xyz_xyz_xyz 11.02.06, 16:45 albowiem "łamią oni prawo i zasady zasady etyki, a ich nadrzędnym celem jest ośmieszanie rządu Rzeczypospolitej Polskiej oraz przedstawicieli Kościoła katolickiego" www.wprost.pl/ar/?O=86838&C=71Amen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: ścigać prowokatorów 11.02.06, 16:55 "Gazeta przypomina, że zgodnie z obowiązującym prawem, prowokacji mogą dokonywać funkcjonariusze policji i służb czuwających nad bezpieczeństwem obywateli. Według "ND", dziennikarze stosujący prowokację naruszają art. 24 kk, mówiący o podżeganiu w celu skierowania postępowania karnego przeciwko innej osobie." Znaczy Jurgiel popełnił przestępstwo? Ziobro! Widział ktoś Ziobrę?! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: ścigać prowokatorów 12.02.06, 21:40 mrug napisał: > Ziobro! Widział ktoś Ziobrę?! Dzień ziobry! Ja widziałem. Przytył cuś. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz a wzorce wiadomo jakie są 12.02.06, 20:58 www.pulsbiznesu.pl/content.aspx?sid=2289&guid=f03d5ee8-7c0a-4be7-8b4b-a8c86a6e8f82 mądrze kiwać głową też sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: a wzorce wiadomo jakie są IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 12.02.06, 21:50 Widzę że panowie w pracy,poobijaliście się i Michnik pogonił do roboty? uwijacie się jak glisty jeden przez drugiego,tylko po co? na kim to jeszcze robi wrażenie? Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: ścigać prowokatorów 12.02.06, 21:59 Prowokacja nie jedno ma imie. I gdy (dla przykładu), ja płec przeciwna prowokuje, to tez ścigana będę. Bo ja nie w celu ośmieszenia, przecież... Odpowiedz Link Zgłoś