów,oczywiście to wielu podoba się,mówią niektórzy "swój chłop",ale amotorszcyzna jego rządów jest destrukcyjna dla Polski. A kłamać to oni świetnie potrafią,propaganda sukcesu w Polsce powróciła na swoje miejsce,w innym wydaniu,ale w tym samym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loiuu Re: Temu to zawsze wesoło. IP: *.net.autocom.pl 08.02.06, 17:27 a skąd ty jestęś taki poinformowany Hgonie, siedzisz w PiS-ie czy w PO pod stołem? Na tajnych naradach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hgon Re: Temu to zawsze wesoło. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:32 Odpowiem wzorując się na niekoniecznie dobrych wzorcach: "Pomyśl,myślenie nie boli". Tak,jestem szpiegiem w PISie,znam każdy ich ruch,każdą ich myśl,wiem kto z kim, i dlaczego to robi,ile za to bierze. ---Żartowałem---- Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Temu to zawsze wesoło. 08.02.06, 17:30 Lis stwiedził,że oni łżą!!!,kłamali w przedszkolu!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Temu to zawsze wesoło. 08.02.06, 20:40 Cos jak Gierek !!! Propaganda sukcesu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk PiS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu [...] 09.02.06, 12:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: 100 dni ich Rządu ! 09.02.06, 17:14 w ramach merytorycznej dyskusji to napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemoher Re:tony sporano ,bo nie będzie drogi ,uważaj ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:25 Ojciec dyrektor się zdenerwuje i nie wpuści cię do twojego Torunia zakłamany komuszku !! Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Niezły cyrk urządzili. 10.02.06, 23:43 9119511tu napisał: > Uśmiałem się jak Egar Norris. 100 dni i starczy ! Odpowiedz Link Zgłoś