Gość: Aska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:27 czy ktos cos wie na temat tego developera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sewilka Re: Tetnowski developer 10.02.06, 09:19 kupujemy mieszkanie w "Magnoliach" na razie ciezko cos powiedziec, bo to pierwsza samodzielna inwestycja pana T. ale wczesniej mielismy do zalatwienia istotna kwestie i wywiazal sie wzorowo chetnie pozostane z Toba w kontakcie (sylwiawb@poczta.onet.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Tetnowski developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 10:47 mam nadzieje,że to nie T. widmo; dzisiaj na rynku mieszkan różne rzeczy sie zdarzają; mam zamiar sie tam wybrać i zainwestować w to mieszkanie ale na ile jest to bezpieczny i solidny developer?, podobno wybudował blok na Wrocławskiej, ta gdzie mają biuro; może da sie gościa jakoś prześwietlić; dzieki, że sie odezwałaś mój adres to: joanna.kijanka@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iveta Re: Tetnowski developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:25 Moge Ci zaswiadczyc, ze facet jest godny zaufania. Firma młoda, ale stawiaja na standard wykonczenia. I wlasciciel jest bardzo elastyczny.Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sean Re: Tetnowski developer IP: *.ipaper.com 22.03.06, 17:34 Mieszkam bardzo blisko ich bloku na Wroclawskiej - wykonczenie przepiekne (piaskowiec, drewno)! Napewno najfajniejsza oprocz Herbewa budowla w okolicach Wroclawskiej. Jak cala reszte tez tak zrobia, to posieja spory ferment w KRK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simp Re: Tetnowski developer IP: *.autocom.pl 22.03.06, 19:46 godny polecnia... sam chcialem u niego kupowac niestety zdolnosc kredytowa nie puscila, ale pan bardzo mily i wiarygodny, znam go juz dosc dlugo..., no i wystarczy podjechac sobie na budowe i widac jak szybko posuwa sie wszystko... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GSW Re: Tetnowski developer IP: *.ipartners.pl 09.01.07, 19:56 czy ktos ma jakies niemile doswiadczenia z nimi? albo dowiedzial sie czegos nt inwestycji co mu sie niepodoba? mnie osobiscie martwi fakt ze ogrodzenie od ulicy wiarusa nie bedzie tak naprawde ogrodzeniem calej inwestycji, maja byc tylko bramy wjazdowe zeby zaoszczedzic na metrach biezacy ogrodzenia. Kazdy wandal bedzie mogl spokojnie podejsc do sciany i ja zniszczyc. Jeszcze kilka innych minusow tego rozwiadzania mozna sie dopatrzyc, natomiast jedyny plus to ze bedzie to TANIEJ. Nie jestem z tego zadowolony ... przy takiej inwestysji oszczedzac na ogrodzeniu ?!?! jakas pomylka .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuna Re: Tetnowski developer IP: *.yolau.net 20.12.13, 17:38 GSW ja mam raczej pozytywne doświadczenia. Fakt, były drobne usterki, ale po zgłoszeniu były szybko naprawiane. Widać, że deweloperowi zależy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GSW Re: Tetnowski developer IP: *.ipartners.pl 14.01.07, 22:07 jesli ktos jest zainteresowany ta inwestycja lub chcialby sie podzielic jakimis informacjami to proponuje robic to tam gdzie jest ich juz dosc duzo czyli tu tinyurl.com/ym72rp Odpowiedz Link Zgłoś
zsah Re: Tetnowski developer 19.04.13, 13:22 Witam! Przymierzam się do zakupu mieszkania na parterze w Lea Residence, mam jednak duże wątpliwości co do dewelopera – Tętnowskiego. Czytając fora pojawiają się różne skargi mieszkańców na tego inwestora zarówno dotyczące inwestycji na lea jak i innych. Można przeczytać m.in. o poważnych problemach z ogrzewaniem, zalewanych garażach czy usuwaniem jakichkolwiek usterek budowlanych. Mam prośbę do osób mieszkających w Lea Residence o swoją opinię na temat tej inwestycji i tego dewelopera. Jest to ważna decyzja i boje się ja podjąć pochopnie. Z góry dziękuje za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justice Re: Tetnowski developer IP: 31.31.78.* 20.12.13, 17:52 Zsah nie da się każdego zadowolić...najlepsze co można zrobić to pojechać na osiedle i obejrzeć wszystko tak dokładnie jak tylko się da. Wtedy będzie się mieć wewnętrzny spokój i pewność czy dokonujemy dobrego wyboru czy nie. Ja osobiście nie widzę szczególnych powodów do narzekania...osiedle solidnie zrobione i okolice piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schabiczek Re: Tetnowski developer IP: *.183.96.66.static.eigbox.net 28.12.13, 18:36 ja kupiłem mieszkanie u tego dewelopera w lutym tego roku. z ręką na sercu mogę powiedzieć, że nie jest tak źle w przeciwieństwie do tego jak to się maluje na forach internetowych. Drobne usterki są szybko naprawiane po zgłoszeniu. To naturalne, że one występują - zawsze tak jest przy nowych osiedlach... Żadnych poważnych usterek nie zauważyłem do dnia dzisiejszego. Odpowiedz Link Zgłoś