Gość: sza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 07:54 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cracovia on-tour I dobrze! Toruń przynajmniej wpuszcza kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 08:07 W Nowym Targu nas nie wpuszczą na trybuny a w Toruniu owszem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Podhale - wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:23 Ludzie z Nowego Targu przykładają do innych swoją miarkę. To żenujące jak szukają dziury w całym. Teraz jestem za tym, żeby naprawdę Cracovia odpuściła Toruniowi i wygrałą z Podhalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mynda Re: Podhale - wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:42 cóż, podhalu odbija się czkweaką fatalny początek sezonu i strach zagląda w oczy... bo bez bramkarzy - a zbrowski i rajski to prawie bramkarze, a jak wiadomo prawie robi wielką różnicę - to czwórki wejść się nie da. Zresztą... rok temu w Oświęcimiu podczas finałów PO widziano auta z tyskimi blachami, też miała być afera... ludzie, dajcie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiak Re: Zrobili spółdzielnię przeciw Podhalu? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 10:21 Za samo to posądzenie należałoby góralom solidnie zlac skóre w ostatnim meczu sezonu...żeby nie gadali ,że to nie form asportowa zadecydowała. Krzyczą ,że sa lepsi od TKH to trzeba było z nimi wygrywać przynajmniej u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortart Cracovia przegrała też z ... Podhalem! IP: *.net.autocom.pl 09.02.06, 10:31 A ostatni mecz Podhale-Cracovia 7-4 to też część układu? Cracovia przegrywa ostatnio sporo, nie mają motywacji i tyle. A Unia? Co im za róznicę sprawia z kim w play-off zagra Cracovia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bytom Re: Zrobili spółdzielnię przeciw Podhalu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:41 Osobiście lubię Podhale, ale jak czytam cos takiego to mnie trafia:/ Przez cały sezon Podhale leci w chu.. a na kiedy nie idzie po ich myśli wymyślają jakieś „spółdzielnie”. Chcą się włączyć do walki o mistrza… to trza było grać i teraz zajmować pierwszą pozycje a nie piątą. Wtedy Podhale by stawiało warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan i Władca [...] IP: *.pro.lama.net.pl 09.02.06, 13:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomigun Re: Zrobili spółdzielnię przeciw Podhalu? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:47 Tak a świstak siedzi i zawija w sreberka!Jak zwykle bidne szarotki!!!!Szarotki to płotki a eja,eja oooooo!! Odpowiedz Link Zgłoś
sajmon82 Re: Zrobili spółdzielnię przeciw Podhalu? 09.02.06, 14:28 Taa, robią spółdzielnie p-ko Nowemu Targowi, bo wolą jeździć na mecze po 500km niż 50km do Nowego Targu. A poza tym jesli Podhale jest lepsze od TKH do wejdzie do czwórki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopernik Re: Zrobili spółdzielnię przeciw Podhalu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:51 Gdzie tu konsekwencja ? Wczesniej w torunskiej "Gazecie" pojawił sie tekst "Przeciwnicy TKH ponad prawem" (moze nie dosłownie o takim tytule) a teraz nagle TKH robi spółdzielnie :] Nie widze jasnego stanowiska w tym temacie. Osobiscie uważam, że to szukanie sensacji za wszelką cenę. możliwe ze jest ot atut dziennikarski, ale czasem to wyglada śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorn Mam obawy IP: *.tvk.torun.pl 09.02.06, 21:29 Nawet jeśli Toruń wejdzie to będzie tak jak z Pucharem Polski, zwoła się specjalną komisję, która zadecyduje, że ch.. z regulaminem i czwarte miejsce należy się Podhalu. A propos prezia Wojasa, czy nagroda już przelana na konto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Mam obawy IP: 213.186.94.* 10.02.06, 15:22 Tym gnojom należy się za przekręt z wypożyczeniem zawodników do Krynicy.Czekałem tyle lat i proszę ... strach zagląda w oczy.A w zeszłym sezonie gadali że Pasy grały antyhokej. Odpowiedz Link Zgłoś