Dodaj do ulubionych

Zrobili spółdzielnię przeciw Podhalu?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 07:54
Obserwuj wątek
    • Gość: Cracovia on-tour I dobrze! Toruń przynajmniej wpuszcza kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 08:07
      W Nowym Targu nas nie wpuszczą na trybuny a w Toruniu owszem!
      • Gość: xxx Podhale - wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:23
        Ludzie z Nowego Targu przykładają do innych swoją miarkę. To żenujące jak
        szukają dziury w całym. Teraz jestem za tym, żeby naprawdę Cracovia odpuściła
        Toruniowi i wygrałą z Podhalem
        • Gość: mynda Re: Podhale - wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:42
          cóż, podhalu odbija się czkweaką fatalny początek sezonu i strach zagląda w
          oczy... bo bez bramkarzy - a zbrowski i rajski to prawie bramkarze, a jak
          wiadomo prawie robi wielką różnicę - to czwórki wejść się nie da. Zresztą...
          rok temu w Oświęcimiu podczas finałów PO widziano auta z tyskimi blachami, też
          miała być afera... ludzie, dajcie spokój...
    • Gość: pasiak Re: Zrobili spółdzielnię przeciw Podhalu? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 10:21
      Za samo to posądzenie należałoby góralom solidnie zlac skóre w ostatnim meczu
      sezonu...żeby nie gadali ,że to nie form asportowa zadecydowała. Krzyczą ,że sa
      lepsi od TKH to trzeba było z nimi wygrywać przynajmniej u siebie.
    • Gość: fortart Cracovia przegrała też z ... Podhalem! IP: *.net.autocom.pl 09.02.06, 10:31
      A ostatni mecz Podhale-Cracovia 7-4 to też część układu? Cracovia przegrywa
      ostatnio sporo, nie mają motywacji i tyle.
      A Unia? Co im za róznicę sprawia z kim w play-off zagra Cracovia?
    • Gość: Bytom Re: Zrobili spółdzielnię przeciw Podhalu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:41
      Osobiście lubię Podhale, ale jak czytam cos takiego to mnie trafia:/ Przez cały
      sezon Podhale leci w chu.. a na kiedy nie idzie po ich myśli wymyślają
      jakieś „spółdzielnie”. Chcą się włączyć do walki o mistrza… to trza było grać i
      teraz zajmować pierwszą pozycje a nie piątą. Wtedy Podhale by stawiało warunki.
    • Gość: Pan i Władca [...] IP: *.pro.lama.net.pl 09.02.06, 13:16
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: tomigun Re: Zrobili spółdzielnię przeciw Podhalu? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:47
      Tak a świstak siedzi i zawija w sreberka!Jak zwykle bidne szarotki!!!!Szarotki
      to płotki a eja,eja oooooo!!
    • sajmon82 Re: Zrobili spółdzielnię przeciw Podhalu? 09.02.06, 14:28
      Taa, robią spółdzielnie p-ko Nowemu Targowi, bo wolą jeździć na mecze po 500km niż
      50km do Nowego Targu. A poza tym jesli Podhale jest lepsze od TKH do wejdzie do
      czwórki i tyle.
      • Gość: kopernik Re: Zrobili spółdzielnię przeciw Podhalu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:51
        Gdzie tu konsekwencja ? Wczesniej w torunskiej "Gazecie" pojawił sie
        tekst "Przeciwnicy TKH ponad prawem" (moze nie dosłownie o takim tytule) a
        teraz nagle TKH robi spółdzielnie :] Nie widze jasnego stanowiska w tym
        temacie. Osobiscie uważam, że to szukanie sensacji za wszelką cenę. możliwe ze
        jest ot atut dziennikarski, ale czasem to wyglada śmiesznie.
    • Gość: thorn Mam obawy IP: *.tvk.torun.pl 09.02.06, 21:29
      Nawet jeśli Toruń wejdzie to będzie tak jak z Pucharem Polski, zwoła się
      specjalną komisję, która zadecyduje, że ch.. z regulaminem i czwarte miejsce
      należy się Podhalu.
      A propos prezia Wojasa, czy nagroda już przelana na konto?
      • Gość: luka Re: Mam obawy IP: 213.186.94.* 10.02.06, 15:22
        Tym gnojom należy się za przekręt z wypożyczeniem zawodników do
        Krynicy.Czekałem tyle lat i proszę ... strach zagląda w oczy.A w zeszłym
        sezonie gadali że Pasy grały antyhokej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka