Dodaj do ulubionych

100 dni ich Rządu !

08.02.06, 14:46
Wstyd, malaria i brak systemowych rozwiązań.

Jedyny plus to to, że mogli jeszcze więcej zepsuć. Ale sie "poprawią" !
Obserwuj wątek
    • Gość: Hgon Re: 100 dni ich Rządu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:20
      Ja też nie rozumiem tego całego kolektywu PISowego.
      Dlaczego wyrażają się :"Nasz Rząd...,Wszyscy Polacy,coś tam...,Polacy chcą ,coś
      tam..."Ja wam nie dałem legitymacji do wypowiadania się w moim imieniu.
      Nie należę do waszego kolektywu Pisowego,każdy dzień nieudolnych rządów PISu z
      chronicznym zepsuciem wszystkiego czego się podejmą,zbliża ich do wielkiego upadku.
      • nulka8 Re: 100 dni ich Rządu ! 08.02.06, 15:25
        > Nie należę do waszego kolektywu Pisowego,każdy dzień nieudolnych rządów PISu z
        > chronicznym zepsuciem wszystkiego czego się podejmą,zbliża ich do wielkiego upa
        > dku.

Obawiam się niestety, że upadek może byc wspólny, bo cos tam jednak napsuć i
        pomieszac im się udaje.
        • Gość: Hgon Re: 100 dni ich Rządu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:52
          Tak ,to oczywiste że niszczą Polskę,ale pisząc o ich upadku,miałem na myśli to
          iż potencjalni wyborcy rozliczą ich za gruszki na wierzbie i chore,nierealne
          plany rysowane palcem na wodzie przez amatorów od poltyki.
          Chwytliwe hasła,igrzyska naprawdę ładnie wyglądają w oczach "masy,która to
          łyka"(cyt.za J.Kurski),ale rozliczenie z refleksją też przyjdzie,upadną na
          koniec pleców.
          Pytanie tylko kiedy?I ile uda im się popsuć?
    • Gość: GreenPiS z sopranu na PiSki.... IP: *.surf.introweb.nl 08.02.06, 15:34
      tony.soprano3 napisał:
      Wstyd, malaria i brak systemowych rozwiązań.
      Jedyny plus to to, że mogli jeszcze więcej zepsuć. Ale sie "poprawią" !

Spiewal kiedys Rokitka sopranem ,a dzisiaj juz tylko pisk mu
      zostal,hahahahahaha.A sukces Marcinkiewicza jest wprost proporcjonalny do
      ilosci sliny ,ktora codziennie w telewizorni wypluwaja z siebie
      przedstawiciele "gabinetu cieni" z ktorego cala Europa sie smieje,a niektorzy
      pytaja sie kiedy oni wyjada do Londynu,zeby zostac nowym rzadem na uchodztwie
      hahahahahahahaha
      • Gość: Hgon Re: z sopranu na PiSki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:03
        Jak na razie to w świecie śmieją się tylko z koalicji narodowych
        fanatyków-amatorów od polityki w składzie z wicemarszałkiem sejmu z wyrokami na
        karku,to ewenement na skalę światową.
        Pisząc że cała Europa się śmieje miałeś na myśli myślących w twoich kategoriach
        rozumowania,ale to nie większość tylko mniejszość.
      • czesiekkk Re: z sopranu na PiSki.... 08.02.06, 16:05
        To może porozmawiamy szerzej, o formacji z której wywodzi się ten rząd.W tej
        chwili mamy 18,1% bezrobotnych. Nie ma pomysłu na zmniejszenie bezrobocia,
        pomysły są na cenzurę obyczajową, tzw. monitorig mediów i spec służbę.
        Oczywiście jakieś zmiany w podatkach będą, ale problem z brakiem pracy nie jest
        związany z podatkami, ale z systemem ubezpieczeń społecznych.
        Mamy 18,1 % bezrobocie a jesteśmy przed tzw. ustawami społecznymi a w zasadzie
        ideologicznymi jak np. o zakazie handlu w niedzielę.
        • Gość: GreenPiS na szersze wody IP: *.surf.introweb.nl 08.02.06, 16:17
          czesiekkk napisał:

> To może porozmawiamy szerzej, o formacji z której wywodzi się ten rząd.W tej
          > chwili mamy 18,1% bezrobotnych. Nie ma pomysłu ...

O.K. jutro porozmawiamy,bo mam 10 min. do wyjscia z pracy.A Hgon niech wie ,ze
          tutaj PiS,Po ,Lepper i reszta tego czym sie on tak goraczkuje jest tutaj
          abstrakcja!Oni kojarza z Polska tylko dwa pojecia: Jan Pawel II i ...Walesa,...
          i to wszystko.
          • Gość: Hgon Re: na szersze wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:49
            "tutaj PiS,Po ,Lepper i reszta tego czym sie on tak goraczkuje jest tutaj
            > abstrakcja!Oni kojarza z Polska tylko dwa pojecia: Jan Pawel II i ...Walesa,..."

Mnie jutro nie ma,więc odpowiem dzisiaj.

W świecie,głównie w Stanach- owszem Polska kojarzona jest z Janem Pawłem II,
            Wałęsą,ale w Europie,UE patrzy z niepokojem na to, co sobie niektórzy Polacy
            wybrali i jak cofa się z drogi reform.
            Nie jesteśmy jak na razie skansenem Europy ,chociaż niektórzy w tym PIS bardzo
            się starają, by nim Polska została.
            A co do bezrobocia,cudów nie ma,ale dzięki socjalowi i innym hamulcom gospodarki
            PISu jesteśmy w Polsce skazani na jego wzrost,tylko proszę nie podpieraj się
            analizami o pozytywnych wskaźnikach,które niedawno ktoś opublikował,to nie są
            rozwiązania długofalowe, tylko doraźne i z dłuższej perspektywy czasu okaże się
            że zbliżamy się do stylu argentyńskiego.

• gienia.gienia Temu to zawsze wesoło. 08.02.06, 16:51
              Kazimierz Marcinkiewicz nie zawiódł oczekiwań swoich fanów zgromadzonych w
              wielkiej sali koncertowej TVP 1 z okazji stu dni. Wyrażał nieustające
              zadowolenie z wszystkiego, czego dokonał on i jego ministrowie, a także z tego,
              co będzie robił w następnych 1340 dniach.
              • Gość: Hgon Re: Temu to zawsze wesoło. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:08
                Kaziu tak sobie zbiera fanów-klakierów,oczywiście to wielu podoba się,mówią
                niektórzy "swój chłop",ale amotorszcyzna jego rządów jest destrukcyjna dla Polski.
                A kłamać to oni świetnie potrafią,propaganda sukcesu w Polsce powróciła na swoje
                miejsce,w innym wydaniu,ale w tym samym stylu.
                • Gość: loiuu Re: Temu to zawsze wesoło. IP: *.net.autocom.pl 08.02.06, 17:27
                  a skąd ty jestęś taki poinformowany Hgonie,
                  siedzisz w PiS-ie czy w PO pod stołem? Na tajnych naradach?
                  • Gość: Hgon Re: Temu to zawsze wesoło. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:32
                    Odpowiem wzorując się na niekoniecznie dobrych wzorcach:
                    "Pomyśl,myślenie nie boli".
                    Tak,jestem szpiegiem w PISie,znam każdy ich ruch,każdą ich myśl,wiem kto z kim,
                    i dlaczego to robi,ile za to bierze.

---Żartowałem----
                    • niezlomny.prawicowiec Re: Temu to zawsze wesoło. 09.02.06, 16:39
                      ?!
                • longwehicle Re: Temu to zawsze wesoło. 08.02.06, 17:30
                  Lis stwiedził,że oni łżą!!!,kłamali w przedszkolu!!
              • jacekm22 Re: Temu to zawsze wesoło. 08.02.06, 20:40
                Cos jak Gierek !!!
                Propaganda sukcesu .
                • Gość: Fanatyk PiS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:38
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • 9119511tu [...] 09.02.06, 12:56
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • chamae Re: 100 dni ich Rządu ! 09.02.06, 17:14
        w ramach merytorycznej dyskusji to napisałeś?
        • Gość: niemoher Re:tony sporano ,bo nie będzie drogi ,uważaj ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:25
          Ojciec dyrektor się zdenerwuje i nie wpuści cię do twojego Torunia zakłamany
          komuszku !!
          • 9119511tu Niezły cyrk urządzili. 09.02.06, 19:31
            Uśmiałem się jak Egar Norris.
            • gienia.gienia Re: Niezły cyrk urządzili. 10.02.06, 23:43
              9119511tu napisał:

> Uśmiałem się jak Egar Norris.
              100 dni i starczy !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka